- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Ya bende de var o kupon ama bı turlu sepetı onaylamadan o cıkmıyor karsıma kullanabılmem ıcınSağol canımvalla gel al noktsı teslimatından 10 tl 10 tl geliyo sürekli şuan 4 tane var 10 tl
Yaptımmm bende kullanndım kuponumuSağol canımvalla gel al noktsı teslimatından 10 tl 10 tl geliyo sürekli şuan 4 tane var 10 tl
Amiiiiiiiiin canım, inşallah.Canımm herşey çookkkk güzel olsunn inşallahhhh tüm hamişler olarak duacınızız kimsenin kucağını boş bırakmasın güzel Allahımm hepimize hayırlısı ile sağlıkla kavuşmak nasip olsunn
Ahh kuzumm ınsallahhhBen de sizler için hep dua ediyorum.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bebişler vakti zamanında, annelerini yormadan gelsinler inşallah.
Hem de ne heyecan...Ahh kuzumm ınsallahhhsende içinde ne heyecan vardır şimdi ınslalah cok guzel saglıklı sürece gırıceksın allahın izni ile
GünaydıııınnnHem de ne heyecan...
Zar zor uyudum, namaza kalktım tekrar uyuyamıyorum.
4 saat kaldı.
İnşallah güzel haberler verebilirim canım benim.Günaydıııınnngüzel haberlerle dön inşallah canım
Rabbım kabul etsın canımm ınsallah hersey gönlunce olurHem de ne heyecan...
Zar zor uyudum, namaza kalktım tekrar uyuyamıyorum.
4 saat kaldı.
Canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız sizinleAmin cnm inşallah yaaa
Doktoruma heyecanlıyım demiştim transfere girerken. İlk kez stresli değilim heyecan var dedim. Heyecan güzeldir bu sefer olacak dediler bütün ekip❤Yaaaaa, inşallah canım benim.
İlkinde korkuyla karışık heyecan vardı, bu sefer sadece heyecan var ve çoooook daha fazla.
Ay bana hediye geldi o Almanya'daki teyzeden kurtuldum çok sevinmiştimAnaa daha bakım çantası alcaz dank ettirdin
Öyle kuzum öyleBenim heyecandan uykularım kaçıyo, adam yanımda fosur fosur uyuyo yaa..
Daha şimdiden belli oldu yani, analar çeker yükü.
Olabilir yeni de alma zaten varsa. Ne nevresimi alacaksın ki yanınaBende de büyük boy var ona koysak ne olur ki anca sığarım diye düşündüm sonucta bebeğin nevresim takımını bile alıyosun ve kış beybisi battaniyesi flan da alınır büyük boy anca bence tek parça bavul olmus olur
Hadi Gözün aydın en büyük parçadan kurtuldunGünaydın kızlaar trendyol indirimlerinden indirim rakamı komik olsadapusetleri aldık biz ay yükü gitti en azından ciddi bir harcama olsa da kendime de depend aldım
Yok kız gece 12 de aldık ani kararla dedik bunun düşeceği bu alalım da gitsin inşallah sağlam gelirHadi Gözün aydın en büyük parçadan kurtuldunBiz konuşuruz Kilya sessiz sessiz alır akşamdan beri sessizdi vardı zaten bunda Bi iş
Hangi kargo ki. Satıcıyı değişseydnz pahalı mıydı başka satıcı?Yok kız gece 12 de aldık ani kararla dedik bunun düşeceği bu alalım da gitsin inşallah sağlam gelirkargodan dertli idi herkes ama bakalım
Yaa evet başka satıcı pahalı idi maalesef. İnşallah sorunsuz gelir ne diyelim. Sürat kargo demişler firmasına altta yazanlar ama bilemiyorum belki değişmiştir kargolanırsa göreceğizHangi kargo ki. Satıcıyı değişseydnz pahalı mıydı başka satıcı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?