Ben de sizler için hep dua ediyorum.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bebişler vakti zamanında, annelerini yormadan gelsinler inşallah.
Ahh kuzumm ınsallahhh sende içinde ne heyecan vardır şimdi ınslalah cok guzel saglıklı sürece gırıceksın allahın izni ile

Yaaaaa, inşallah canım benim.
İlkinde korkuyla karışık heyecan vardı, bu sefer sadece heyecan var ve çoooook daha fazla.
Doktoruma heyecanlıyım demiştim transfere girerken. İlk kez stresli değilim heyecan var dedim. Heyecan güzeldir bu sefer olacak dediler bütün ekip❤

Olabilir yeni de alma zaten varsa. Ne nevresimi alacaksın ki yanına

Günaydın kızlaar trendyol indirimlerinden indirim rakamı komik olsada pusetleri aldık biz ay yükü gitti en azından ciddi bir harcama olsa da kendime de depend aldım
Hadi Gözün aydın en büyük parçadan kurtuldunBiz konuşuruz Kilya sessiz sessiz alır akşamdan beri sessizdi vardı zaten bunda Bi iş

Hadi Gözün aydın en büyük parçadan kurtuldunBiz konuşuruz Kilya sessiz sessiz alır akşamdan beri sessizdi vardı zaten bunda Bi iş
Yok kız gece 12 de aldık ani kararla dedik bunun düşeceği bu alalım da gitsin inşallah sağlam gelir kargodan dertli idi herkes ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…