Yaa evet başka satıcı pahalı idi maalesef. İnşallah sorunsuz gelir ne diyelim. Sürat kargo demişler firmasına altta yazanlar ama bilemiyorum belki değişmiştir kargolanırsa göreceğiz
Bi şey olmaz gelir okadar alan var sonuçta. Cosi daa?

Yaa evet başka satıcı pahalı idi maalesef. İnşallah sorunsuz gelir ne diyelim. Sürat kargo demişler firmasına altta yazanlar ama bilemiyorum belki değişmiştir kargolanırsa göreceğiz
Canımcım hayırlı olsun bizi de linklermisn ve kaça aldın ve beden bu modeli tercih ettin anlatmaya üşenmezsen

Canımcım hayırlı olsun bizi de linklermisn ve kaça aldın ve beden bu modeli tercih ettin anlatmaya üşenmezsen
Maxi-Cosi Maxi-Cosi Citi 2 Oto Koltuğu Ana Kucağı / Concrete Grey Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL link bu kuzum. Bebek arabası şimdi almayacağım için hafif ve güvenli bir model olsun istedim. Genel anlamda maxi cosi ürünleri güzel. Uçaklara kabul edilen bir ürün sertifikaları filan var olmasıda doğumdan sonra seyahat edeceğim artı idi benim için. İleri de almayı düşündüğüm bebek arabası ile de uyumlu aslında. Çok ihtiyaç duyar bebek arabası alırsak yine kullanılır dedim. Otomobil koltuğu da olacak bir süre zaten. Daha iyi üst modelleri de var ama maliyet artıyor baya bizde böyle bir ürün tercih ettik orta halli aslında. Aktif kullanacak olmasam daha da uygun yerli malı ürünler var onları tercih edecektim

Yok yok hallolur dert etme. Oldu bitti şuan büyük rahatlık. Bi de pompanı hallet senin büyük işlerin bitti
Öyle yavrum aaaa emzikte aldım eski bakkal emzikleri şimdinin modası olmuş kauçuk daha iyiymiş bebekler için ondan bunu tercih ettim. Tutmama ihtimalleri var tabii tutmazlarsa sonra avent alacağım

İyi günlerde kullanın canım en azından büyük parçalar aradan çıkıyor birer birer

Bende büyük boy valiz aldım canım hastane için arkadaşım doğum yapmıştı ben tek bebekle büyük boya ancak sığdım dedi sen kesin yanında büyük boy götür dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…