Bi şey olmaz gelir okadar alan var sonuçta. Cosi daa?Yaa evet başka satıcı pahalı idi maalesef. İnşallah sorunsuz gelir ne diyelim. Sürat kargo demişler firmasına altta yazanlar ama bilemiyorum belki değişmiştir kargolanırsa göreceğiz
Aminnnn yavrucuummmmBen de sizler için hep dua ediyorum.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bebişler vakti zamanında, annelerini yormadan gelsinler inşallah.
Bebeği orada yatırdıgın yere sermek için aldı bizm arkadaslar hepOlabilir yeni de alma zaten varsa. Ne nevresimi alacaksın ki yanına
Tebrik ediyorumYaptımmm bende kullanndım kuponumupıjama takımım yoktu onu aldım 130 dan 120 ye düştü
Canımcım hayırlı olsun bizi de linklermisn ve kaça aldın ve beden bu modeli tercih ettin anlatmaya üşenmezsenYaa evet başka satıcı pahalı idi maalesef. İnşallah sorunsuz gelir ne diyelim. Sürat kargo demişler firmasına altta yazanlar ama bilemiyorum belki değişmiştir kargolanırsa göreceğiz
Orda kot dediğimiz şeylere yatırılıyor da. Ona da nevresim olurmu bilemedim küçük ya onlarBebeği orada yatırdıgın yere sermek için aldı bizm arkadaslar hep
Bana tarif edin nasıl yapıyorsunuz benim de kuponum olsunSağol canımvalla gel al noktsı teslimatından 10 tl 10 tl geliyo sürekli şuan 4 tane var 10 tl
Memnun olanda var elbette. Citi 2 modeli yavrum.Bi şey olmaz gelir okadar alan var sonuçta. Cosi daa?
Yok yok hallolur dert etme. Oldu bitti şuan büyük rahatlık. Bi de pompanı hallet senin büyük işlerin bittiMemnun olanda var elbette. Citi 2 modeli yavrum.
Maxi-Cosi Maxi-Cosi Citi 2 Oto Koltuğu Ana Kucağı / Concrete Grey Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL link bu kuzum. Bebek arabası şimdi almayacağım için hafif ve güvenli bir model olsun istedim. Genel anlamda maxi cosi ürünleri güzel. Uçaklara kabul edilen bir ürün sertifikaları filan var olmasıda doğumdan sonra seyahat edeceğim artı idi benim için. İleri de almayı düşündüğüm bebek arabası ile de uyumlu aslında. Çok ihtiyaç duyar bebek arabası alırsak yine kullanılır dedim. Otomobil koltuğu da olacak bir süre zaten. Daha iyi üst modelleri de var ama maliyet artıyor bayaCanımcım hayırlı olsun bizi de linklermisn ve kaça aldın ve beden bu modeli tercih ettin anlatmaya üşenmezsen
Ben onun için yanımda müslin götürecem canım sermek içinOrda kot dediğimiz şeylere yatırılıyor da. Ona da nevresim olurmu bilemedim küçük ya onlarkatlanarak olabilir belki
Öyle yavrum aaaa emzikte aldımYok yok hallolur dert etme. Oldu bitti şuan büyük rahatlık. Bi de pompanı hallet senin büyük işlerin bitti
İyi günlerde kullanın canımMaxi-Cosi Maxi-Cosi Citi 2 Oto Koltuğu Ana Kucağı / Concrete Grey Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL link bu kuzum. Bebek arabası şimdi almayacağım için hafif ve güvenli bir model olsun istedim. Genel anlamda maxi cosi ürünleri güzel. Uçaklara kabul edilen bir ürün sertifikaları filan var olmasıda doğumdan sonra seyahat edeceğim artı idi benim için. İleri de almayı düşündüğüm bebek arabası ile de uyumlu aslında. Çok ihtiyaç duyar bebek arabası alırsak yine kullanılır dedim. Otomobil koltuğu da olacak bir süre zaten. Daha iyi üst modelleri de var ama maliyet artıyor bayabizde böyle bir ürün tercih ettik orta halli aslında. Aktif kullanacak olmasam daha da uygun yerli malı ürünler var onları tercih edecektim
Bende büyük boy valiz aldım canım hastane için arkadaşım doğum yapmıştı ben tek bebekle büyük boya ancak sığdım dedi sen kesin yanında büyük boy götür dediBende de büyük boy var ona koysak ne olur ki anca sığarım diye düşündüm sonucta bebeğin nevresim takımını bile alıyosun ve kış beybisi battaniyesi flan da alınır büyük boy anca bence tek parça bavul olmus olur
Dualarımız sizinle canım inşallah güzel haberlerle geleceksinizBen de sizler için hep dua ediyorum.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bebişler vakti zamanında, annelerini yormadan gelsinler inşallah.
Bende sürekli gel al noktası çıkmıyor ya bazı ürünlerde çıkıyor her alışverişinde sende çıkıyor mu gel al noktasıSağol canımvalla gel al noktsı teslimatından 10 tl 10 tl geliyo sürekli şuan 4 tane var 10 tl
Hadi gözün aydn hayirli olsun en büyüklerden bir tabesi cıkmıs aradanGünaydın kızlaar trendyol indirimlerinden indirim rakamı komik olsadapusetleri aldık biz ay yükü gitti en azından ciddi bir harcama olsa da kendime de depend aldım
Yok canım bulamadik bizde birisi dun satildi demis digerlerinde hic yokmusZEYNEPP5555 valiz alabildin mi canım bizim burada eşim 3 yere gitmiş yokmuş aktueldede gözükmüyormuş koz belki bşr hafta sonra gelir bazen öyle yapıyorlar demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?