Hayırlı ugurlu olsun kuzumm aaglıkla doldursun lar içlerini

Ben hem avent hem bims alacaktım zaten de aventi aldım sonradan duruma göre bins alacağım sanırım. Doğar doğmaz ağzına emzik dayamayız heralde

Bende avent aldım emzigi ben hemen vermek istemem bakalım ne olacak
İlk 1 ay uygun görmüyorlar canım zaten memeye de adaptasyon aşamasında diye. Bakalım yaşayıp görcez işte. Kız Allah aşkına biz yoğun bakımda emme refleksleri güçlensin diye eldivenden emzik yapıyorduk alan her şeyi alır yani

Doktoruma heyecanlıyım demiştim transfere girerken. İlk kez stresli değilim heyecan var dedim. Heyecan güzeldir bu sefer olacak dediler bütün ekip❤
Ay hadi bakalım, inşallah canım yaa..
Hazırlanıcam şimdi, heyecan dorukta.
Öyle kuzum öyle annelere her şey
Dii mi? Siz daha çok farkındasınız bunun.
Aminnnn yavrucuummmm

Gunaydinlar bugün hayrunnisa85 ve tupaaaaa güzel haberler verin bizlere
İnşallah canım.
Dualarımız sizinle canım inşallah güzel haberlerle geleceksiniz
İnşallah inşallah.

Kızlar ben artık geceleri uyuyamıyorum neden acaba sabaha anca dalıyorum uykuya
Yaa vallahı dun hastaneye gıttım ya araba ıke sadece hastaneye asansore karıdırda yurume oldu
Ordan yegenım goturdu dıe ablam gel araba var dedı sadece 1 kat merdiven cıktım ordada vuzandım
Sabaha kadar vajına agrısından uyuyamadım yatıp kalkarken de bagıra bgaıra döndum uykumu hanı derler ya piçç ettım dıe aynenn oyle oldu
Altım ustum heryerım yastık hamıle yastıgı da var bana mısın demiyor
Sımdı kahvaltı 7cın kalktım ama yıne adım atamıyorum cok fena napcaz boyle
Gorenler bebek cok asagıda ne kadarın kaldı dıyorlar yuk bındıkce daha da ılerlıyor bu durum ınsallah saglıkla vaktınde dogurayım da korkum erken dogumu tetıklemesı
Sende gun ıcınde harekete vs dıkkat et bakalım ne olunca agrı oluyor

Kuzum neden bu kadar aşağıda onun için bir şey dedi mi doktorun? Benim de plesanta aşağıda ya o yüzden sordum. Bende ağrı az oluyor ama yürüyemicek kadar değil haftaiçi 5000 haftasonu 8000 adımları buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…