- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Hayırlı ugurlu olsun kuzumm aaglıkla doldursun lar içleriniMaxi-Cosi Maxi-Cosi Citi 2 Oto Koltuğu Ana Kucağı / Concrete Grey Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL link bu kuzum. Bebek arabası şimdi almayacağım için hafif ve güvenli bir model olsun istedim. Genel anlamda maxi cosi ürünleri güzel. Uçaklara kabul edilen bir ürün sertifikaları filan var olmasıda doğumdan sonra seyahat edeceğim artı idi benim için. İleri de almayı düşündüğüm bebek arabası ile de uyumlu aslında. Çok ihtiyaç duyar bebek arabası alırsak yine kullanılır dedim. Otomobil koltuğu da olacak bir süre zaten. Daha iyi üst modelleri de var ama maliyet artıyor bayabizde böyle bir ürün tercih ettik orta halli aslında. Aktif kullanacak olmasam daha da uygun yerli malı ürünler var onları tercih edecektim
o nasıl şeymiş öyle başka yerlerde olabilir şokta başka marketlerinde de sorduysaydinizYok canım bulamadik bizde birisi dun satildi demis digerlerinde hic yokmus
Ablam da sımdı gıdecektı yaaaEsim sabah sabah 3 şok gezdi hic birisine bavul gelmemis birinde kabin boy varmıs dün satildı demis sinir oldum biz niye carsambayi bekliyorsak
Baknbenımde 4 alısverısım oldu 3 de cıktın1n de cıkmadıBende sürekli gel al noktası çıkmıyor ya bazı ürünlerde çıkıyor her alışverişinde sende çıkıyor mu gel al noktası
Pek tabii o da olabilirBen onun için yanımda müslin götürecem canım sermek için
Ben hem avent hem bims alacaktım zaten de aventi aldım sonradan duruma göre bins alacağım sanırım. Doğar doğmaz ağzına emzik dayamayız heraldeÖyle yavrum aaaa emzikte aldımeski bakkal emzikleri şimdinin modası olmuş kauçuk daha iyiymiş bebekler için ondan bunu tercih ettim. Tutmama ihtimalleri var tabii tutmazlarsa sonra avent alacağımEki Görüntüle 2920427
Bende avent aldım emzigi ben hemen vermek istemem bakalım ne olacakBen hem avent hem bims alacaktım zaten de aventi aldım sonradan duruma göre bins alacağım sanırım. Doğar doğmaz ağzına emzik dayamayız heralde
3 marketi gezmis baska da gitmedim artık dedio nasıl şeymiş öyle başka yerlerde olabilir şokta başka marketlerinde de sorduysaydiniz
Belki o bulur dur bakalimAblam da sımdı gıdecektı yaaa
Kız o da ne yaaAnaa daha bakım çantası alcaz dank ettirdin
Marketteki kasiyere diğer marketleri aramasını soyleseydi keşke rica edince arıyor kasiyer öğleden sonra gene bak bence3 marketi gezmis baska da gitmedim artık dedi
İlk 1 ay uygun görmüyorlar canım zaten memeye de adaptasyon aşamasında diye. Bakalım yaşayıp görcez işte. Kız Allah aşkına biz yoğun bakımda emme refleksleri güçlensin diye eldivenden emzik yapıyorduk alan her şeyi alır yaniBende avent aldım emzigi ben hemen vermek istemem bakalım ne olacak
Ay hadi bakalım, inşallah canım yaa..Doktoruma heyecanlıyım demiştim transfere girerken. İlk kez stresli değilim heyecan var dedim. Heyecan güzeldir bu sefer olacak dediler bütün ekip❤
Dii mi? Siz daha çok farkındasınız bunun.Öyle kuzum öyleannelere her şey
Aminnnn yavrucuummmm
İnşallah canım.
İnşallah inşallah.Dualarımız sizinle canım inşallah güzel haberlerle geleceksiniz
Dışarı çıkarken sırt çantasıKız o da ne yaa
Yaa vallahı dun hastaneye gıttım ya araba ıke sadece hastaneye asansore karıdırda yurume olduKızlar ben artık geceleri uyuyamıyorum neden acaba sabaha anca dalıyorum uykuya
Bı yere gıtmıs soran cok oldu ama daha gelmedı demıs bıbyer daha var oraya bakacakBelki o bulur dur bakalim
Kuzum neden bu kadar aşağıda onun için bir şey dedi mi doktorun? Benim de plesanta aşağıda ya o yüzden sordum. Bende ağrı az oluyor ama yürüyemicek kadar değil haftaiçi 5000 haftasonu 8000 adımları buluyor.Yaa vallahı dun hastaneye gıttım ya araba ıke sadece hastaneye asansore karıdırda yurume oldu
Ordan yegenım goturdu dıe ablam gel araba var dedı sadece 1 kat merdiven cıktım ordada vuzandım
Sabaha kadar vajına agrısından uyuyamadım yatıp kalkarken de bagıra bgaıra döndum uykumu hanı derler ya piçç ettım dıe aynenn oyle oldu
Altım ustum heryerım yastık hamıle yastıgı da var bana mısın demiyor
Sımdı kahvaltı 7cın kalktım ama yıne adım atamıyorum cok fena napcaz boyle
Gorenler bebek cok asagıda ne kadarın kaldı dıyorlar yuk bındıkce daha da ılerlıyor bu durum ınsallah saglıkla vaktınde dogurayım da korkum erken dogumu tetıklemesı
Sende gun ıcınde harekete vs dıkkat et bakalım ne olunca agrı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?