Günaydın kızlaar trendyol indirimlerinden indirim rakamı komik olsada pusetleri aldık biz ay yükü gitti en azından ciddi bir harcama olsa da kendime de depend aldım
Hadi bu da gitmiş çok şükür *2 sizin valla Allah yardım etsin kuzum
Bebeği orada yatırdıgın yere sermek için aldı bizm arkadaslar hep
Ben Müslin sercem oraya kuzu zaten 1 gece kalıcaz nevresimle uğraşamayacağım
Kızlar ben artık geceleri uyuyamıyorum neden acaba sabaha anca dalıyorum uykuya
İnşallah bebenin uyku düzeni bu değildir kuzum Dr bana böyle Bi şey dedi bence kocakarı hurafesi ama
Dışarı çıkarken sırt çantasıneyse acillerimzii halledelim de onları konuşuruz
Valla panikliyorum artık yetişmeyecek olmayacak diye

Eşe dosta paylaştırcam sonunda o olacak sevmek istiyorlardı yap yap diye ısrar edenlerin bir bir kapısını çalıcam

Dr sadece rahım uzunluğu iyiyse sıkıntı yok oda oraya yer etmıs dıo mıde tarafım bomboş hersey gobek ve altında esım bana dıe oraya bısey bagkayalım mı dedım destekleyıcıler bıle var aslında ama o kadar eksıkten ona vakıt gelmedı

Kuzum serviks ölçümün falan iyi çıktı allahtan içini ferah tut, biraz zor geçiyor ama vakitlice olacak kötüyü çağırma

Aklıma ne geldi Bi de bebek ters mi baş yukarı bacaklar aşağıda mı? Kuzenimin bebeği tersti onunda bebek hep aşağı vuruyormuş kemiklerim ağrıyor diyordu, belki ondandır

Hiç oynamamış mı yahu yerinden büyüdükçe çıkar diyorlar ya

En doğrusu evet bir ay sonra başlarız tabi bizim isteğimiz o bakalım ins yaşayıp gorucez.
Cnm ben dışarıda çıkmıyorum pek bu seferde acaba yürütüyorum çok o mu yapıyor diyorum ondan da olmaz valla ne bilim gece pıtır pıtır oynuyo yorgun da olsam uyku gitti mi gidiyor ağrılarım benimde var ama çok değil Allah'ım hayırlı doğumlar versin de ins bu sıkıntılar geçsin..
Aman Allah korusun kizz yoksa benim kız sabaha kadar oturtucak beni desene

Esim sabah sabah 3 şok gezdi hic birisine bavul gelmemis birinde kabin boy varmıs dün satildı demis sinir oldum biz niye carsambayi bekliyorsak
Ya zaten iki gün önce aktüel kataloğundan kaldırılmıştı yada biz göremedik hatta eşimle şaşırdık eşim yinede gidip bakayım dedi ama boş yere gitti

Evet uzunluk iyiyse sıkıntı yok diyorlar gel gör ki sıkıntılar bitmiyor işte . Evet destekleyici iyi fikir belki işe yarar canım.

Gel sen bendeki paniği gör
Amaaan millet sevmeye var boşver sene. Bi de ben kimseden bişe isteyemem de istemem de yaa. Biraz ben yaparım herşeyi ama az ama çok kafası var bende Bi bebek için değil yani

Kızlar açlık tokluk şeker sonuçlarım çıktı. Açlık 81,tokluk 116 çıkmış. Yani değerler süper. Çok şükür bir sıkıntı yok. Hayatıma aynen devam

Allah razı olsun canım öyle valla zor. Sağlıkla inşallah kullanmak nasip olsun da ne yapalım senin şeker ne alemde benim bugün yüksek çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…