- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
Hadi bu da gitmiş çok şükürGünaydın kızlaar trendyol indirimlerinden indirim rakamı komik olsadapusetleri aldık biz ay yükü gitti en azından ciddi bir harcama olsa da kendime de depend aldım
Ben Müslin sercem oraya kuzu zaten 1 gece kalıcaz nevresimle uğraşamayacağımBebeği orada yatırdıgın yere sermek için aldı bizm arkadaslar hep
İnşallah bebenin uyku düzeni bu değildir kuzumKızlar ben artık geceleri uyuyamıyorum neden acaba sabaha anca dalıyorum uykuya
Valla panikliyorum artık yetişmeyecek olmayacak diyeDışarı çıkarken sırt çantasıneyse acillerimzii halledelim de onları konuşuruz
Ayy kulak coknsıkıntı canım yaa gecmıs olsunBugün de kulağımı temizlemeye gidiyorum 1 haftadır bişe duymuyorum. yapısal nedenden sürekli tıkanır da.Bi doktorum var yıllardır ona giderim hadi bakalım
Dr sadece rahım uzunluğu iyiyse sıkıntı yok oda oraya yer etmıs dıo mıde tarafım bomboş hersey gobek ve altında esım bana dıe oraya bısey bagkayalım mı dedım destekleyıcıler bıle var aslında ama o kadar eksıkten ona vakıt gelmedıKuzum neden bu kadar aşağıda onun için bir şey dedi mi doktorun? Benim de plesanta aşağıda ya o yüzden sordum. Bende ağrı az oluyor ama yürüyemicek kadar değil haftaiçi 5000 haftasonu 8000 adımları buluyor.
Kuzum serviks ölçümün falan iyi çıktı allahtanYaa vallahı dun hastaneye gıttım ya araba ıke sadece hastaneye asansore karıdırda yurume oldu
Ordan yegenım goturdu dıe ablam gel araba var dedı sadece 1 kat merdiven cıktım ordada vuzandım
Sabaha kadar vajına agrısından uyuyamadım yatıp kalkarken de bagıra bgaıra döndum uykumu hanı derler ya piçç ettım dıe aynenn oyle oldu
Altım ustum heryerım yastık hamıle yastıgı da var bana mısın demiyor
Sımdı kahvaltı 7cın kalktım ama yıne adım atamıyorum cok fena napcaz boyle
Gorenler bebek cok asagıda ne kadarın kaldı dıyorlar yuk bındıkce daha da ılerlıyor bu durum ınsallah saglıkla vaktınde dogurayım da korkum erken dogumu tetıklemesı
Sende gun ıcınde harekete vs dıkkat et bakalım ne olunca agrı oluyor
Hiç oynamamış mı yahu yerinden büyüdükçe çıkar diyorlar yaKuzum neden bu kadar aşağıda onun için bir şey dedi mi doktorun? Benim de plesanta aşağıda ya o yüzden sordum. Bende ağrı az oluyor ama yürüyemicek kadar değil haftaiçi 5000 haftasonu 8000 adımları buluyor.
En doğrusu evet bir ay sonra başlarız tabi bizim isteğimiz o bakalım ins yaşayıp gorucez.İlk 1 ay uygun görmüyorlar canım zaten memeye de adaptasyon aşamasında diye. Bakalım yaşayıp görcez işte. Kız Allah aşkına biz yoğun bakımda emme refleksleri güçlensin diye eldivenden emzik yapıyorduk alan her şeyi alır yani
Cnm ben dışarıda çıkmıyorum pek bu seferde acaba yürütüyorum çok o mu yapıyor diyorum ondan da olmaz valla ne bilim gece pıtır pıtır oynuyo yorgun da olsam uyku gitti mi gidiyor ağrılarım benimde var ama çok değil Allah'ım hayırlı doğumlar versin de ins bu sıkıntılar geçsin..Yaa vallahı dun hastaneye gıttım ya araba ıke sadece hastaneye asansore karıdırda yurume oldu
Ordan yegenım goturdu dıe ablam gel araba var dedı sadece 1 kat merdiven cıktım ordada vuzandım
Sabaha kadar vajına agrısından uyuyamadım yatıp kalkarken de bagıra bgaıra döndum uykumu hanı derler ya piçç ettım dıe aynenn oyle oldu
Altım ustum heryerım yastık hamıle yastıgı da var bana mısın demiyor
Sımdı kahvaltı 7cın kalktım ama yıne adım atamıyorum cok fena napcaz boyle
Gorenler bebek cok asagıda ne kadarın kaldı dıyorlar yuk bındıkce daha da ılerlıyor bu durum ınsallah saglıkla vaktınde dogurayım da korkum erken dogumu tetıklemesı
Sende gun ıcınde harekete vs dıkkat et bakalım ne olunca agrı oluyor
Aman Allah korusun kizz yoksa benim kız sabaha kadar oturtucak beni deseneHadi bu da gitmiş çok şükür*2 sizin valla Allah yardım etsin kuzum
Ben Müslin sercem oraya kuzu zaten 1 gece kalıcaz nevresimle uğraşamayacağım
İnşallah bebenin uyku düzeni bu değildir kuzumDr bana böyle Bi şey dedi bence kocakarı hurafesi ama
Valla panikliyorum artık yetişmeyecek olmayacak diye
Eşe dosta paylaştırcam sonunda o olacaksevmek istiyorlardı yap yap diye ısrar edenlerin bir bir kapısını çalıcam
Ya zaten iki gün önce aktüel kataloğundan kaldırılmıştı yada biz göremedik hatta eşimle şaşırdık eşim yinede gidip bakayım dedi ama boş yere gittiEsim sabah sabah 3 şok gezdi hic birisine bavul gelmemis birinde kabin boy varmıs dün satildı demis sinir oldum biz niye carsambayi bekliyorsak
Evet uzunluk iyiyse sıkıntı yok diyorlar gel gör ki sıkıntılar bitmiyor işte . Evet destekleyici iyi fikir belki işe yarar canım.Dr sadece rahım uzunluğu iyiyse sıkıntı yok oda oraya yer etmıs dıo mıde tarafım bomboş hersey gobek ve altında esım bana dıe oraya bısey bagkayalım mı dedım destekleyıcıler bıle var aslında ama o kadar eksıkten ona vakıt gelmedı
Niye öyle oluyo anlamadım yaBaknbenımde 4 alısverısım oldu 3 de cıktın1n de cıkmadı
Valla bir önceki ölçümle hemen hemen aynıydı kuzum. 26. haftaya kadar çıkar diyorlar ama bakalım çıkacak mı yine 15 günde bir kontrollere devam .Hiç oynamamış mı yahu yerinden büyüdükçe çıkar diyorlar ya
Gel sen bendeki paniği görHadi bu da gitmiş çok şükür*2 sizin valla Allah yardım etsin kuzum
İnşallah bebenin uyku düzeni bu değildir kuzumDr bana böyle Bi şey dedi bence kocakarı hurafesi ama
Eşe dosta paylaştırcam sonunda o olacaksevmek istiyorlardı yap yap diye ısrar edenlerin bir bir kapısını çalıcam
Kızlar açlık tokluk şeker sonuçlarım çıktı. Açlık 81,tokluk 116 çıkmış. Yani değerler süper. Çok şükür bir sıkıntı yok. Hayatıma aynen devamKızlar bugün açlık ve tokluk şeker tahlilleri vermeye gittim. Ekstra kan tahlili de verdim rutin.
Dün akşam künefe yemiştim. Açlık şekerinde etki eder mi bilemedim. Tokluk şekerini vermeden önce de bolca bal yedim kahvaltıda. Bakalım o nasıl etki edecek. Benim rutinim bu diye hiç değişiklik yapmayayım dedim kahvaltıda.
Şekerlerim yine de yüksek çıkmazsa tamam diyeceğim, bende şeker falan yok. Hayatıma aynen devam. Ama yüksek çıkarsa en başta balı ve tatlıyı keseceğim demektir.
Tekrarlıyor kiAyy kulak coknsıkıntı canım yaa gecmıs olsunduyma problemı cok yapıyor ımsallah tekrarlatmaz
Valla süper kuzum gözünaydınKızlar açlık tokluk şeker sonuçlarım çıktı. Açlık 81,tokluk 116 çıkmış. Yani değerler süper. Çok şükür bir sıkıntı yok. Hayatıma aynen devam
Amiin kuzum amin sağ olasınİyi günlerde kullanın canımen azından büyük parçalar aradan çıkıyor birer birer
Sağ olasınHadi gözün aydn hayirli olsun en büyüklerden bir tabesi cıkmıs aradan
Amiin canım amiiin inşallah sağ olHayırlı ugurlu olsun kuzumm aaglıkla doldursun lar içlerini
Dayamayı düşünüyorumBen hem avent hem bims alacaktım zaten de aventi aldım sonradan duruma göre bins alacağım sanırım. Doğar doğmaz ağzına emzik dayamayız heralde
Valla ilerledikçe iliklerine kadar hissediyorsunAy hadi bakalım, inşallah canım yaa..
Hazırlanıcam şimdi, heyecan dorukta.
Dii mi? Siz daha çok farkındasınız bunun.
İnşallah canım.
İnşallah inşallah.
Allah razı olsun canım öyle valla zor. Sağlıkla inşallah kullanmak nasip olsun da ne yapalımHadi bu da gitmiş çok şükür*2 sizin valla Allah yardım etsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?