Bende öyleyim yavrum dön durKızlar ben artık geceleri uyuyamıyorum neden acaba sabaha anca dalıyorum uykuya
Gozunaydin cnm çok şükürKızlar açlık tokluk şeker sonuçlarım çıktı. Açlık 81,tokluk 116 çıkmış. Yani değerler süper. Çok şükür bir sıkıntı yok. Hayatıma aynen devam
Ewet ters pozisyon canım dr. Hıc döndugunu gormedım dedıKuzum serviks ölçümün falan iyi çıktı allahtaniçini ferah tut, biraz zor geçiyor ama vakitlice olacak kötüyü çağırma
Aklıma ne geldi Bi de bebek ters mi baş yukarı bacaklar aşağıda mı? Kuzenimin bebeği tersti onunda bebek hep aşağı vuruyormuş kemiklerim ağrıyor diyordu, belki ondandır
Ayy gülüyoruz ama işte zor hayat bırde hastalıkla hamılelık cakısıncaTekrarlıyor kiben alışığım tek kulağımın da zarı yok benim kzıım benim burda anlattığım hastalıklarım daha çeyrek
yaa cnm geçmiş olsun.geçen denize girmekten benimde kulağım tıkandı çok rahatsız edici bir durum..Bugün de kulağımı temizlemeye gidiyorum 1 haftadır bişe duymuyorum. yapısal nedenden sürekli tıkanır da.Bi doktorum var yıllardır ona giderim hadi bakalım
Kuzum ben kapalıyım ama hıc kaban felan düşünemiyorum ki dısarı ıle baglantım bıttı sadece hastane kontrol bırde az kaldı tam kıs gelmeden bebekte dogarsa neyı nasıl gıyerım bılemıyorumKızlarr ya aranızda tesettürlü olan var mı 1ben kendime bol hamile pantolon vs giyecek arıyorum ama bulamıyorum nerelerden ne aliyorsunuz mesela kaban felan ne giymeyi dusunuyorsunyz
yaaa hadi bakalım balları yemeye devamKızlar açlık tokluk şeker sonuçlarım çıktı. Açlık 81,tokluk 116 çıkmış. Yani değerler süper. Çok şükür bir sıkıntı yok. Hayatıma aynen devam
Şeker yüklemesi yapmayıp,Kızlar açlık tokluk şeker sonuçlarım çıktı. Açlık 81,tokluk 116 çıkmış. Yani değerler süper. Çok şükür bir sıkıntı yok. Hayatıma aynen devam
Aminn cumlemıze ınsallahhhEn doğrusu evet bir ay sonra başlarız tabi bizim isteğimiz o bakalım ins yaşayıp gorucez.
Cnm ben dışarıda çıkmıyorum pek bu seferde acaba yürütüyorum çok o mu yapıyor diyorum ondan da olmaz valla ne bilim gece pıtır pıtır oynuyo yorgun da olsam uyku gitti mi gidiyor ağrılarım benimde var ama çok değil Allah'ım hayırlı doğumlar versin de ins bu sıkıntılar geçsin..
Aman Allah korusun kizz yoksa benim kız sabaha kadar oturtucak beni desene
Ben öyle yaptırdım canım doktorum şeker yüklemesi istemedi. Sorun yok o zaman sende de.Şeker yüklemesi yapmayıp,
sadece açlık tokluk şekerinize mi batırdınız ?Benim açlık tokluk değerlerimde böyle çıktı. Şeker yüklemesini doktor önerdi ben yaptırmak istemedim , bazen yaptirsamiydim diyorum
En bunaltan o oluyo. Al aramadan geldim doktor yokAyy gülüyoruz ama işte zor hayat bırde hastalıkla hamılelık cakısınca
Kız bacım nıe aramadın gıttın bındaha ora kadarEn bunaltan o oluyo. Al aramadan geldim doktor yok
Tesettürlü değilim ama ben eski kabanlarıma devam ederim yavrum tabi önüm açık olacak ama senin için sıkıntı olabilir zaten çıktığım yok diye o tarz bir şey almam diyorum. Acaba elbise alsan da üzerine olan kabanlarını geçirsen olmaz mı. Hamile pantolonu vs. Herkes lcw öneriyor açıkçası bakıyorum bende baktım en çok çeşit orada. Henüz bir şey almadım o gün doktora giderken kıyafet bulamadım elbise ile gitmiyorum üzerine bez veriyorlar ama rahatsız oluyorum diye olan tek bir parçam da kirlideydi döndüm durdum ne giyeceğim diyeKızlarr ya aranızda tesettürlü olan var mı 1ben kendime bol hamile pantolon vs giyecek arıyorum ama bulamıyorum nerelerden ne aliyorsunuz mesela kaban felan ne giymeyi dusunuyorsunyz
Ya gidince çay buluyordum tıp merkezi ya yoğun da olmuyordu. Neyse başka zamana kaldı. Bebişe eldiven patik önlük aldım her durumda onlar karşı çıkıyoKız bacım nıe aramadın gıttın bındaha ora kadar
Yaa bebegım ıcın magaza ya gıtmek ıstıyroum bende reyon gezmek ıstıyroumYa gidince çay buluyordum tıp merkezi ya yoğun da olmuyordu. Neyse başka zamana kaldı. Bebişe eldiven patik önlük aldım her durumda onlar karşı çıkıyo
Ben kendim için girdim lc ye Bi geceleiklerine bakim dedim hamile reyonuna. Çocuklara alıp çıktım. Sonra başım döndü zaten gezilmiyor artık kuzum gerçekten gezilmiyor bitti o işlerYaa bebegım ıcın magaza ya gıtmek ıstıyroum bende reyon gezmek ıstıyroumhep tıklayıp da alıyrıum bıseyelr i
Bende gece aldım pıjama takımım trandyolda 3 saatlık ındırım dı eleye eleye sectım bı tane artık yorumlarına felan bakarak ınsallah duzgun bısey gelırBen kendim için girdim lc ye Bi geceleiklerine bakim dedim hamile reyonuna. Çocuklara alıp çıktım. Sonra başım döndü zaten gezilmiyor artık kuzum gerçekten gezilmiyor bitti o işler
Gelir gelmezse değişirsin gönderirsin ya hayırlı olsun. 3 saatlik indirimleri nasıl yakalıyosunBende gece aldım pıjama takımım trandyolda 3 saatlık ındırım dı eleye eleye sectım bı tane artık yorumlarına felan bakarak ınsallah duzgun bısey gelır
Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla kavuşalım da... Benim az bir kısmı kalmış rahim ağzında.Valla bir önceki ölçümle hemen hemen aynıydı kuzum. 26. haftaya kadar çıkar diyorlar ama bakalım çıkacak mı yine 15 günde bir kontrollere devam .
Aynen yavrum dediğime bakma ben de öyleyim, he sadece yanlarında şunu beğendim bunu beğendim diyorum üstüne alınan alınsın pleaseGel sen bendeki paniği gör
Amaaan millet sevmeye var boşver sene. Bi de ben kimseden bişe isteyemem de istemem de yaa. Biraz ben yaparım herşeyi ama az ama çok kafası var bende Bi bebek için değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?