Ewet ters pozisyon canım dr. Hıc döndugunu gormedım dedı

Bugün de kulağımı temizlemeye gidiyorum 1 haftadır bişe duymuyorum. yapısal nedenden sürekli tıkanır da. Bi doktorum var yıllardır ona giderim hadi bakalım
yaa cnm geçmiş olsun.geçen denize girmekten benimde kulağım tıkandı çok rahatsız edici bir durum..

Kızlarr ya aranızda tesettürlü olan var mı 1ben kendime bol hamile pantolon vs giyecek arıyorum ama bulamıyorum nerelerden ne aliyorsunuz mesela kaban felan ne giymeyi dusunuyorsunyz
Kuzum ben kapalıyım ama hıc kaban felan düşünemiyorum ki dısarı ıle baglantım bıttı sadece hastane kontrol bırde az kaldı tam kıs gelmeden bebekte dogarsa neyı nasıl gıyerım bılemıyorum
Pantolon da arkadasım vermıstı kot o var
Bırde ben tayt ve esortman almıstım uzun seyler le onu gıyıp gııdyrum dr felanda

Kızlar açlık tokluk şeker sonuçlarım çıktı. Açlık 81,tokluk 116 çıkmış. Yani değerler süper. Çok şükür bir sıkıntı yok. Hayatıma aynen devam
Şeker yüklemesi yapmayıp,
sadece açlık tokluk şekerinize mi batırdınız ?Benim açlık tokluk değerlerimde böyle çıktı. Şeker yüklemesini doktor önerdi ben yaptırmak istemedim , bazen yaptirsamiydim diyorum

Aminn cumlemıze ınsallahhh

Ben öyle yaptırdım canım doktorum şeker yüklemesi istemedi. Sorun yok o zaman sende de.

Kızlarr ya aranızda tesettürlü olan var mı 1ben kendime bol hamile pantolon vs giyecek arıyorum ama bulamıyorum nerelerden ne aliyorsunuz mesela kaban felan ne giymeyi dusunuyorsunyz
Tesettürlü değilim ama ben eski kabanlarıma devam ederim yavrum tabi önüm açık olacak ama senin için sıkıntı olabilir zaten çıktığım yok diye o tarz bir şey almam diyorum. Acaba elbise alsan da üzerine olan kabanlarını geçirsen olmaz mı. Hamile pantolonu vs. Herkes lcw öneriyor açıkçası bakıyorum bende baktım en çok çeşit orada. Henüz bir şey almadım o gün doktora giderken kıyafet bulamadım elbise ile gitmiyorum üzerine bez veriyorlar ama rahatsız oluyorum diye olan tek bir parçam da kirlideydi döndüm durdum ne giyeceğim diye kışta geldi artık tayt üzerine bol sweat alayım diyorum ama bakalım sıra gelmiyor bir türlü hala makineyi açmadım ya acil bir durum olsa yine yok kıyafet onu halledeyim en iyisi

Ya gidince çay buluyordum tıp merkezi ya yoğun da olmuyordu. Neyse başka zamana kaldı. Bebişe eldiven patik önlük aldım her durumda onlar karşı çıkıyo
Yaa bebegım ıcın magaza ya gıtmek ıstıyroum bende reyon gezmek ıstıyroum hep tıklayıp da alıyrıum bıseyelr i

Yaa bebegım ıcın magaza ya gıtmek ıstıyroum bende reyon gezmek ıstıyroum hep tıklayıp da alıyrıum bıseyelr i
Ben kendim için girdim lc ye Bi geceleiklerine bakim dedim hamile reyonuna. Çocuklara alıp çıktım. Sonra başım döndü zaten gezilmiyor artık kuzum gerçekten gezilmiyor bitti o işler

Ben kendim için girdim lc ye Bi geceleiklerine bakim dedim hamile reyonuna. Çocuklara alıp çıktım. Sonra başım döndü zaten gezilmiyor artık kuzum gerçekten gezilmiyor bitti o işler
Bende gece aldım pıjama takımım trandyolda 3 saatlık ındırım dı eleye eleye sectım bı tane artık yorumlarına felan bakarak ınsallah duzgun bısey gelır

Valla bir önceki ölçümle hemen hemen aynıydı kuzum. 26. haftaya kadar çıkar diyorlar ama bakalım çıkacak mı yine 15 günde bir kontrollere devam .
Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla kavuşalım da... Benim az bir kısmı kalmış rahim ağzında.
Gel sen bendeki paniği gör
Amaaan millet sevmeye var boşver sene. Bi de ben kimseden bişe isteyemem de istemem de yaa. Biraz ben yaparım herşeyi ama az ama çok kafası var bende Bi bebek için değil yani
Aynen yavrum dediğime bakma ben de öyleyim, he sadece yanlarında şunu beğendim bunu beğendim diyorum üstüne alınan alınsın please alenen değil de işte ısrar ederlerse tamam derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…