Aynen alttan ima ettiğinde de ben aliyim diyip ısrar edene ses çıkarılmaz

Kızlarr ya aranızda tesettürlü olan var mı 1ben kendime bol hamile pantolon vs giyecek arıyorum ama bulamıyorum nerelerden ne aliyorsunuz mesela kaban felan ne giymeyi dusunuyorsunyz
Ben waikikiden 44 beden hamile pantolonu aldım canım şuan bol biraz ama , digerleride hep dar paçaydi, onunla idare etmeyi düşünüyorum şimdilik.

Yaa iste insan ne giyecegini sasiriyor elbisede havalar cok sogudu ben kısın pek giyemem cok üsürüm bi bol paca kalin buyuk beden bakiyim olmadi pantolon alsam uzerine tuniklenidare ederim kaban da panco tarzi kalin bisey aliyim diyorum esofman kislik almam lazim ev sogudu olmuyor hic biri ama sıra gelmiyor dedigin gibi

Sıra gelmiyor okadar doğru dedin ki. Bugün sweat aldım elime geri bıraktım

Kızlarr ya aranızda tesettürlü olan var mı 1ben kendime bol hamile pantolon vs giyecek arıyorum ama bulamıyorum nerelerden ne aliyorsunuz mesela kaban felan ne giymeyi dusunuyorsunyz
Beb tesettürlüyüm. Pantolon sıkıntısı ben de çok yaşıyorum. Hamile pantolonu diye satılanların boyu en az 1 karış kısa oluyor. Hiç işe yaramıyor yani bende. O yüzden beli lastikli büyük beden pantolon buldum geçen Özdilek'te. Normalde 42 giyerken 46 beden eşofman altı gibi bir şey buldum. Hem sıcacık tutuyor hem de belimi hiç rahatsız etmiyor. Hem de boyu uzun.

Kaban olarak aynılarını giyerim diyorum. Zaten montlarımı genelde bol giyerdim ben. Gerçi her şeyi bol giyerdim, üstüme yapışmasın diye. Onları giymeye devam ederim diye düşünüyorum.

He bir de ben çok kilo almadım baştan beri. Belki bundan sonra alırım bilemiyorum ama başından beri aldığım kilo sadece 4 kilo. O yüzden sadece karnım büyüdü diyebilirim. Ama bundan sonra bir anda şişmeye başlarsam o zaman düşünürüm daha büyük monttur pantolondur falan.

Evet şeker yüklemesi yaptırmadım. Çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Eşim de doktor, o da düşünmüyor. Biz yaptırmadık ama kimseye de akıl vermek istemeyiz.

Bu arada benim ailemde de bende de şeker hastalığı olan hiç kimse yok. Benim rahatlığım bir de ondan. Sizin ailede varsa işler değişebilir.

Ay aynı dert bende de var. Aynı pantolonu yıkayıp yıkayıp giyiyorum. Ben dışarı sürekli çıkıyorum bu arada. Yürüyüş yapma bahanesi ile. Hava iyice soğudukça ne giyerim bilemiyorum.

Hello kuzular iyisiniz inşallahh güzel bir çarşamba diliyorum miniğimin üç beş parça eşyasıı çekmece ye koydum , heves ediyorum sizlede tutuyorum kendimi erkenden almiyim diye
Hayırlı olsun. Ben daha bir çöp dahi almadım yavruşuma. Anca kendime çalışıyorum şimdilik önümüzdeki hafta 2 haftalığına şehir dışına annemlere gideceğiz. O yüzden sipariş de veremiyorum hiçbir şeyi. 30 haftayı devirince başlarım herhalde artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…