- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Gece uyku yokGelir gelmezse değişirsin gönderirsin ya hayırlı olsun. 3 saatlik indirimleri nasıl yakalıyosun
Aynen alttan ima ettiğinde de ben aliyim diyip ısrar edene ses çıkarılmazHayırlısı olsun kuzum sağlıkla kavuşalım da... Benim az bir kısmı kalmış rahim ağzında.
Aynen yavrum dediğime bakma ben de öyleyim, he sadece yanlarında şunu beğendim bunu beğendim diyorum üstüne alınan alınsın pleasealenen değil de işte ısrar ederlerse tamam derim
Ben waikikiden 44 beden hamile pantolonu aldım canım şuan bol biraz ama , digerleride hep dar paçaydi, onunla idare etmeyi düşünüyorum şimdilik.Kızlarr ya aranızda tesettürlü olan var mı 1ben kendime bol hamile pantolon vs giyecek arıyorum ama bulamıyorum nerelerden ne aliyorsunuz mesela kaban felan ne giymeyi dusunuyorsunyz
Ins yoktur canım ,değerlerim düşük olmasına rağmen önermişti, yaptırmak içimden gelmedi, yapmadimBen öyle yaptırdım canım doktorum şeker yüklemesi istemedi. Sorun yok o zaman sende de.
Yaa iste insan ne giyecegini sasiriyor elbisede havalar cok sogudu ben kısın pek giyemem cok üsürüm bi bol paca kalin buyuk beden bakiyim olmadi pantolon alsam uzerine tuniklenidare ederim kaban da panco tarzi kalin bisey aliyim diyorum esofman kislik almam lazim ev sogudu olmuyor hic biri ama sıra gelmiyor dedigin gibiTesettürlü değilim ama ben eski kabanlarıma devam ederim yavrum tabi önüm açık olacak ama senin için sıkıntı olabilir zaten çıktığım yok diye o tarz bir şey almam diyorum. Acaba elbise alsan da üzerine olan kabanlarını geçirsen olmaz mı. Hamile pantolonu vs. Herkes lcw öneriyor açıkçası bakıyorum bende baktım en çok çeşit orada. Henüz bir şey almadım o gün doktora giderken kıyafet bulamadım elbise ile gitmiyorum üzerine bez veriyorlar ama rahatsız oluyorum diye olan tek bir parçam da kirlideydi döndüm durdum ne giyeceğim diyekışta geldi artık tayt üzerine bol sweat alayım diyorum ama bakalım sıra gelmiyor bir türlü hala makineyi açmadım ya acil bir durum olsa yine yok kıyafet onu halledeyim en iyisi
Bende bi lc ye bakıyim artik dar paca giymem hicte bi dolaniyim belki aklima yatan bisey bulurumBen waikikiden 44 beden hamile pantolonu aldım canım şuan bol biraz ama , digerleride hep dar paçaydi, onunla idare etmeyi düşünüyorum şimdilik.
Kız gece gündüz radyasyonGece uyku yokbaka baka alısverıs yapıyorum bırde Instagram sayfası var ındırımlerı hikayelerinde paylasıyor lar dur sana atarım
Bugün lc de vardı o tarz hamile reyonunda yavrumKızlarr ya aranızda tesettürlü olan var mı 1ben kendime bol hamile pantolon vs giyecek arıyorum ama bulamıyorum nerelerden ne aliyorsunuz mesela kaban felan ne giymeyi dusunuyorsunyz
Sıra gelmiyor okadar doğru dedin ki. Bugün sweat aldım elime geri bıraktımTesettürlü değilim ama ben eski kabanlarıma devam ederim yavrum tabi önüm açık olacak ama senin için sıkıntı olabilir zaten çıktığım yok diye o tarz bir şey almam diyorum. Acaba elbise alsan da üzerine olan kabanlarını geçirsen olmaz mı. Hamile pantolonu vs. Herkes lcw öneriyor açıkçası bakıyorum bende baktım en çok çeşit orada. Henüz bir şey almadım o gün doktora giderken kıyafet bulamadım elbise ile gitmiyorum üzerine bez veriyorlar ama rahatsız oluyorum diye olan tek bir parçam da kirlideydi döndüm durdum ne giyeceğim diyekışta geldi artık tayt üzerine bol sweat alayım diyorum ama bakalım sıra gelmiyor bir türlü hala makineyi açmadım ya acil bir durum olsa yine yok kıyafet onu halledeyim en iyisi
Bacım napalımm ya tv ya telefon evde vakıt mı gecıyorKız gece gündüz radyasyon
Ya burası kücük yer ya normalde olanların hicbirisi yok adı var sadece ama yine de bir bakıp deniycem sansımıBugün lc de vardı o tarz hamile reyonunda yavrum
Hadi inşallah Bi bak bakalımYa burası kücük yer ya normalde olanların hicbirisi yok adı var sadece ama yine de bir bakıp deniycem sansımı
Beb tesettürlüyüm. Pantolon sıkıntısı ben de çok yaşıyorum. Hamile pantolonu diye satılanların boyu en az 1 karış kısa oluyor. Hiç işe yaramıyor yani bende. O yüzden beli lastikli büyük beden pantolon buldum geçen Özdilek'te. Normalde 42 giyerken 46 beden eşofman altı gibi bir şey buldum. Hem sıcacık tutuyor hem de belimi hiç rahatsız etmiyor. Hem de boyu uzun.Kızlarr ya aranızda tesettürlü olan var mı 1ben kendime bol hamile pantolon vs giyecek arıyorum ama bulamıyorum nerelerden ne aliyorsunuz mesela kaban felan ne giymeyi dusunuyorsunyz
Evet şeker yüklemesi yaptırmadım. Çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Eşim de doktor, o da düşünmüyor. Biz yaptırmadık ama kimseye de akıl vermek istemeyiz.Şeker yüklemesi yapmayıp,
sadece açlık tokluk şekerinize mi batırdınız ?Benim açlık tokluk değerlerimde böyle çıktı. Şeker yüklemesini doktor önerdi ben yaptırmak istemedim , bazen yaptirsamiydim diyorum
Ay aynı dert bende de var. Aynı pantolonu yıkayıp yıkayıp giyiyorum. Ben dışarı sürekli çıkıyorum bu arada. Yürüyüş yapma bahanesi ile. Hava iyice soğudukça ne giyerim bilemiyorum.Tesettürlü değilim ama ben eski kabanlarıma devam ederim yavrum tabi önüm açık olacak ama senin için sıkıntı olabilir zaten çıktığım yok diye o tarz bir şey almam diyorum. Acaba elbise alsan da üzerine olan kabanlarını geçirsen olmaz mı. Hamile pantolonu vs. Herkes lcw öneriyor açıkçası bakıyorum bende baktım en çok çeşit orada. Henüz bir şey almadım o gün doktora giderken kıyafet bulamadım elbise ile gitmiyorum üzerine bez veriyorlar ama rahatsız oluyorum diye olan tek bir parçam da kirlideydi döndüm durdum ne giyeceğim diyekışta geldi artık tayt üzerine bol sweat alayım diyorum ama bakalım sıra gelmiyor bir türlü hala makineyi açmadım ya acil bir durum olsa yine yok kıyafet onu halledeyim en iyisi
Offf ben de bu evreye geçmek istiyorumHello kuzular iyisiniz inşallahh güzel bir çarşamba diliyorumminiğimin üç beş parça eşyasıı çekmece ye koydum , heves ediyorum sizlede tutuyorum kendimi erkenden almiyim diye
Oyyyy çok güzell yaaa lcw ye bayıldım bu sene şansımıza inanılmaz organik şeyler yapmışKızlae biliyonuz ben her şeyi paylaşıyum burda kusura bakmayınama teyzeleri şunlara baksanıza tonlar ben.
Düşünen varsa bakabilir
Hayırlı olsun. Ben daha bir çöp dahi almadım yavruşuma. Anca kendime çalışıyorum şimdilikHello kuzular iyisiniz inşallahh güzel bir çarşamba diliyorumminiğimin üç beş parça eşyasıı çekmece ye koydum , heves ediyorum sizlede tutuyorum kendimi erkenden almiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?