İnşallah kuzum hayırlısıyla dolap işin çözülcek sıkma canınıOfff ben de bu evreye geçmek istiyorum
Ayy ben de bizim kızlardan hevesleniyorum yoksa çook çoook erken biliyorumHayırlı olsun. Ben daha bir çöp dahi almadım yavruşuma. Anca kendime çalışıyorum şimdilikönümüzdeki hafta 2 haftalığına şehir dışına annemlere gideceğiz. O yüzden sipariş de veremiyorum hiçbir şeyi. 30 haftayı devirince başlarım herhalde artık
Ben kapaliyim yazın sıcağında tayt almıştım elbise içine giymek.icin iyi olmuştu bide çiçek sepetinden hamile pantolonu aldım üstüne zaten kapalı olduğum için bol tuniklerim vardı onları giydim kısa da bir sisme kabanim var onu açık olsa da onu giymeyi planliyorum hiç değilse karnım inene kadar bizim arabamız var zaten yenidoğan olduğu için nereye gitsem arabayla gideceğim o yandan da avantaj olacak bana ama baktım.olmuyor da bir kkaban almak zorunda kalabilirimKızlarr ya aranızda tesettürlü olan var mı 1ben kendime bol hamile pantolon vs giyecek arıyorum ama bulamıyorum nerelerden ne aliyorsunuz mesela kaban felan ne giymeyi dusunuyorsunyz
Evet tulumları normale göre organik olduğundan tuzlu geldi aldım geri bıraktım ama bunları bırakamadımOyyyy çok güzell yaaa lcw ye bayıldım bu sene şansımıza inanılmaz organik şeyler yapmışağız tadıyla giydireli inşallahhh
Ay inşallahİnşallah kuzum hayırlısıyla dolap işin çözülcek sıkma canını
Çok güzeller sağlıkla giysin insHello kuzular iyisiniz inşallahh güzel bir çarşamba diliyorumminiğimin üç beş parça eşyasıı çekmece ye koydum , heves ediyorum sizlede tutuyorum kendimi erkenden almiyim diye
Evet panço tarzı bir şey güzel olur kuzum baya sonra da kullanırsın. Buralar hala sıcak ben yazlıklarla devam ederim bir ay dahaYaa iste insan ne giyecegini sasiriyor elbisede havalar cok sogudu ben kısın pek giyemem cok üsürüm bi bol paca kalin buyuk beden bakiyim olmadi pantolon alsam uzerine tuniklenidare ederim kaban da panco tarzi kalin bisey aliyim diyorum esofman kislik almam lazim ev sogudu olmuyor hic biri ama sıra gelmiyor dedigin gibi
Öyle kuzum valla hiç bir zaman böyle olmamıştımSıra gelmiyor okadar doğru dedin ki. Bugün sweat aldım elime geri bıraktım
Kışın böyle dezavantajı oldu gerçektenAy aynı dert bende de var. Aynı pantolonu yıkayıp yıkayıp giyiyorum. Ben dışarı sürekli çıkıyorum bu arada. Yürüyüş yapma bahanesi ile. Hava iyice soğudukça ne giyerim bilemiyorum.
Hadi hayırlısı kuzum sağlıklı sonuçların olsun inşalllahhhKızlar çok şükür, her şey yolunda.
Pazartesi günü transfer yapılacak.
Geçenki ilaçların aynısı yalnız Prolutex kullanıyordum, sıkıntı varmış stoklarda.
Progestan 50’lik verdi. Gün aşırı 2’şer tane vurdur dedi.
CanımKızlar çok şükür, her şey yolunda.
Geçenki ilaçların aynısı yalnız Prolutex kullanıyordum, sıkıntı varmış stoklarda.
Ya ben gene böyleydim yapı olarak da. Şimdi hep Bi pis bişe oldumÖyle kuzum valla hiç bir zaman böyle olmamıştımdemek ki analık dedikleri böyle
Yaa görmemişimKızlar çok şükür, her şey yolunda.
Gerçekten çok heyecanlı.Yaa görmemişimohh şükür hadi bismillah çok heyecanlı
Herşey hayırla başlasın hayırla sonuçlansın inşallah
Yorumlarda bez küçük geldi bebeğime diyenler olmuş, 210 adet miktar olarak fazla mi Acaba ?Bende şimdi bez bakıyordum alsam miKızlar trendyolda sleepy 1 numara 210 lu bez 3 saatlik indirime girmiş 109 TL gibi Bi fiyata tanesi 50 krş a geliyor. Ben aldım, almak isteyenlerin de haberi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?