Ayy ben de bizim kızlardan hevesleniyorum yoksa çook çoook erken biliyorum sen de sonlara kalma baby gerçi kafandakiler net olunca tık tık alınıyo

Kızlarr ya aranızda tesettürlü olan var mı 1ben kendime bol hamile pantolon vs giyecek arıyorum ama bulamıyorum nerelerden ne aliyorsunuz mesela kaban felan ne giymeyi dusunuyorsunyz
Ben kapaliyim yazın sıcağında tayt almıştım elbise içine giymek.icin iyi olmuştu bide çiçek sepetinden hamile pantolonu aldım üstüne zaten kapalı olduğum için bol tuniklerim vardı onları giydim kısa da bir sisme kabanim var onu açık olsa da onu giymeyi planliyorum hiç değilse karnım inene kadar bizim arabamız var zaten yenidoğan olduğu için nereye gitsem arabayla gideceğim o yandan da avantaj olacak bana ama baktım.olmuyor da bir kkaban almak zorunda kalabilirim

Oyyyy çok güzell yaaa lcw ye bayıldım bu sene şansımıza inanılmaz organik şeyler yapmış ağız tadıyla giydireli inşallahhh
Evet tulumları normale göre organik olduğundan tuzlu geldi aldım geri bıraktım ama bunları bırakamadım
Aminn inşallahhh sağlıkla sıhhatle giysirelimmm,

Bebek bezi olarak ne düşünüyorsunuz sleepy nasıl ?
Bunun fiyatı baya iyi görünüyo ama bilemedim
Emzik olarak bibs nasıl , aventle bibs arasında kaldım

Son düzenleme:
Evet panço tarzı bir şey güzel olur kuzum baya sonra da kullanırsın. Buralar hala sıcak ben yazlıklarla devam ederim bir ay daha

Ay aynı dert bende de var. Aynı pantolonu yıkayıp yıkayıp giyiyorum. Ben dışarı sürekli çıkıyorum bu arada. Yürüyüş yapma bahanesi ile. Hava iyice soğudukça ne giyerim bilemiyorum.
Kışın böyle dezavantajı oldu gerçekten

Hadi hayırlısı kuzum sağlıklı sonuçların olsun inşalllahhh

Canım
çok sevindim gözün aydın güzel ve pozitif haberlerini de alacağız inşallah.

Yaa görmemişim ohh şükür hadi bismillah çok heyecanlı
Herşey hayırla başlasın hayırla sonuçlansın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…