Ayy 1 numara almıştım ben 0 ı fazlamıştım keşke o da girseydiKızlar trendyolda sleepy 1 numara 210 lu bez 3 saatlik indirime girmiş 109 TL gibi Bi fiyata tanesi 50 krş a geliyor. Ben aldım, almak isteyenlerin de haberi olsun.
Arkadaşım almış 210 ludan 1 ay yetmedi bile dedi ondan aldım ben. günde 7 tane değiştirsen 210 oluyor zaten aylık, sen bilirsin canımYorumlarda bez küçük geldi bebeğime diyenler olmuş, 210 adet miktar olarak fazla mi Acaba ?Bende şimdi bez bakıyordum alsam mi
Evet şöyle bişey var sleepy i genelde 1 numara büyük alın diyorlar. Ona göre alınmalı. Fakat bizimkiler erken olurlarsa minik olabilirler o yüzden 1 bile büyük gelebilirse diye 0 numara favorilerime eklemiştim ama 150liYorumlarda bez küçük geldi bebeğime diyenler olmuş, 210 adet miktar olarak fazla mi Acaba ?Bende şimdi bez bakıyordum alsam mi
0 numara ihtiyaç olmaz diye düşündüm canım ben 2-5 kg arası ya 1 numara göbek bağı oyuntusu da var bilemedimAyy 1 numara almıştım ben 0 ı fazlamıştım keşke o da girseydi
Bende gecen gün indirimden almıstım baby turco zeytınyagı ıcerıklı gobek oyunculu pamuk yerli mal die ona da denk gelirseniz ondan da cok tavsıye aldım0 numara ihtiyaç olmaz diye düşündüm canım ben 2-5 kg arası ya 1 numara göbek bağı oyuntusu da var bilemedim
Yok sen Alma 0 zaten büyük ihtimal 0 sizin bebeklere olmaz küçük gelir. Bak ortalama 10 tane kullansan 1 ayda 300 yapıyo zaten al sen çok değil 250lik0 numara ihtiyaç olmaz diye düşündüm canım ben 2-5 kg arası ya 1 numara göbek bağı oyuntusu da var bilemedim
İnşallah sizin kuzucuklar da vaktinde gelir canım benimYok sen Alma 0 zaten büyük ihtimal 0 sizin bebeklere olmaz küçük gelir. Bak ortalama 10 tane kullansan 1 ayda 300 yapıyo zaten al sen çok değil 250lik
Aminn inşallahhh canımİnşallah sizin kuzucuklar da vaktinde gelir canım benim
Ben pek öyle değildimYa ben gene böyleydim yapı olarak da. Şimdi hep Bi pis bişe oldum
Bende bi arkadaşıma sordum o da 210 adet fazla olmaz dedi , bende aldım hayırlı olsun bebiklerimizeArkadaşım almış 210 ludan 1 ay yetmedi bile dedi ondan aldım ben. günde 7 tane değiştirsen 210 oluyor zaten aylık, sen bilirsin canım
AnalıqqqqBen pek öyle değildimşimdiye çoktan almıştım bebek ürünlerine baktıkça diyorum ki aman şu eksiklerini alayım sonra bakarım
İnşallah çok erken gelmezler de 0 almayı düşünmüyorum kuzum duruma göre bakacağım çünkü sleepy ler genel anlamda küçük oluyormuşAyy 1 numara almıştım ben 0 ı fazlamıştım keşke o da girseydi
Kız deme bak sen de bendensin sneşn de fikirlerin önemli. Almayalımmı yaniİnşallah çok erken gelmezler de 0 almayı düşünmüyorum kuzum duruma göre bakacağım çünkü sleepy ler genel anlamda küçük oluyormuş
Çok şükür kuzuuumKızlar çok şükür, her şey yolunda.
Pazartesi günü transfer yapılacak.
Geçenki ilaçların aynısı yalnız Prolutex kullanıyordum, sıkıntı varmış stoklarda.
Progestan 50’lik verdi. Gün aşırı 2’şer tane vurdur dedi.
Almayacağım yavrum gerek olursa o an bakarız bir şey olmaz. Ya da denk gelirse varsa küçük paketi alırız yoksa kalsın bence belki sleepy sevmeyecek totoları doldurmayalım ucuzda değilKız deme bak sen de bendensin sneşn de fikirlerin önemli. Almayalımmı yani
Ne ucuz kiAlmayacağım yavrum gerek olursa o an bakarız bir şey olmaz. Ya da denk gelirse varsa küçük paketi alırız yoksa kalsın bence belki sleepy sevmeyecek totoları doldurmayalım ucuzda değil
KaçırmıştımKızlar ne dicem bimden katlanır küvet alan kimler var ya da var mııı
Ben almıştım canımKızlar ne dicem bimden katlanır küvet alan kimler var ya da var mııı
Birden çok oluyor maalesef işte. Olsun belki gelir ozamana kadar marketlere deKaçırmıştımindirime girmesini bekliyorum bende gerçi trendyolda 199 tl şuan . Tam zamanına geldi indirimler karta çok yüklendim 25i geçmesini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?