Yorumlarda bez küçük geldi bebeğime diyenler olmuş, 210 adet miktar olarak fazla mi Acaba ?Bende şimdi bez bakıyordum alsam mi
Evet şöyle bişey var sleepy i genelde 1 numara büyük alın diyorlar. Ona göre alınmalı. Fakat bizimkiler erken olurlarsa minik olabilirler o yüzden 1 bile büyük gelebilirse diye 0 numara favorilerime eklemiştim ama 150li

0 numara ihtiyaç olmaz diye düşündüm canım ben 2-5 kg arası ya 1 numara göbek bağı oyuntusu da var bilemedim
Bende gecen gün indirimden almıstım baby turco zeytınyagı ıcerıklı gobek oyunculu pamuk yerli mal die ona da denk gelirseniz ondan da cok tavsıye aldım
160 ad. 80 küsür dü

0 numara ihtiyaç olmaz diye düşündüm canım ben 2-5 kg arası ya 1 numara göbek bağı oyuntusu da var bilemedim
Yok sen Alma 0 zaten büyük ihtimal 0 sizin bebeklere olmaz küçük gelir. Bak ortalama 10 tane kullansan 1 ayda 300 yapıyo zaten al sen çok değil 250lik

Çok şükür kuzuuum hayırlı pozitif sonuçlar almaya inşallah

Kız deme bak sen de bendensin sneşn de fikirlerin önemli. Almayalımmı yani
Almayacağım yavrum gerek olursa o an bakarız bir şey olmaz. Ya da denk gelirse varsa küçük paketi alırız yoksa kalsın bence belki sleepy sevmeyecek totoları doldurmayalım ucuzda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…