Öyle valla ne diyeceğim Allah ım inşallah doğurup birlikte bebeleri alıp çıkmayı nasip etsin de biliyorsun yoğun bakım ihtimali de az değil maalesef bizim için. O zaman bebek şampuanını filan her bebek için ayrı istiyorlarmış haberin olsun kuzum. Hijyen açısından aynı ürünü kullanmıyorlarmış birçok yer de iki bebek için ayrı paketler istemişler

İnşallah zamanında gelirler kuzum ya kuvöze falan gerek kalmaz en korktuğum şey onları bırakıp eve gelmek öyle bir durum olsa orada banyo falan yaptırıyorlar mı canım

Aa. Ben hiç öyle şey bilmiyorum canım. Onlar anneden istenir mi Bi de buna hijyenden mi diyorlar. Biz öyle bişey yapmıyorduk. Covid sebebiyle mi geçmişler buna kim dedi sana canım bunu

Evet senin onu aldığını hatırlıyorum kuzum. Olmasa onu alcam ama ben suyun içinde istemiyorum bu 1 2.de benim belim ve dikişlerim zorlanır yukarıda olsun daha iyi benim için yani
Kuvet ayagı alcam canım bende kemıklerden sakatım zaten de fıle de yukarıda kuvetın agzında olmasın dedım ne bıleyım herkesın farklı düşüncelerı var işte..

Ne zahmeti canım ben bir tane aldım hatta çalışandan yardım alıp onu aldım olmadı iade ettim sonra bunu aldım oldu Eki Görüntüle 2920712 Eki Görüntüle 2920713
Hay Allah ben mi beceremedim yaa tüh. Bi dhaa eşimlr gidersem arabanın arkasına atayım da orda deneyip alayım. Farkındaysan trendyol daki katlanırlardan şöyle Bi farkı var ordakşlerde şu sabun yerleri var ya köşeli orası yok diğer taraf gibi oval geliyor.dedim heralde ondan olmuyor. Neyse yaa gidip deneyerek alayım bidahkine. Çok sağol kuzum

Rica ederim kuzum ne demek dediğin gibi yap en azından deneyerek alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…