- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Hahah bende kı gıbı kım nu yabancı aramızda samimi samimi konusuyor olurEsra_Pey olan ismimi değiştirdim kızlar sonra yabancılamayın
Aynen ön bilgi geçtim gerçi Esra aynı sonuçta :)Hahah bende kı gıbı kım nu yabancı aramızda samimi samimi konusuyor oluryaa ben sayfa basında demıstım ama kacıranlar olunca yıne sasırmıslardı
Senın ismin bası aynı ya pek karıstırmazlar ewetAynen ön bilgi geçtim gerçi Esra aynı sonuçta :)
Ahaha superrmısss yaa masallahh nelerden nelere geldık konusmaya ınsallah sırada kakadan gazdan da konusmalar baslarKendime biseyler almaya cıktım sozde esime oantolon bebege battaniye ama yumus yumus teyzeleri bide takim aldm ciktim nasilim ama ve ve ve artık araba derdim kalmadı esimin gazıyla
Ben aldım canım tam setKızlar ne dicem bimden katlanır küvet alan kimler var ya da var mııı
Oluyo oluyo canım sıkıntı yokAma sevindim oldurmana demekki oluyormuşdedim yaa ben buna file uyduramıycam heralde
Fileyi naptın diye soracaktım da canım her file olmuyor ya. Ben Bi katlanır filesi almıştım olmadı diye geri verdim. Meğer ben olduramamışımBen aldım canım tam set
Allahım yaOluyo oluyo canım sıkıntı yokbirde çok rahat takılıyo
Bu file bimin katlanan küvetine oluyo mu?Eki Görüntüle 2920703 E bebekten bunu aldım canım denedim oluyorda
Evet oluyo canımBu file bimin katlanan küvetine oluyo mu?
Tamam canımEvet oluyo canım
Gayet guzel kilo alir merak etme valla Allah a binlerce sükürler olsun darisi saglikli sihhatli dogumlarimiza insallahAhaha superrmısss yaa masallahh nelerden nelere geldık konusmaya ınsallah sırada kakadan gazdan da konusmalar baslar
Insallah ben yıne baslamam benım bebegım azmı almıs kılo neden neden dıe
InsaallllahhhGayet guzel kilo alir merak etme valla Allah a binlerce sükürler olsun darisi saglikli sihhatli dogumlarimiza insallah
Ben transfder zamani cok ictimde biraktm yaa kefiri gitmiyor hicEki Görüntüle 2920761 hani kızlarım alınıyor mu? Vıtamınler
Yaa bende bırakmıstım gecen ay bu ay bebegın gelısımı ıcın dedım eksıklık olmasın aöann korkudan yıne basladımBen transfder zamani cok ictimde biraktm yaa kefiri gitmiyor hic
Faydalıymıs zaten ic ic bende baslarim belkiYaa bende bırakmıstım gecen ay bu ay bebegın gelısımı ıcın dedım eksıklık olmasın aöann korkudan yıne basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?