Fileyi naptın diye soracaktım da canım her file olmuyor ya. Ben Bi katlanır filesi almıştım olmadı diye geri verdim. Meğer ben olduramamışım tekrar alacağım. Sen aldınmı
Hadi yaa bunu bilmiyordum daha o level a gelemedim ben alan yok mu kimse ne almışlar Bi el atın bacılar

Diyetisyen her öğüne yoğurt dayamış daha da kefir yerim yoktur ya sadece akşam 4 te 1 meyve var yemin ederim yedikten sonra hemen yarın olsun diye dua ediyorum yaa
Yay ıyıkı bana meyve sınrıı felan koymadılar meyvelı süt yogurt kefır hersey meyevlı tuketiyorum bırde canım ısteıdıgınde meyveyı de dırek yıyorum
Deıdm hocam pasta tatlı hamur işi felan yemıyorum hee ıyı ozaman dedı dun gıttıgımdede ve ayrıca 2 haftada yarım kılo almısım cok iyi dedı zaten son 1 haftada masallah bebegım 250 gr kadar almıs yanı alnınan kıloda bebekte demekkı cok şükür bı aksı bısey cıkmıyor bu nedenle ben dert etmiyorum zaten narenciye grubuda pek seker ıcermıyor boll da su ıcıyorum yoksa mutsuz olurum ıyıce

Anladım kuzum teşekkür ediyorum

Kuzum ben anlamadım ki zaten neden bu kadar katı Bi diyet yapıyorum bu hafta insülini bırakabiliriz dedi, beslenmeyi böyle ölüm orucu yapıp insülini kesmeye çalışıyor galiba. Doymak konusunda hiç sorun yok az gibi görünüyor doymam sanıyorsun ama doyuyorsun. Tek problem her şeyi yiyememek patatesli her şeyi yemek istiyorum mesela sabah patatesli omlet öğlen patates salatası akşam patates yemeği falan

Bende büyük boy valiz aldım canım hastane için arkadaşım doğum yapmıştı ben tek bebekle büyük boya ancak sığdım dedi sen kesin yanında büyük boy götür dedi
Evet çnkü baya şey konuluyor anca yeter diye düşündm ben de canım. Kolonya havlu kağıt bezler mendiller örtüler gecelikler terlikler makyaj kıyafetler yedek kıyafetler maşa

Ay hiç sorma bugün Mısır yedim ekmeği kesmeme rağmen çıkmıştı şekerim Sürekli kalıp gibi yaşamak zor oluyor hele canın böyle isterken. En çok çikolatayı özledim bir de dondurma

İkinci saatler fena bende yavrum bu iki gün de ikinci saatleri ölçüyorum ilki 110 civarında öğlen 125 çıktı ya 120 yi geçmeyecekmiş sabahta 88 çıktı gittikçe artıyor açlık şekerleri akşam ne çıkacak bakalım

Açlık sanki normal gibi canım 100 e kadar normal diye biliyorum ama belki yanlışta biliyor olabilirim. Makineden kaynaklı ölçümde hata olabilir mi acaba teyit edebileceğin başka bir makine daha bulabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…