- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Sende basla kuzumm kemıkler dişler hep bitiyor zaten bebekler ıcınde iyiFaydalıymıs zaten ic ic bende baslarim belki
Hadi yaa bunu bilmiyordum daha o level a gelemedim benFileyi naptın diye soracaktım da canım her file olmuyor ya. Ben Bi katlanır filesi almıştım olmadı diye geri verdim. Meğer ben olduramamışımtekrar alacağım. Sen aldınmı
Yay ıyıkı bana meyve sınrıı felan koymadılarDiyetisyen her öğüne yoğurt dayamış daha da kefir yerim yokturya sadece akşam 4 te 1 meyve var yemin ederim yedikten sonra hemen yarın olsun diye dua ediyorum yaa
Anladım kuzum teşekkür ediyorumMaxi-Cosi Maxi-Cosi Citi 2 Oto Koltuğu Ana Kucağı / Concrete Grey Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL link bu kuzum. Bebek arabası şimdi almayacağım için hafif ve güvenli bir model olsun istedim. Genel anlamda maxi cosi ürünleri güzel. Uçaklara kabul edilen bir ürün sertifikaları filan var olmasıda doğumdan sonra seyahat edeceğim artı idi benim için. İleri de almayı düşündüğüm bebek arabası ile de uyumlu aslında. Çok ihtiyaç duyar bebek arabası alırsak yine kullanılır dedim. Otomobil koltuğu da olacak bir süre zaten. Daha iyi üst modelleri de var ama maliyet artıyor bayabizde böyle bir ürün tercih ettik orta halli aslında. Aktif kullanacak olmasam daha da uygun yerli malı ürünler var onları tercih edecektim
Kuzum ben anlamadım ki zaten neden bu kadar katı Bi diyet yapıyorumYay ıyıkı bana meyve sınrıı felan koymadılarmeyvelı süt yogurt kefır hersey meyevlı tuketiyorum bırde canım ısteıdıgınde meyveyı de dırek yıyorum
Deıdm hocam pasta tatlı hamur işi felan yemıyorum hee ıyı ozaman dedı dun gıttıgımdede ve ayrıca 2 haftada yarım kılo almısım cok iyi dedı zaten son 1 haftada masallah bebegım 250 gr kadar almıs yanı alnınan kıloda bebekte demekkı cok şükür bı aksı bısey cıkmıyor bu nedenle ben dert etmiyorum zaten narenciye grubuda pek seker ıcermıyor boll da su ıcıyorum yoksa mutsuz olurum ıyıce
Bir iki tanesinde çıkmadıBende sürekli gel al noktası çıkmıyor ya bazı ürünlerde çıkıyor her alışverişinde sende çıkıyor mu gel al noktası
Evet çnkü baya şey konuluyor anca yeter diye düşündm ben de canım. Kolonya havlu kağıt bezler mendiller örtüler gecelikler terlikler makyaj kıyafetler yedek kıyafetler maşaBende büyük boy valiz aldım canım hastane için arkadaşım doğum yapmıştı ben tek bebekle büyük boya ancak sığdım dedi sen kesin yanında büyük boy götür dedi
İnşallah kuzum öyle bir durum yaşamayızİnşallah zamanında gelirler kuzum ya kuvöze falan gerek kalmaz en korktuğum şey onları bırakıp eve gelmek öyle bir durum olsa orada banyo falan yaptırıyorlar mı canım
Doğum yapan bir iki kişiden duydum kuzum. Bilmiyorum kiAa. Ben hiç öyle şey bilmiyorum canım. Onlar anneden istenir mi Bi de buna hijyenden mi diyorlar. Biz öyle bişey yapmıyorduk. Covid sebebiyle mi geçmişler buna kim dedi sana canım bunu
Ay hiç sorma bugün Mısır yedim ekmeği kesmeme rağmen çıkmıştı şekerimKuzum ben anlamadım ki zaten neden bu kadar katı Bi diyet yapıyorumbu hafta insülini bırakabiliriz dedi, beslenmeyi böyle ölüm orucu yapıp insülini kesmeye çalışıyor galiba. Doymak konusunda hiç sorun yok az gibi görünüyor doymam sanıyorsun ama doyuyorsun. Tek problem her şeyi yiyememek patatesli her şeyi yemek istiyorum mesela sabah patatesli omlet öğlen patates salatası akşam patates yemeği falan
Benimde öyle günün her vakti yoğurtDiyetisyen her öğüne yoğurt dayamış daha da kefir yerim yokturya sadece akşam 4 te 1 meyve var yemin ederim yedikten sonra hemen yarın olsun diye dua ediyorum yaa
Analara bir şey yok yine deseneKendime biseyler almaya cıktım sozde esime oantolon bebege battaniye ama yumus yumus teyzeleri bide takim aldm ciktim nasilim ama ve ve ve artık araba derdim kalmadı esimin gazıyla
İkinci saatler fena bende yavrum bu iki gün de ikinci saatleri ölçüyorum ilki 110 civarında öğlen 125 çıktı ya 120 yi geçmeyecekmiş sabahta 88 çıktı gittikçe artıyor açlık şekerleriYay ıyıkı bana meyve sınrıı felan koymadılarmeyvelı süt yogurt kefır hersey meyevlı tuketiyorum bırde canım ısteıdıgınde meyveyı de dırek yıyorum
Deıdm hocam pasta tatlı hamur işi felan yemıyorum hee ıyı ozaman dedı dun gıttıgımdede ve ayrıca 2 haftada yarım kılo almısım cok iyi dedı zaten son 1 haftada masallah bebegım 250 gr kadar almıs yanı alnınan kıloda bebekte demekkı cok şükür bı aksı bısey cıkmıyor bu nedenle ben dert etmiyorum zaten narenciye grubuda pek seker ıcermıyor boll da su ıcıyorum yoksa mutsuz olurum ıyıce
Şimdi aklıma geldi belki expressle gelenleri o noktaya bırakıyorlardır normal kargo olanlarda belki olmuyordurBir iki tanesinde çıkmadıama genel olarak çıkıyor
Yine mantıklı olan büyüğü götürmekEvet çnkü baya şey konuluyor anca yeter diye düşündm ben de canım. Kolonya havlu kağıt bezler mendiller örtüler gecelikler terlikler makyaj kıyafetler yedek kıyafetler maşa
Açlık sanki normal gibi canım 100 e kadar normal diye biliyorum ama belki yanlışta biliyor olabilirim. Makineden kaynaklı ölçümde hata olabilir mi acaba teyit edebileceğin başka bir makine daha bulabilir misinİkinci saatler fena bende yavrum bu iki gün de ikinci saatleri ölçüyorum ilki 110 civarında öğlen 125 çıktı ya 120 yi geçmeyecekmiş sabahta 88 çıktı gittikçe artıyor açlık şekerleriakşam ne çıkacak bakalım
Neden açmıyor sayfa mi yok diyor açması lazımBen bu paylaştığınız linkleri neden açamıyorum acaba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?