Açlık sanki normal gibi canım 100 e kadar normal diye biliyorum ama belki yanlışta biliyor olabilirim. Makineden kaynaklı ölçümde hata olabilir mi acaba teyit edebileceğin başka bir makine daha bulabilir misin
Gebelikte 90 yazıyor sınır için birinci saat 140 ikinci saat 120. Normalden farklı imiş gebelikte daha düşük sınırlar. Teyit edebileceğim bir şey yok maalesef kuzum. Bakalım yüksek bulursa doktor bir şey der sanırım

Doğum yapan bir iki kişiden duydum kuzum. Bilmiyorum ki
Valla ilginç bunu da covite dayandırmasınlar bence isterlerse de şey yaparız ben de seyahat şişeleri oluyor ya plastik onlardan da alırım yanıma evde var her ihtimale karşı. Napalım artık

Valla ilginç bunu da covite dayandırmasınlar bence isterlerse de şey yaparız ben de seyahat şişeleri oluyor ya plastik onlardan da alırım yanıma evde var her ihtimale karşı. Napalım artık
Bilmiyorum valla kuzum dediğin gibi yapılır ay inşallah gerek olmaz da işte konuşuyoruz yine inşallah hiiç ihtiyaç olmaz

Ayyyokk yaa benımde yedıgım seylerden bırıdır patates acaba bazen demek ıcın mı bıseyı dıyorlar anlamadım bana kac senedır hıc bı dr demedı cunku cok şükür ust levelde gezen sekerım yok unsıkın dıremcım var sekerı arada oynatıyor ama onuda zaten yemelerım abartılı okur her onume geleni yer 5 caylarındakı herseyu goturursem oluyor yoksa boyle ıyıyım vok şükür

Vallaa ne dıyeyım bana tokluk hep aman 140 ı gecmesın dıyorlar aclıkta 100 sınır ama kendı dr unuz ne dedıyse odur tabi hıc bu rakamlarla rısk faktoru konusan kımseyı gormedım ben zaten bı dr un dedgını öburuu onaylamaz felan tıp kıtapları kişiye goremı degısıyor onuda anlayamıyorum

Maşallah kuzum hep böyle olsun bana garezleri var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…