Gebelikte 90 yazıyor sınır için birinci saat 140 ikinci saat 120. Normalden farklı imiş gebelikte daha düşük sınırlar. Teyit edebileceğim bir şey yok maalesef kuzum. Bakalım yüksek bulursa doktor bir şey der sanırımAçlık sanki normal gibi canım 100 e kadar normal diye biliyorum ama belki yanlışta biliyor olabilirim. Makineden kaynaklı ölçümde hata olabilir mi acaba teyit edebileceğin başka bir makine daha bulabilir misin
Hadi yaa bunu bilmiyordum daha o level a gelemedim benalan yok mu kimse ne almışlar Bi el atın bacılar
Valla ilginç bunu da covite dayandırmasınlar benceDoğum yapan bir iki kişiden duydum kuzum. Bilmiyorum ki
Bilmiyorum valla kuzum dediğin gibi yapılır ay inşallah gerek olmaz da işte konuşuyoruz yine inşallah hiiç ihtiyaç olmazValla ilginç bunu da covite dayandırmasınlar benceisterlerse de şey yaparız ben de seyahat şişeleri oluyor ya plastik onlardan da alırım yanıma evde var her ihtimale karşı. Napalım artık
Olsun iyi dedin yine de hiç duymadım ama ararız valize nolcakBilmiyorum valla kuzum dediğin gibi yapılır ay inşallah gerek olmaz da işte konuşuyoruz yine inşallah hiiç ihtiyaç olmaz
Ayyyokk yaa benımde yedıgım seylerden bırıdır patates acaba bazen demek ıcın mı bıseyı dıyorlar anlamadım bana kac senedır hıc bı dr demedı cunku cok şükür ust levelde gezen sekerım yok unsıkın dıremcım var sekerı arada oynatıyor ama onuda zaten yemelerım abartılı okur her onume geleni yer 5 caylarındakı herseyu goturursem oluyor yoksa boyle ıyıyım vok şükürKuzum ben anlamadım ki zaten neden bu kadar katı Bi diyet yapıyorumbu hafta insülini bırakabiliriz dedi, beslenmeyi böyle ölüm orucu yapıp insülini kesmeye çalışıyor galiba. Doymak konusunda hiç sorun yok az gibi görünüyor doymam sanıyorsun ama doyuyorsun. Tek problem her şeyi yiyememek patatesli her şeyi yemek istiyorum mesela sabah patatesli omlet öğlen patates salatası akşam patates yemeği falan
İkinci saatler fena bende yavrum bu iki gün de ikinci saatleri ölçüyorum ilki 110 civarında öğlen 125 çıktı ya 120 yi geçmeyecekmiş sabahta 88 çıktı gittikçe artıyor açlık şekerleriakşam ne çıkacak bakalım
Hata veriyor direkt anlamadım hiç görmüyorumNeden açmıyor sayfa mi yok diyor açması lazım
Maşallah kuzum hep böyle olsunAyyyokk yaa benımde yedıgım seylerden bırıdır patates acaba bazen demek ıcın mı bıseyı dıyorlar anlamadım bana kac senedır hıc bı dr demedı cunku cok şükür ust levelde gezen sekerım yok unsıkın dıremcım var sekerı arada oynatıyor ama onuda zaten yemelerım abartılı okur her onume geleni yer 5 caylarındakı herseyu goturursem oluyor yoksa boyle ıyıyım vok şükür
Kızçeler uygulamadan linkler de açılmıyor link de atılmıyor. Normal girersen açılır ordanHata veriyor direkt anlamadım hiç görmüyorumuygulamadan giriyorum ondan mı acaba
Sağ ol kuşum tarayıcıdan giremem o zamanKızçeler uygulamadan linkler de açılmıyor link de atılmıyor. Normal girersen açılır ordan
Giremem ne yaa gireyim,Sağ ol kuşum tarayıcıdan giremem o zaman
oyy oyy ne güzel görünüyorlarHello kuzular iyisiniz inşallahh güzel bir çarşamba diliyorumminiğimin üç beş parça eşyasıı çekmece ye koydum , heves ediyorum sizlede tutuyorum kendimi erkenden almiyim diye
Ben anladımSağ ol kuşum tarayıcıdan giremem o zaman
yaaa çok ciciler cnm yaa,bayıldımKızlae biliyonuz ben her şeyi paylaşıyum burda kusura bakmayınama teyzeleri şunlara baksanıza tonlar ben.
Düşünen varsa bakabilir
Ayy aman bana dıkunmasınlar ben mutsuz hamıleyım zaten bıde azıcık yedıgımle ugrasmasınalrMaşallah kuzum hep böyle olsunbana garezleri var bence
Çok az kaldıyaaa çok ciciler cnm yaa,bayıldımböyle görünce bi daha hevesleniyorum
Allah heveslerinizi yarıda koymasınyaaa çok ciciler cnm yaa,bayıldımböyle görünce bi daha hevesleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?