Ay yavrum bilmiyorum ki

25 eylül benim doğduğum gün. 27 eylül de inşallah anne rahminde var olduğu gün olur
eylül bana,sana yeni bir başlangıç getirir inşallah cnm.hayırlı haberlerimizi paylaşırız
Oyyy güzel kalpli kuzum şimdiden musmutlu yaşların olsun bu yaşın en güzel yaşın olsun güzelliklerle gelsin Allahim sonuclarinizi hayirli etsin insallah pozitif sonuclarinizi alalim hayrunnisa85

25 eylül benim doğduğum gün. 27 eylül de inşallah anne rahminde var olduğu gün olur
eylül bana,sana yeni bir başlangıç getirir inşallah cnm.hayırlı haberlerimizi paylaşırız
Hadi inşallah canım benim. hayrunnisa85 ile sana dualarımız bol bol gelsin. Bebişleirinizin doğum haberlerini burada beraber kutlayalım.

Ahh kızlar bugun ılkındıden sonra telefonlarım calmaya basladı
1. Arkadasım eşi ile anlasmazlıktan araaları acılmıstı ne zamandır bugun yurt dısına yerlesmek ıstedıgını soyledı onunla konustum
2. Sonra benden kucuk abla abla dıe can atan bı tanıdıgım da kac kere sıkıntılar yasamıstı siddet aldatılma vs en sonunda sıkayetcı oldum uzaklastırma aldım bosanma davası da aactım dedı onunla konustum
3.bı kere bahsetmıstım bı arkadasım yenı dogum yaptı eşi aldatmıs cok üzgün dıe bebegı suanda 2 bucuk aylık bı tanede kızı var okula gıden kocası yıne abuk sabuk işler pesındeyken yakalamıs napıcam ben el kadar bebekle dıe yıne dertlendı onunla konustum
Ve bu saat oldu daha yenı yataagıma gırdım valla kendı derdımı unuttum cok üzülüyorum ben boyle olaylara hep bı caresızlık kadınların ezılmesı bunların hepsı de aıleden dogru duzgun destek görmeyen kopuk aılede buyuyen kadınlar cok adapte olamadım yazılanlara
Ama genelde bı göz attım okudum
tupaaaaa cım canım benım yenı yasın saana ve ailene daha guzel seyler getırsın saglık sıhhat huzur bereket sııznle olsun bı daha kı yasında bebegınızle kutlayın ınsallahhhh ahlaklı dürüst vatanına mılletıne ailesıne baglı hayırlı evlatlar nasip etsın sana dogum günün kutlu olsun canımm

Ay yok artıııııık.
Ne kadar da üst üste gelmiş canım.
Ya inanmıyorum, bu kadar ahlaksız erkek var mı cidden?
Donuna kadar alıp o bebelerin yüzünü göstermemek lazım böylelerine.
Nasıl mideleri kaldırıyo anlamıyorum.
Rabbim dayanma gücü versin o kadınlara.
O aşağılıkların karşılarında dim dik durup pisliklerini yüzlerine vursunlar.

Off hıc uyuyamadım bu gecede stresle agrılarım karıstı cok zor durumlar beende cok hassasım zaten onlar da kınsuucak benı buldukları İcin bıseyde dıyemedım ama rabbım yardımcıları olsun

Günaydın kızlar Tam depresyon havaları yeminle( benim için yani)
Bakın ortak paydalarımızda dertlerimizi dinliyoruz. Gerek çocuk, gerek hamilelik, gerek eşler hususunda birbirimize merhem olmaya çalışıyoruz elbet de. Çünkü en samimi deşarj mecramız burası.
Ama sizin durumunuzu düşünmeden size dert yanan insanlara biraz kulak tıkamaya çalışın. Yasamademek123 özellikle senin için diyorum. Zaten kendimiz bir ton sebep yaşıyoruz stres olmaya, uykusuzluğa. sabaha kadar uyumamışsın bak bunun için, ne gerek vardı.
Allah onların da yardımcısı olsun elbet kolay şeyler değil, umarım sorunları çözülür hayırlı şekilde. Ama yeni doğum yapmış bir kadın aldatıldığını falan bana anlatırsa benim de bilinç altıma bunu yerleştirmiş olur ki lohusa dönemi herşeyi düşünebiliriz. Bence hamile bir kadına bu da anlatılmamalı biraz hassas olunmalı. Bu benim fikrim

Günaydın yavrum ay havalar azıcık serinledi ben ondan memnunum diğer konu için haklısın insanlar bazen böyle yani kendi derdine o kadar düşüyor ki karşıyı düşünemiyor. Allah herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…