Ewet canım haklısınn ya ben en cok onların üzüntüsüne elimden bısey gelmemesıne dertleniyorum ama benı de cok etkılıyor
Yapacak herkes her turlu yapıyor
Bunları yasayanları bırı 40 lı yaslarda cocukalrı kocaman bırı 20 lı yaslarda gencecık ıste bırıde benımle yasıt yenı bebegı var buda bana bunu anlatıyor ki her yaş her grup vvs farketmıyor maalesef
Keske cok ınce detaylı anlatmasalardı hem cok yoruldum dinlerken hemde cok etkilendim üzüldüm cunku en cok cocuk faktoru de etkılıyor benı eskıden yasayan bırı olrak nelerden geceebılceklerını bıldıgım ıcın dedım keskeee cokk param olsa da dernek kurabilsem ımkansız caresızlık dıe bısey olmasa RABBIMM yardım etsin herkese tum caresızlere

Eee kızlar yok mu alışveriş fotosu filan göbek fotosu ne bileyim işte benim şeker gittikçe yüksek çıkıyor canımı sıkıyor. Sıkacam topuklarına yiyecem çikolatayı yiyecem baklavaları
Benim de sabah tokluk 160 çıktı uyuya kalmışım 15 dk o kadar kızdım ki kendime ondan mı oldu onu da bilmiyorum sen de dikkat et diyetine kuzum

Amin inşallahh canım
Ben demiştim ben yaz insanıyım diye. Böylr modum düşük oluyor yaa neyse hayırlsı olsun

Hmmm senın kı bıraz fazla cıkmıs kuzum dıkkat et uyudum derken yemekten sonra uyumaktan mı bahsedıyorsun
Evet kuzu 8 de kahvaltı yaptım 8.45 gördüm en son 9 a kadar uyumuşum, normalde yürüyüş yapıyorum o arada. Hava soğuk ya üşendim. Dr uyuma demişti ona yordum o yüzden...

Hiçbi şey almıyorum ben yaa çocuk baldırı çıplak olacak bu gidişle daha 3 ay var diye diye bekliyorum
Bende ne var ne yok döküp yıkamak ıstıyroum ortaya cıksın dıe gercekten bı dunya malzeme var cırcıtlılar beyaz atletler tulumlar taytlar penye ler vs ama neyden ne kadar var gereklı gereksız bende cok guvenırım kalırım ortada dıyorum hava da yagmurlu dedıgınız gıbı basık bırde bugun cok agrı cektım sabaha kadar yatamadım cekıyroum da halen kuyruk sokumunun tum agrısı tamamen vajınaya yerlestı ayagımı kaldırıcam kaldırmaıyroum cok kötü bısey yaaa allahtan bugun yarın esım evdede yoksa sımdı bende ıyıce depresyon luk olmustum

Evet Bi de o var, neyden ne kadar lazım kaç tane 0 3 kaç tane 3 6 kafamda netleştiremediğüm için almıyor da olabilirim eksik kalmasın da... Allah sabır versin kuzum ağrıların içinde...

Kuzum benim şeker yüklemesinde açlık ve 1. Saat yüksek çıkmıştı. 110/204 belki o yüzden böyle ölçüm yapmamı istemişlerdir bilemedim. Diyetisyen, dahiliye, diyabet hemşiresi 3 ü de böyle istedi ölçümleri

Evet Bi de o var, neyden ne kadar lazım kaç tane 0 3 kaç tane 3 6 kafamda netleştiremediğüm için almıyor da olabilirim eksik kalmasın da... Allah sabır versin kuzum ağrıların içinde...
Aminn ınsallah canım
Bana bı tanıdıgım toplu getırmıstı bazıları cokkk mınnaakkk dıyroum bu kadar mınnak oluyormuydu yoksa bunlar prematüre bebek ıcın mı detaylı bakıp ayırmam lazım bırde beden numaralarını ögrenmem lazım yenıdogan bebek bedenı premature beden numarası 0.3 ay beden numarasını
Herhalde yıne cıkar bısyelr yaa

Tabii sen ne dedılerse yap yavrum her dr tedavısı kısıye gore degısıyor

Benim de sabah tokluk 160 çıktı uyuya kalmışım 15 dk o kadar kızdım ki kendime ondan mı oldu onu da bilmiyorum sen de dikkat et diyetine kuzum
Valla sanırım gebelik haftası büyüdükçe artıyor yani ben mantıklı açıklama bulamıyorum diyetime sadık kaldım hatta meyveyi kendim azalttım bile diyette üç porsiyondu iki porsiyon yiyorum akşam yemiyorum. Bu açlığa ne oluyor yükseliyor anlamıyorum. Saatli mi senin ? yani bana uyandığında yemek yemeden ölç dediler hatta Demir ilacımı bile almadan ölçüyorum su bile içmiyorum acaba su içmediğim için mi? Ölçtükten sonra ilacımı alıyorum biraz bekliyorum sonra kahvaltı yapıyorum. Ama iki gündür geç yapıyorum biraz kahvaltıyı ay ne bileyim ben acaba rüyamda yediğim çikolatalar mı yükseltiyor doktora böyle soru sorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…