- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Ewet canım haklısınn ya ben en cok onların üzüntüsüne elimden bısey gelmemesıne dertleniyorum ama benı de cok etkılıyorGünaydın kızlarTam depresyon havaları yeminle( benim için yani)
Bakın ortak paydalarımızda dertlerimizi dinliyoruz. Gerek çocuk, gerek hamilelik, gerek eşler hususunda birbirimize merhem olmaya çalışıyoruz elbet de. Çünkü en samimi deşarj mecramız burası.
Ama sizin durumunuzu düşünmeden size dert yanan insanlara biraz kulak tıkamaya çalışın.Yasamademek123 özellikle senin için diyorum. Zaten kendimiz bir ton sebep yaşıyoruz stres olmaya, uykusuzluğa. sabaha kadar uyumamışsın bak bunun için, ne gerek vardı.
Allah onların da yardımcısı olsun elbet kolay şeyler değil, umarım sorunları çözülür hayırlı şekilde. Ama yeni doğum yapmış bir kadın aldatıldığını falan bana anlatırsa benim de bilinç altıma bunu yerleştirmiş olur ki lohusa dönemi herşeyi düşünebiliriz. Bence hamile bir kadına bu da anlatılmamalı biraz hassas olunmalı. Bu benim fikrim
Çok aminGuanydınnnn yavrumm ınaallahh guzel gunlere
Benim de sabah tokluk 160 çıktı uyuya kalmışım 15 dk o kadar kızdım ki kendimeEee kızlar yok mu alışveriş fotosu filan göbek fotosu ne bileyim iştebenim şeker gittikçe yüksek çıkıyor canımı sıkıyor. Sıkacam topuklarına yiyecem çikolatayı yiyecem baklavaları
Yaa kac cıktı kuzumEee kızlar yok mu alışveriş fotosu filan göbek fotosu ne bileyim iştebenim şeker gittikçe yüksek çıkıyor canımı sıkıyor. Sıkacam topuklarına yiyecem çikolatayı yiyecem baklavaları
Amin inşallahh canımGünaydın yavrum ay havalar azıcık serinledi ben ondan memnunumdiğer konu için haklısın insanlar bazen böyle yani kendi derdine o kadar düşüyor ki karşıyı düşünemiyor. Allah herkesin yardımcısı olsun
Hmmm senın kı bıraz fazla cıkmıs kuzum dıkkat et uyudum derken yemekten sonra uyumaktan mı bahsedıyorsunBenim de sabah tokluk 160 çıktı uyuya kalmışım 15 dk o kadar kızdım ki kendimeondan mı oldu onu da bilmiyorum sen de dikkat et diyetine kuzum
Evet kuzu 8 de kahvaltı yaptım 8.45 gördüm en son 9 a kadar uyumuşum, normalde yürüyüş yapıyorum o arada. Hava soğuk ya üşendim. Dr uyuma demişti ona yordum o yüzden...Hmmm senın kı bıraz fazla cıkmıs kuzum dıkkat et uyudum derken yemekten sonra uyumaktan mı bahsedıyorsun
Yaa bahar severim de böyle kapalı havaAmin inşallahh canım
Ben demiştim ben yaz insanıyım diye. Böylr modum düşük oluyor yaaneyse hayırlsı olsun
Yemekten ne kadar sonra ölçüyorsunEvet kuzu 8 de kahvaltı yaptım 8.45 gördüm en son 9 a kadar uyumuşum, normalde yürüyüş yapıyorum o arada. Hava soğuk ya üşendim. Dr uyuma demişti ona yordum o yüzden...
Başlangıçtan tam 1 saat sonraYemekten ne kadar sonra ölçüyorsun
Evet maalesefYaa bahar severim de böyle kapalı havainsanın modunu düşürüyor
Bende ne var ne yok döküp yıkamak ıstıyroum ortaya cıksın dıe gercekten bı dunya malzeme var cırcıtlılar beyaz atletler tulumlar taytlar penye ler vs ama neyden ne kadar var gereklı gereksız bende cok guvenırım kalırım ortada dıyorum hava da yagmurlu dedıgınız gıbı basık bırde bugun cok agrı cektım sabaha kadar yatamadım cekıyroum da halen kuyruk sokumunun tum agrısı tamamen vajınaya yerlestı ayagımı kaldırıcam kaldırmaıyroum cok kötü bısey yaaa allahtan bugun yarın esım evdede yoksa sımdı bende ıyıce depresyon luk olmustumHiçbi şey almıyorum ben yaa çocuk baldırı çıplak olacak bu gidişledaha 3 ay var diye diye bekliyorum
Yaa ne bıleyım bana dr um tokken ölc dedıgı yemek ten 2 saat sonrasıBaşlangıçtan tam 1 saat sonra
Evet Bi de o var, neyden ne kadar lazım kaç tane 0 3 kaç tane 3 6 kafamda netleştiremediğüm için almıyor da olabilirimBende ne var ne yok döküp yıkamak ıstıyroum ortaya cıksın dıe gercekten bı dunya malzeme var cırcıtlılar beyaz atletler tulumlar taytlar penye ler vs ama neyden ne kadar var gereklı gereksız bende cok guvenırım kalırım ortada dıyorum hava da yagmurlu dedıgınız gıbı basık bırde bugun cok agrı cektım sabaha kadar yatamadım cekıyroum da halen kuyruk sokumunun tum agrısı tamamen vajınaya yerlestı ayagımı kaldırıcam kaldırmaıyroum cok kötü bısey yaaa allahtan bugun yarın esım evdede yoksa sımdı bende ıyıce depresyon luk olmustum
Kuzum benim şeker yüklemesinde açlık ve 1. Saat yüksek çıkmıştı. 110/204Yaa ne bıleyım bana dr um tokken ölc dedıgı yemek ten 2 saat sonrasıacaba bende senın gıbı baslangıc saatu ıle bırlıkte 1 saatte olcsem benımde nasıl cıkar acaba dr ların hepsı farklı soyluyor
Aminn ınsallah canımEvet Bi de o var, neyden ne kadar lazım kaç tane 0 3 kaç tane 3 6 kafamda netleştiremediğüm için almıyor da olabilirimeksik kalmasın da... Allah sabır versin kuzum ağrıların içinde...
Tabii sen ne dedılerse yap yavrum her dr tedavısı kısıye gore degısıyorKuzum benim şeker yüklemesinde açlık ve 1. Saat yüksek çıkmıştı. 110/204belki o yüzden böyle ölçüm yapmamı istemişlerdir bilemedim. Diyetisyen, dahiliye, diyabet hemşiresi 3 ü de böyle istedi ölçümleri
Valla sanırım gebelik haftası büyüdükçe artıyor yani ben mantıklı açıklama bulamıyorum diyetime sadık kaldım hatta meyveyi kendim azalttım bile diyette üç porsiyondu iki porsiyon yiyorum akşam yemiyorum. Bu açlığa ne oluyor yükseliyor anlamıyorum. Saatli mi senin ? yani bana uyandığında yemek yemeden ölç dediler hatta Demir ilacımı bile almadan ölçüyorum su bile içmiyorum acaba su içmediğim için mi? Ölçtükten sonra ilacımı alıyorum biraz bekliyorum sonra kahvaltı yapıyorum. Ama iki gündür geç yapıyorum biraz kahvaltıyı ay ne bileyim benBenim de sabah tokluk 160 çıktı uyuya kalmışım 15 dk o kadar kızdım ki kendimeondan mı oldu onu da bilmiyorum sen de dikkat et diyetine kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?