Amin inşallahh canım
Ben demiştim ben yaz insanıyım diye. Böylr modum düşük oluyor yaa neyse hayırlsı olsun
Bende kış insanıyım Biz seninle ayrı mevsimlerin insanıyız Gerçi içimden bir ses bu kışın da baya soğuk geçeceği fikrim değişebilir

Bende kış insanıyım Biz seninle ayrı mevsimlerin insanıyız Gerçi içimden bir ses bu kışın da baya soğuk geçeceği fikrim değişebilir
Bu kış görürüm senin kış insanı olmanı bebeler doğsun da ah Bi atlet zıbın üstüne geçirip arabasına atıp hem bebişe hem kendimize hava aldırmak vardı şimdi giydir 2 kat kafaya şapkasını. Tıkıl uz gibi havada eve
Ben de bu kışın çetin geçeceğini düşünüyorum

Haklısın valla hele sarılık d vitamini vs için yenidoğan bebeler için güneş faydalı. İşte yazın hamileliği zor geçiyor aslında ondan dedim. Normalde de kışı severim ama hamilelikte sıcak hiç çekilmiyor buralarda

Benim de sabah tokluk 160 çıktı uyuya kalmışım 15 dk o kadar kızdım ki kendime ondan mı oldu onu da bilmiyorum sen de dikkat et diyetine kuzum
Birinci saat mi ölçüyorsun öyleyse yüksek ama aşırı değil sanırım ya bilmiyorum ben bir an açlık gibi algıladım. Dediğin gibi uyku da etkilemiş olabilir

tupaaaaa ile ben Haziran bebeleriyle öyle yapıcaz inşallah.
Size de foto atarız artık deniz kenarlarından.

Ayy ne bilim yavrum Allah nasip etsin de ozamanlar da birbirimizle destekleşirirz neyi nasıl yapıyoruz. Sarılık için en başta emzirme Allahım sütümüzü bol ve bebelerime faydalı etsin inşallah

tupaaaaa ile ben Haziran bebeleriyle öyle yapıcaz inşallah.
Size de foto atarız artık deniz kenarlarından.
İnşallah yaparsınız inşallahh kuzumm bol bol fotilersiniz
Ama şöyle bişe var ki biz de ozamanlar 6 aylık ve muhtemelen ek gıdaya da geçmiş bebelerimizle belki tatilde oluruz

Ayy ne bilim yavrum Allah nasip etsin de ozamanlar da birbirimizle destekleşirirz neyi nasıl yapıyoruz. Sarılık için en başta emzirme Allahım sütümüzü bol ve bebelerime faydalı etsin inşallah
Amiin kuzum amiiin inşallah Önce sağlıkla o günleri göstersin Rabbim hepimize sonra da dediğin gibi bol ve faydalı olsun sütümüz de tostik tostik büyüsünler

İnşallah yaparsınız inşallahh kuzumm bol bol fotilersiniz
Ama şöyle bişe var ki biz de ozamanlar 6 aylık ve muhtemelen ek gıdaya da geçmiş bebelerimizle belki tatilde oluruz
Yaaaa, tam sevilmelik oluyorlar 5-6 aylıkken.
En tontiş halleri.
Sonra dişdi, ek gıdaydı, emeklemeydi biraz süzülüyorlar.
Yeğenler var ordan biliyorum.

En tontiş halleri.
Ayy ınsallahh yaa bugun de esım babamlarla konusurken ( memlekete gıttıler) dıo fazla beklemeyın Deryaya belkı olmaz işlerinizi halkedın dönus yapın artık ayy herkes benden korkuyor dedım konusrken ya senıde duyan bugun yarın zanneder annemde dıo mısafır le bebegın ne zaman gelecegı bellı olmazz dedım ayy anacım dua ette cokta erken gelmesın ınsallah

En tontiş halleri.
Evet. Aman ben nedense doğum kilosu harici sonradan hiç yok kilolu olsun boğum boğum olsun diye dertlenen biri olmam heralde. Hepsi boş sağlık sağlık sağlık

Kızlarr bebislerin göbek agı düseni kadar bu cıtcıtlı zıbınlari giyemiyorlarmıs öyle midir yandan nkusaklı giydirmek lazimmis bilemedim dun öyle bir takim buldjm icli dıslı yandan baglamalı digeri zıbınları hep normal cıtcıtlı esim hastaneye gelen cocyklarin giyimine bakiyor hergun basima baska bir is cikartiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…