Açlık git gide yüksek çıkıyor diğerleri dalgalı 77 idi 84 mü ne öyle oldu sonra 88 oldu bugün 89 oldu. Niye yükseliyore rüyamda bugünde tatlı gördüm ondan mıYaa kac cıktı kuzum
Bende kış insanıyımAmin inşallahh canım
Ben demiştim ben yaz insanıyım diye. Böylr modum düşük oluyor yaaneyse hayırlsı olsun
Hadi hadi başla ufaktan da olsa. Sonra sıkışrsan dha çok bunalırsınHiçbi şey almıyorum ben yaa çocuk baldırı çıplak olacak bu gidişledaha 3 ay var diye diye bekliyorum
Bu kış görürüm senin kış insanı olmanı bebeler doğsun daBende kış insanıyımBiz seninle ayrı mevsimlerin insanıyız Gerçi içimden bir ses bu kışın da baya soğuk geçeceği fikrim değişebilir
Haklısın valla hele sarılık d vitamini vs için yenidoğan bebeler için güneş faydalı. İşte yazın hamileliği zor geçiyor aslında ondan dedim. Normalde de kışı severim ama hamilelikte sıcak hiç çekilmiyor buralardaBu kış görürüm senin kış insanı olmanı bebeler doğsun daah Bi atlet zıbın üstüne geçirip arabasına atıp hem bebişe hem kendimize hava aldırmak vardı şimdi giydir 2 kat kafaya şapkasını. Tıkıl uz gibi havada eve
Ben de bu kışın çetin geçeceğini düşünüyorum
Birinci saat mi ölçüyorsun öyleyse yüksek ama aşırı değil sanırım ya bilmiyorum ben bir an açlık gibi algıladım. Dediğin gibi uyku da etkilemiş olabilirBenim de sabah tokluk 160 çıktı uyuya kalmışım 15 dk o kadar kızdım ki kendimeondan mı oldu onu da bilmiyorum sen de dikkat et diyetine kuzum
Bu kış görürüm senin kış insanı olmanı bebeler doğsun daah Bi atlet zıbın üstüne geçirip arabasına atıp hem bebişe hem kendimize hava aldırmak vardı şimdi giydir 2 kat kafaya şapkasını. Tıkıl uz gibi havada eve
Ben de bu kışın çetin geçeceğini düşünüyorum
Ayy ne bilim yavrum Allah nasip etsin de ozamanlar da birbirimizle destekleşirirz neyi nasıl yapıyoruz. Sarılık için en başta emzirme Allahım sütümüzü bol ve bebelerime faydalı etsin inşallahHaklısın valla hele sarılık d vitamini vs için yenidoğan bebeler için güneş faydalı. İşte yazın hamileliği zor geçiyor aslında ondan dedim. Normalde de kışı severim ama hamilelikte sıcak hiç çekilmiyor buralarda
İnşallah yaparsınız inşallahh kuzumm bol bol fotilersiniztupaaaaa ile ben Haziran bebeleriyle öyle yapıcaz inşallah.
Size de foto atarız artık deniz kenarlarından.
Amiin kuzum amiiin inşallahAyy ne bilim yavrum Allah nasip etsin de ozamanlar da birbirimizle destekleşirirz neyi nasıl yapıyoruz. Sarılık için en başta emzirme Allahım sütümüzü bol ve bebelerime faydalı etsin inşallah
Oyyşş dişim kamaşıyo aklıma geldikçe yaaAmiin kuzum amiiin inşallahÖnce sağlıkla o günleri göstersin Rabbim hepimize sonra da dediğin gibi bol ve faydalı olsun sütümüz de tostik tostik büyüsünler
Açlık git gide yüksek çıkıyor diğerleri dalgalı 77 idi 84 mü ne öyle oldu sonra 88 oldu bugün 89 oldu. Niye yükseliyore rüyamda bugünde tatlı gördüm ondan mı
Yaaa hem çok ısınmamışta olacak havalar mis gibitupaaaaa ile ben Haziran bebeleriyle öyle yapıcaz inşallah.
Size de foto atarız artık deniz kenarlarından.
Yemem mi hiçYaa ruyalarına kadar gırıyor demekk orda yıyır muusn yoksa
Yaaaa, tam sevilmelik oluyorlar 5-6 aylıkken.İnşallah yaparsınız inşallahh kuzumm bol bol fotilersiniz
Ama şöyle bişe var ki biz de ozamanlar 6 aylık ve muhtemelen ek gıdaya da geçmiş bebelerimizle belki tatilde oluruz
Ayy ınsallahh yaa bugun de esım babamlarla konusurken ( memlekete gıttıler) dıo fazla beklemeyın Deryaya belkı olmaz işlerinizi halkedın dönus yapın artık ayy herkes benden korkuyorYaaaa, tam sevilmelik oluyorlar 5-6 aylıkken.
En tontiş halleri.
Sonra dişdi, ek gıdaydı, emeklemeydi biraz süzülüyorlar.
Yeğenler var ordan biliyorum.
Evet. Aman ben nedense doğum kilosu harici sonradan hiç yok kilolu olsun boğum boğum olsun diye dertlenen biri olmam heralde. Hepsi boş sağlık sağlık sağlıkYaaaa, tam sevilmelik oluyorlar 5-6 aylıkken.
En tontiş halleri.
Sonra dişdi, ek gıdaydı, emeklemeydi biraz süzülüyorlar.
Yeğenler var ordan biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?