Ama. Bir haftada düşüyor göbek bağı zarar mı veriyormus aman ne alicagimizi sasirdik

Yavrum bir hafta on güne düşüyormuş ve rahat olduğu için yandan bağlamalılar hastane muayenesinde anneler ilk iki hafta kullanıyormuş. Yoksa zarar verdiğini düşünmüyorum elimizde yine bir iki tane bulunsa rahat olur sanki. Sen nerede buldun

Bebeğim hiç gerek yok YB dayken el kadar da olsalar o bezi şöyleee dışa doğru katlıyoduk al sana göbek bağı oyuntusu

Bez dedin sanmıştım ama yok ya kıyafette de özel bişeye gerek yok yani

Hiçbi şey almıyorum ben yaa çocuk baldırı çıplak olacak bu gidişle daha 3 ay var diye diye bekliyorum
Aynen bende kuzum en son kundak almıştım ovli onun içinde büyüyecek bu gidişle. Ortada hiç bir şey yok. Haftasonu kayınvalidem gelecek almış bir şeyler bir de hiç giyilmemiş kıyafetler varmış etiketi bile duruyor dedi gelsin hepsi paylaşırım. Önümüzdeki hafta eksiklere göre başlarım.

Bepenmeselerse eldiven içine spanç koyar teperiz ağızlarına
Öyle valla ay biz böyle bakıp özenip alıyoruz bazı bebeler tutmuyormuş biri her markayı denemiş sonra baya ucuz bir emzik almış demiş hadi bir de bunu deneyeyim bebe onu tutmuş paşa gönülleri ne diyecek bakalım

İşte ben o yüzden Bi tane aldım kız biz seçiyoz işte onlar ne bilsin markayı bibsgaa diye ağlıcak halleri yok ay çok iğrençti kabul

İşte ben o yüzden Bi tane aldım kız biz seçiyoz işte onlar ne bilsin markayı bibsgaa diye ağlıcak halleri yok ay çok iğrençti kabul
Hayır şöyle uyumlu böyle güzel diye uzun uzun açıklama yapıyorlar diyorsun var bildikleri ne kadar gözlem araştırma yapmışlardır kim bilir ama her bebe aynı değil işte

Dün civilde buldum baya vardi bi tane aldm simdilik bakalim aklimda kalmasn bari dedim 1 hafta idare etsin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…