Ama. Bir haftada düşüyor göbek bağıKızlarr bebislerin göbek agı düseni kadar bu cıtcıtlı zıbınlari giyemiyorlarmıs öyle midir yandan nkusaklı giydirmek lazimmis bilemedim dun öyle bir takim buldjm icli dıslı yandan baglamalı digeri zıbınları hep normal cıtcıtlı esim hastaneye gelen cocyklarin giyimine bakiyor hergun basima baska bir is cikartiyor
Yavrum bir hafta on güne düşüyormuş ve rahat olduğu için yandan bağlamalılar hastane muayenesinde anneler ilk iki hafta kullanıyormuş. Yoksa zarar verdiğini düşünmüyorumKızlarr bebislerin göbek agı düseni kadar bu cıtcıtlı zıbınlari giyemiyorlarmıs öyle midir yandan nkusaklı giydirmek lazimmis bilemedim dun öyle bir takim buldjm icli dıslı yandan baglamalı digeri zıbınları hep normal cıtcıtlı esim hastaneye gelen cocyklarin giyimine bakiyor hergun basima baska bir is cikartiyor
Bebeğim hiç gerek yok YB dayken el kadar da olsalar o bezi şöyleee dışa doğru katlıyoduk al sana göbek bağı oyuntusuKızlarr bebislerin göbek agı düseni kadar bu cıtcıtlı zıbınlari giyemiyorlarmıs öyle midir yandan nkusaklı giydirmek lazimmis bilemedim dun öyle bir takim buldjm icli dıslı yandan baglamalı digeri zıbınları hep normal cıtcıtlı esim hastaneye gelen cocyklarin giyimine bakiyor hergun basima baska bir is cikartiyor
Ben biberon emzik işini kapadım artık yereKızlar dr browns biberonları ve emzikleri filan yüzde yirmi indirime girmiş sitesinde. Ben alacağım haberiniz olsuntommee tippee den vazgeçtim bu indirimle birlikte
Ne aldın kız ne zaman aldınBen biberon emzik işini kapadım artık yeresonradan bibs alcam okadar
Bez dedin sanmıştım ama yok ya kıyafette de özel bişeye gerek yok yaniKızlarr bebislerin göbek agı düseni kadar bu cıtcıtlı zıbınlari giyemiyorlarmıs öyle midir yandan nkusaklı giydirmek lazimmis bilemedim dun öyle bir takim buldjm icli dıslı yandan baglamalı digeri zıbınları hep normal cıtcıtlı esim hastaneye gelen cocyklarin giyimine bakiyor hergun basima baska bir is cikartiyor
Tomme avent biberonları. Avent emziği sonradan da bibs. Ohooo çok oldu. Alır almaz da atmıştım halbukiNe aldın kız ne zaman aldın
Aynen bende kuzum en son kundak almıştım ovli onun içinde büyüyecek bu gidişle. Ortada hiç bir şey yok. Haftasonu kayınvalidem gelecek almış bir şeyler bir de hiç giyilmemiş kıyafetler varmış etiketi bile duruyor dedi gelsin hepsi paylaşırım. Önümüzdeki hafta eksiklere göre başlarım.Hiçbi şey almıyorum ben yaa çocuk baldırı çıplak olacak bu gidişledaha 3 ay var diye diye bekliyorum
Hadi ya kaçırmışım deseneTomme avent biberonları. Avent emziği sonradan da bibs. Ohooo çok oldu. Alır almaz da atmıştım halbuki
Bepenmeselerse eldiven içine spanç koyar teperiz ağızlarınaHadi ya kaçırmışım desene150 ml aldım biberon antikolik sonra avent büyük bakacağım artık. Emzikte aldım indirimi iyi geldi avent almayacağım inşallah severler
Öyle vallaBepenmeselerse eldiven içine spanç koyar teperiz ağızlarına
İşte ben o yüzden Bi tane aldımÖyle vallaay biz böyle bakıp özenip alıyoruz bazı bebeler tutmuyormuş biri her markayı denemiş sonra baya ucuz bir emzik almış demiş hadi bir de bunu deneyeyim bebe onu tutmuş paşa gönülleri ne diyecek bakalım
Aay bu ne kız çözemedim başta. Şu koca kişisine bak osura osura uyuyor
İşte ben o yüzden Bi tane aldımkız biz seçiyoz işte onlar ne bilsin markayı bibsgaa diye ağlıcak halleri yok ay çok iğrençti kabul
Üzerini de örtmüş oh yaymış totusunuAay bu ne kız çözemedim başta. Şu koca kişisine bak osura osura uyuyor
Değil tabi kuzum yaa amaan hepsi hallolur valla ozamanlarHayır şöyle uyumlu böyle güzel diye uzun uzun açıklama yapıyorlar diyorsun var bildikleri ne kadar gözlem araştırma yapmışlardır kim bilir ama her bebe aynı değil işte
SormaÜzerini de örtmüş oh yaymış totusunu
Dün civilde buldum baya vardi bi tane aldm simdilik bakalim aklimda kalmasn bari dedim 1 hafta idare etsin yeterYavrum bir hafta on güne düşüyormuş ve rahat olduğu için yandan bağlamalılar hastane muayenesinde anneler ilk iki hafta kullanıyormuş. Yoksa zarar verdiğini düşünmüyorumelimizde yine bir iki tane bulunsa rahat olur sanki. Sen nerede buldun
Kız öyle de bir uyur şaşırırsınSormavalla uyutmammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?