Kızlarrr 30.haftalara yaklasıyoruz daha da yakın olanlar var ben cok heyecanlanıyorum 30 lu rakamlarda
Aynen ama sanki bana hıc gecmıyeceek gıbı gelıyor keske dıyorum rahatlasam da sadece uykusuzluk felan düşünsem hatta kafamı koyduğum yerde küt dıe uyusam felan uyansam bebekim yanı basımda allahımm cokk aminnn

Ayy ogünlerde gelir insallah valla benim daha var ama siz yaklasiyorsunuz ya acaip heyecanlanıyorum valla

Saatli kuzum. Diyetisyen en erken uyanabileceğim saati sordu 7 dedim tiroit ilacım falan var onları içiyorum 7.45 gibi ölçüm yapıp kahvaltıya başlıyorum. Sonuçta öğlen ve akşam açlığını da yemekten hemen önce ölçüyorum. Yani ilaç alman su içmen ne değiştirir ki... Kadın bana uyuma dedi Bi de baya 7 de kalkıp gece 12 ye kadar uyanığım bir kez yoga bir kez kısa yürüyüş yapıyorum. Şekerin en büyük düşmanı hareketsizlikmiş.

Birinci saat mi ölçüyorsun öyleyse yüksek ama aşırı değil sanırım ya bilmiyorum ben bir an açlık gibi algıladım. Dediğin gibi uyku da etkilemiş olabilir
İşte 140 çıkması gerekiyor maksimum 3 gündür düzgündü.. O kadar nefsimle mücadele ediyorum edepsiz şeker

Ben nerdeyse sıfır hareket problemım yuruyememk zaten dıyroum oyuzden bebek dogsun hayırlısı ıle kosustruayım kagamı koyduğum yerde uyuyayım ablamlar dıo hareketsizlik ten yıne ıyı kılon bem olsam 100 kılo olmustum dıyorlar napalım gıdılen yolun sonu guzel olsun yeter kı bız herseyı göze aldık saglıklı olalaım saglıkla dogurlaım da

Valla dün anons geçtim kuzum ya gözden kaçmış :) Ya hala şoktayım zaten ben bile alışmadım kendime dün yaşadıklarım fıkra gibi

Ben sadece sabah açlığı ölçüyorum işte o da erken kalkmıyorum demiştim saat dokuz gibi filan ölçüyorum. Ya ama öğlen akşam açlığı diye bir şey olmuyor ki iki saatte bir öğün var bende bence sonraki açlıklar biraz değişik olmuş. Aynen hareket iyiymiş aslında ama yapamıyorum maalesef yoga filan yapamam da yürüyüşte kasıklarım ağrıyor artık ne yazık ki biraz dursam aşağıda ağrı oluyor

Birumuttuyasataninsani Kilya kızlar bizim dahiliyeci yatan hastalara hep koridorda bol yürüyüs ve bol su önerirdi gercekten ise de yarardı eger sıkıntınız yoksa biraz yürüyüs iyi gelir
Kuzum suyu azalttım havalar soğuyunca onun etkisi oluyor sanırım negatif anlamda. Yürüyüşte aslında doktorun yasakladığı bir şey değil ama iki gün önce çıktık böyle aşağıya doğru baskı oluyor kasıklarım ağrıyor devam edemiyorum kısa sürede bitirdik hemen eşimle. Ayakları aşağıda sanırım en son öyle idi. Baskı hissediyorum hemen tuvalete gitmem gerekiyor filan ne yapcam bilmiyorum

İşte 140 çıkması gerekiyor maksimum 3 gündür düzgündü.. O kadar nefsimle mücadele ediyorum edepsiz şeker
Al benden de o kadar. Bir de eşime sinir oluyorum şunu alayım yer misin sabah ekmek almaya gidiyor simit alayım mı diyor dedim sen benimle dalga mı geçiyorsun. Zaten canım burnumda. Biraz yesen ne olacak diyor ne birazı bir lokma bile fark ediyor Sinir bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…