Ayy nolduuu ben dün girip girip yazdım ama kimseden haberim yok sanırım hastane işlerim vardı yaValla dün anons geçtim kuzum ya gözden kaçmış :) Ya hala şoktayım zaten ben bile alışmadım kendime dün yaşadıklarım fıkra gibi
Ayy insallah saglıklı sıhhatli zamanında gelsinler kuzucuklarBiz seninle hemen hemen aynıyız kuzum bakalım artık hangisi sabırsız çıkacak
Kız hayırlı olsun da bu fiyata mı aldınnnBende aldık artık owli bebek tulumunubekle bekle olmayacak dıgerlerı de cokk pahalıı Eki Görüntüle 2921082
Yokkuzum 161.e aldımKız hayırlı olsun da bu fiyata mı aldınnn
Yok burda 190 görünüyor attığın resimde de. Koda gerek yok ki trendyolda da 161 Di zatenYokkuzum 161.e aldımkendı sıtesınden aldıım trendyoldada 161 de
Bı arkadas ım var dıyrodumnya bebek alısverıs danısmanı onun verdıgu kodala aymı bu fıyata indi
aminnn cnm inşallah.ay ne güzel söyledin öyle inşallah bebeşimle kutlarım doğum günümü yaaAhh kızlar bugun ılkındıden sonra telefonlarım calmaya basladı
1. Arkadasım eşi ile anlasmazlıktan araaları acılmıstı ne zamandır bugun yurt dısına yerlesmek ıstedıgını soyledı onunla konustum
2. Sonra benden kucuk abla abla dıe can atan bı tanıdıgım da kac kere sıkıntılar yasamıstı siddet aldatılma vs en sonunda sıkayetcı oldum uzaklastırma aldım bosanma davası da aactım dedı onunla konustum
3.bı kere bahsetmıstım bı arkadasım yenı dogum yaptı eşi aldatmıs cok üzgün dıe bebegı suanda 2 bucuk aylık bı tanede kızı var okula gıden kocası yıne abuk sabuk işler pesındeyken yakalamıs napıcam ben el kadar bebekle dıe yıne dertlendı onunla konustum
Ve bu saat oldu daha yenı yataagıma gırdım valla kendı derdımı unuttum cok üzülüyorum ben boyle olaylara hep bı caresızlık kadınların ezılmesı bunların hepsı de aıleden dogru duzgun destek görmeyen kopuk aılede buyuyen kadınlar cok adapte olamadım yazılanlara
Ama genelde bı göz attım okudum
tupaaaaa cım canım benım yenı yasın saana ve ailene daha guzel seyler getırsın saglık sıhhat huzur bereket sııznle olsun bı daha kı yasında bebegınızle kutlayın ınsallahhhh ahlaklı dürüst vatanına mılletıne ailesıne baglı hayırlı evlatlar nasip etsın sana dogum günün kutlu olsun canımm
Ahh kalbime inecekti bu fiyata aldn sandim iyi bari 160 a almissinYokkuzum 161.e aldımkendı sıtesınden aldıım trendyoldada 161 de
Bı arkadas ım var dıyrodumnya bebek alısverıs danısmanı onun verdıgu kodala aymı bu fıyata indi
Bu üstü oyuncakli muzikli felan oluyor ya aceba onlar daha mı güzel bilemedm her türlü cok kullanılmıyorda yine de ilerde alirim bnde bide bu ayak kısmı deyince ses felan cıkıyor onlar seviyorumKıııazz hmr şu bakım çantası aldığım marka oyun halısı çıkarmış nasılll Bi bakın bakim. Pahalı yaa oyun halıları da
Kendı sıtesınden almak ısteıdm işte trendyol dada 161 evet biliyorum ne bıleyım elımde kodlar varken zTen daha da düşmez alayım dedım aslında ıstedıklerım daha farklıydı ama onlarda daha daYok burda 190 görünüyor attığın resimde de. Koda gerek yok ki trendyolda da 161 Di zaten
Ahh kalbime inecekti bu fiyata aldn sandim iyi bari 160 a almissin
Sen bakım çantası mı aldınKıııazz hmr şu bakım çantası aldığım marka oyun halısı çıkarmış nasılll Bi bakın bakim. Pahalı yaa oyun halıları da
Piyanolu olanlar falan onları diyosun. Ya aslında o da güzel de. Onun alanı ve kullanım zamanı kısıtlı bunu ilerleyen zamanlarda at bebeleri üzerine lego da oynar. İlk başlada da bişey var onu da atıcam şimdi, onun üstüne koy bu halının da üstüne. Sanki mantıklı geldi. Dur birazdan atcam onu daBu üstü oyuncakli muzikli felan oluyor ya aceba onlar daha mı güzel bilemedm her türlü cok kullanılmıyorda yine de ilerde alirim bnde bide bu ayak kısmı deyince ses felan cıkıyor onlar seviyorum
Yaa evet onu bende gormedim ask olsunnSen bakım çantası mı aldınniye ben kaçırdım acaba güzel görünüyor yavrum bende bir tane beğendim
Yaa haklisin aslinda Benim dedigimde bu ama daha ucuz olanı tabi kiPiyanolu olanlar falan onları diyosun. Ya aslında o da güzel de. Onun alanı ve kullanım zamanı kısıtlı bunu ilerleyen zamanlarda at bebeleri üzerine lego da oynar. İlk başlada da bişey var onu da atıcam şimdi, onun üstüne koy bu halının da üstüne. Sanki mantıklı geldi. Dur birazdan atcam onu da
Yok sen bilirsin kuşum kodunu harcamasaydın başka bişe alırdın zaten aynı fiyat diye demiştimKendı sıtesınden almak ısteıdm işte trendyol dada 161 evet biliyorum ne bıleyım elımde kodlar varken zTen daha da düşmez alayım dedım aslında ıstedıklerım daha farklıydı ama onlarda daha da
Sırt çantası değil ha alt açma çantası gibi bişe almıştımSen bakım çantası mı aldınniye ben kaçırdım acaba güzel görünüyor yavrum bende bir tane beğendim
101 e de geliyo bunlardan ama işte ben böyle bişe almayayım dedim Du atamadım Bi yaaaYaa haklisin aslinda Benim dedigimde bu ama daha ucuz olanı tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?