aminnn cnm inşallah.ay ne güzel söyledin öyle inşallah bebeşimle kutlarım doğum günümü yaa

allah yardımcıları olsun,gerçekten çok zor bir durum ve maalesef bu olaylar o kadar çok arttı ki etrafımızda..

Kıııazz hmr şu bakım çantası aldığım marka oyun halısı çıkarmış nasılll Bi bakın bakim. Pahalı yaa oyun halıları da
Bu üstü oyuncakli muzikli felan oluyor ya aceba onlar daha mı güzel bilemedm her türlü cok kullanılmıyorda yine de ilerde alirim bnde bide bu ayak kısmı deyince ses felan cıkıyor onlar seviyorum

Yok burda 190 görünüyor attığın resimde de. Koda gerek yok ki trendyolda da 161 Di zaten
Kendı sıtesınden almak ısteıdm işte trendyol dada 161 evet biliyorum ne bıleyım elımde kodlar varken zTen daha da düşmez alayım dedım aslında ıstedıklerım daha farklıydı ama onlarda daha da

Bu üstü oyuncakli muzikli felan oluyor ya aceba onlar daha mı güzel bilemedm her türlü cok kullanılmıyorda yine de ilerde alirim bnde bide bu ayak kısmı deyince ses felan cıkıyor onlar seviyorum
Piyanolu olanlar falan onları diyosun. Ya aslında o da güzel de. Onun alanı ve kullanım zamanı kısıtlı bunu ilerleyen zamanlarda at bebeleri üzerine lego da oynar. İlk başlada da bişey var onu da atıcam şimdi, onun üstüne koy bu halının da üstüne. Sanki mantıklı geldi. Dur birazdan atcam onu da

Yaa haklisin aslinda Benim dedigimde bu ama daha ucuz olanı tabi ki

Eklentiler

• Screenshot_20210923-125609_Trendyol.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 32
Kendı sıtesınden almak ısteıdm işte trendyol dada 161 evet biliyorum ne bıleyım elımde kodlar varken zTen daha da düşmez alayım dedım aslında ıstedıklerım daha farklıydı ama onlarda daha da
Yok sen bilirsin kuşum kodunu harcamasaydın başka bişe alırdın zaten aynı fiyat diye demiştim allahım güzel günlerde sağlıklıca giydirmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…