- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Olsun insan paylaşır demiSırt çantası değil ha alt açma çantası gibi bişe almıştımgüzel dimi
Hadi bekliyoruzzz101 e de geliyo bunlardan ama işte ben böyle bişe almayayım dedim Du atamadım Bi yaaa
Bu ne kadarmis kuzu güzelmis gercektenŞimdi ben ikiz emzirme yastıklarına baktım çok pahalı hiç vermem o parayı bundan iki tane alırım diyorum.hem emzirme olarak kullanırım hem de at O halının üstüne bunları koy bebeleri üstüne önünde oyuncakları da var karın üstü egzersiz yapsınlar yaşasın tummy time
MantıklıŞimdi ben ikiz emzirme yastıklarına baktım çok pahalı hiç vermem o parayı bundan iki tane alırım diyorum.hem emzirme olarak kullanırım hem de at O halının üstüne bunları koy bebeleri üstüne önünde oyuncakları da var karın üstü egzersiz yapsınlar yaşasın tummy time
Biiiiirr paylaştım sen görmemişsin ikiiiii bunu sen diyemezsinnnOlsun insan paylaşır demiaynen iyi duruyor benim attığım istiridye küçükken daha iyi oyuncaklar filan ama bu daha uzun süreli kullanılır da küçükken pek işlevsel olmaz bilemedim fiyatı iyi ama diğerlerine göre
Şimdi trendyoldan almayın 70lerde indirim gibi görünüyor ama dursun Bi ara 60lara inmiştiBu ne kadarmis kuzu güzelmis gercekten
Sagoll canımm kodu ıstedgınızde kullanılırsınız dedı ona guvendım sonra 1 yas ve uzerı ınsallah tog almak ıstıyorumYok sen bilirsin kuşum kodunu harcamasaydın başka bişe alırdın zaten aynı fiyat diye demiştimallahım güzel günlerde sağlıklıca giydirmeyi nasip etsin
İşte bana da pahalı geldiğinden vazgeçtim bunun 2 tane fiyatı ikiz emzirme yastığı fiyatından az. Düşmesini beklicem birazMantıklıikiz emzirme yastıkları işlevsel değil ya ben bir tane alıyım diyorum belki almam diyorum annem ince yastık gönderecek yeter gibi geldi bilemedim bak şimdi
Beni etiketleyin demiyor muyum aşk olsunBiiiiirr paylaştım sen görmemişsin ikiiiii bunu sen diyemezsinnn
Aynen toplu alırsan kodu daha kârlı kullanmış olursunSagoll canımm kodu ıstedgınızde kullanılırsınız dedı ona guvendım sonra 1 yas ve uzerı ınsallah tog almak ıstıyorumbırtek e bebek kodunu magazadan kullana bılıyorum oraya da nasıl gıdıcem
Araba ıke gıdıp esımle kızlar yanımda olcak elımde lıste ben dolasmadan onlar dediklerimi bulup getırıcekler belkı oyle olur şu bebek arabasına da karar versem elımdekı lısteyı de ordan degerlendırleım dıyorum%10 ındırım ozaman ancak isime yarar toplu alırsam orası 1 kerelık kod işte
ayyy inşallah cnm yaa.çokkk önceden diyordum şu ay hamile kalayım da doğum şu aya gelir.. o zamanlar o kadar rahattım kitupaaaaa ile ben Haziran bebeleriyle öyle yapıcaz inşallah.
Size de foto atarız artık deniz kenarlarından.
Tee Bi önceki trendyol alışverişinde yaa. Neyse artık etiketliuoz zatenBeni etiketleyin demiyor muyum aşk olsun
Ben de onu diyecektim. Hamile olduğunu biliyorlardır illa ki. Hamile kadına bunlar anlatılır mı yahu? Ben haber bile izlemiyorum sırf tanımadığım insanlarla ilgili bile kötü bir şey duymayayım diye. Sen de duydukça haline şükret ve Allah yardımcıları olsun de geç. Hiç kafana takma.Off hıc uyuyamadım bu gecede stresle agrılarım karıstı cok zor durumlar beende cok hassasım zaten onlar da kınsuucak benı buldukları İcin bıseyde dıyemedım ama rabbım yardımcıları olsun
Ewet esımde kızıyor senı nıe arıyolar dıe ama ben bısey dıyemıyırum...Ben de onu diyecektim. Hamile olduğunu biliyorlardır illa ki. Hamile kadına bunlar anlatılır mı yahu? Ben haber bile izlemiyorum sırf tanımadığım insanlarla ilgili bile kötü bir şey duymayayım diye. Sen de duydukça haline şükret ve Allah yardımcıları olsun de geç. Hiç kafana takma.
Ay benim de 2-2,5 ayım kaldı. Ben de bir çöp dahi almadım. Pazartesi 2 haftalığına şehir dışına çıkacağız eşimle diye hiçbir şey sipariş edemiyorum. Döndüğümde harıl harıl girişeceğim inşallah tüm bebek dükkanlarınaHiçbi şey almıyorum ben yaa çocuk baldırı çıplak olacak bu gidişledaha 3 ay var diye diye bekliyorum
Benim kadın doğum doktorum yemekten 2 saat sonra dedi ama dahiliye doktoru gebelerde 1 saat sonra yapıyoruz dedi. Ben de ilk lokmadan yaklaşık 1saat sonra verdim tahlili(10-15 dk. fazla), 116 çıktı. 2 saat yapsam daha düşük de çıkabilirdi demek ki.Yaa ne bıleyım bana dr um tokken ölc dedıgı yemek ten 2 saat sonrasıacaba bende senın gıbı baslangıc saatu ıle bırlıkte 1 saatte olcsem benımde nasıl cıkar acaba dr ların hepsı farklı soyluyor
İyi sabretmissin valla helal olsunAy benim de 2-2,5 ayım kaldı. Ben de bir çöp dahi almadım. Pazartesi 2 haftalığına şehir dışına çıkacağız eşimle diye hiçbir şey sipariş edemiyorum. Döndüğümde harıl harıl girişeceğim inşallah tüm bebek dükkanlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?