Açlık git gide yüksek çıkıyor diğerleri dalgalı 77 idi 84 mü ne öyle oldu sonra 88 oldu bugün 89 oldu. Niye yükseliyore rüyamda bugünde tatlı gördüm ondan mı
Çok daha fazla değilmiş ya ben de 140ları geçiyor sandım. Ailede şeker hastalığı olan var mı? O da etki edebilir sürekli yükselişe. Bir de çoğul gebelikte bir fark olur mu ki acaba bilemedim

Dahiliye de aynı dedı canımm bılemıyorum valla

Ayy nolduuu ben dün girip girip yazdım ama kimseden haberim yok sanırım hastane işlerim vardı ya
Yok kuzum sadece değişikliği bildirdim diğer meseleyi anlatamadım yoğundum çok.
40 yıl sonra kocamın soyadı değişti. Yeni kanunda soyadı değişikliğini mahkemeye gerek olmadan değişeceğini öğrenmiştik3 ay önce nüfus müd. gittik anlattık durumu eşim dedi babamın(rahmetli) soyadını kullanmak istemiyorum birde dalga geçiyorlar falan dedik. O da kullanmak istemiyorum dersen mahkemeye vermek zorundasın dedi. Bizde dilekçeye dalga geçiyorlar yazmıştık. Velhasıl 3 ay geçince herhalde olmaz diye düşündük biz de unuttuk. Dün sabah eşim e-devlet açmış şok bizim soyadlar değişmiş. Bende girdim tabi haliyle benimki de değişti. Ama hiç beklemiyorduk hala şaşkınız bu arada aldığımız soyadı da annesinin kızlık soyadı :) Bunca işin arasında bir ton evrak işi ile uğraş şimdi
Ve kendimi ikinciye evlenmiş gibi hissediyorum

Çok daha fazla değilmiş ya ben de 140ları geçiyor sandım. Ailede şeker hastalığı olan var mı? O da etki edebilir sürekli yükselişe. Bir de çoğul gebelikte bir fark olur mu ki acaba bilemedim
Annemde ve dedemde var insülin kullanma seviyesinde değil kuzum. Ailede var diye bekliyordum bende açıkçası ama yinede belki olmaz diyordum canım normal tahlilde çıkmadı zaten şeker yüklemesi ile çıktı. Öncesi normal açlık tokluk vermiştim normal sınırlar içinde idi. 24-28 haftalar riskli imiş şeker açısından gebelikte yine de çok yaygın bir şey değil gerçi kısmet inşallah ilaç kullanmak zorunda kalmam

ne diyelim yeni soyadınız hayırlı olsun cnm.

Kıııazz hmr şu bakım çantası aldığım marka oyun halısı çıkarmış nasılll Bi bakın bakim. Pahalı yaa oyun halıları da
Ben de ablamdan kalma var vallahi sansliyim diye seviniyorum esim de cok memnun bu durumdan yegenim cok oynadi bu arada bunlar yatiodu donuodu

Eklentiler

• 4B6D2320-1589-4937-A481-14D4B25A7F5D.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 31
Anaaa çok ilginç bişeyyy ayy birsürü iş çıkıcam şimdi. Çok garip gerçekten onca zaman sonra soyadı değişikliği sen 3.soyadın çok şanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…