Çok daha fazla değilmiş ya ben de 140ları geçiyor sandım. Ailede şeker hastalığı olan var mı? O da etki edebilir sürekli yükselişe. Bir de çoğul gebelikte bir fark olur mu ki acaba bilemedimAçlık git gide yüksek çıkıyor diğerleri dalgalı 77 idi 84 mü ne öyle oldu sonra 88 oldu bugün 89 oldu. Niye yükseliyore rüyamda bugünde tatlı gördüm ondan mı
Dahiliye de aynı dedı canımm bılemıyorum vallaBenim kadın doğum doktorum yemekten 2 saat sonra dedi ama dahiliye doktoru gebelerde 1 saat sonra yapıyoruz dedi. Ben de ilk lokmadan yaklaşık 1saat sonra verdim tahlili(10-15 dk. fazla), 116 çıktı. 2 saat yapsam daha düşük de çıkabilirdi demek ki.
Evet bençok heyecanlanıyorum. Ne ara 30a yaklaştık bile diyorum. Bunda bir çöp dahi almamış olmamın etkisi vardır sanırım.Kızlarrr 30.haftalara yaklasıyoruz daha da yakın olanlar var ben cok heyecanlanıyorum 30 lu rakamlarda
Dayanamadk valla biz zamanda gecmek bilmiyor alınca da gelip gidip bakiyorsun öyleEvet bençok heyecanlanıyorum. Ne ara 30a yaklaştık bile diyorum. Bunda bir çöp dahi almamış olmamın etkisi vardır sanırım.
Yok kuzum sadece değişikliği bildirdim diğer meseleyi anlatamadım yoğundum çok.Ayy nolduuu ben dün girip girip yazdım ama kimseden haberim yok sanırım hastane işlerim vardı ya
Annemde ve dedemde var insülin kullanma seviyesinde değil kuzum. Ailede var diye bekliyordum bende açıkçası ama yinede belki olmaz diyordumÇok daha fazla değilmiş ya ben de 140ları geçiyor sandım. Ailede şeker hastalığı olan var mı? O da etki edebilir sürekli yükselişe. Bir de çoğul gebelikte bir fark olur mu ki acaba bilemedim
Allah ım iyi ki bunları seviyorsun kız bnde seker cıksa naparm bilmiyorum brokoki yemem kabak yemem böyle biber yemem hicbirini sevmem insallah cıkmazz
Ayy en sevdiğim benim için diyet yemeği bile değil kuzum haftada iki kez yiyorum böyle afiyet olsun
İnşallah yavrumda bende sevmiyorumAllah ım iyi ki bunları seviyorsun kız bnde seker cıksa naparm bilmiyorum brokoki yemem kabak yemem böyle biber yemem hicbirini sevmem insallah cıkmazz
Sağ olasın kuzum. Oh valla şanslısın ben sevmem deAyy en sevdiğim benim için diyet yemeği bile değil kuzum haftada iki kez yiyorum böyle afiyet olsun
ne diyelim yeni soyadınız hayırlı olsun cnm.Yok kuzum sadece değişikliği bildirdim diğer meseleyi anlatamadım yoğundum çok.
40 yıl sonra kocamın soyadı değişti. Yeni kanunda soyadı değişikliğini mahkemeye gerek olmadan değişeceğini öğrenmiştik3 ay önce nüfus müd. gittik anlattık durumu eşim dedi babamın(rahmetli) soyadını kullanmak istemiyorum birde dalga geçiyorlar falan dedik. O da kullanmak istemiyorum dersen mahkemeye vermek zorundasın dedi. Bizde dilekçeye dalga geçiyorlar yazmıştık. Velhasıl 3 ay geçince herhalde olmaz diye düşündük biz de unuttuk. Dün sabah eşim e-devlet açmış şok bizim soyadlar değişmiş. Bende girdim tabi haliyle benimki de değişti. Ama hiç beklemiyorduk hala şaşkınız bu arada aldığımız soyadı da annesinin kızlık soyadı :) Bunca işin arasında bir ton evrak işi ile uğraş şimdi
Ve kendimi ikinciye evlenmiş gibi hissediyorum
Benım menum hıcc yabancı degılım
Yaa sorma sımdı kargo geldı bebek kıyafetı ıcın yıkama torbası ne sevındımDayanamadk valla biz zamanda gecmek bilmiyor alınca da gelip gidip bakiyorsun öyle
afiyet bal olsun cnm.ben normlde çok severim fırında sebze.
Ben de ablamdan kalma var vallahi sansliyim diye seviniyorum esim de cok memnun bu durumdanKıııazz hmr şu bakım çantası aldığım marka oyun halısı çıkarmış nasılll Bi bakın bakim. Pahalı yaa oyun halıları da
Sağol canım valla ne olacak göreceğizne diyelim yeni soyadınız hayırlı olsun cnm.
Anaaa çok ilginç bişeyyyYok kuzum sadece değişikliği bildirdim diğer meseleyi anlatamadım yoğundum çok.
40 yıl sonra kocamın soyadı değişti. Yeni kanunda soyadı değişikliğini mahkemeye gerek olmadan değişeceğini öğrenmiştik3 ay önce nüfus müd. gittik anlattık durumu eşim dedi babamın(rahmetli) soyadını kullanmak istemiyorum birde dalga geçiyorlar falan dedik. O da kullanmak istemiyorum dersen mahkemeye vermek zorundasın dedi. Bizde dilekçeye dalga geçiyorlar yazmıştık. Velhasıl 3 ay geçince herhalde olmaz diye düşündük biz de unuttuk. Dün sabah eşim e-devlet açmış şok bizim soyadlar değişmiş. Bende girdim tabi haliyle benimki de değişti. Ama hiç beklemiyorduk hala şaşkınız bu arada aldığımız soyadı da annesinin kızlık soyadı :) Bunca işin arasında bir ton evrak işi ile uğraş şimdi
Ve kendimi ikinciye evlenmiş gibi hissediyorum
Biliyorum yavrum senden ilham aldım yapacak bir şey bulamayınca iyi oluyorBenım menum hıcc yabancı degılım
Vay anasını sayın seyircilerBen de ablamdan kalma var vallahi sansliyim diye seviniyorum esim de cok memnun bu durumdanyegenim cok oynadi bu arada bunlar yatiodu donuodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?