afiyet bal olsun cnm.ben normlde çok severim fırında sebze.
kabağı aynen öyle kesiyorum zeytinyağı,çok az salça,istediğin baharatları ekle harmanla hoppp at fırına üzerine naneli bir yoğurt
Amin sağ ol kuzum Aynen azıcık yağlayıp kekik attım işte baharatlar sıkıntı tuz sıkıntı diye biraz zor oluyor

Şimdi güzel soslu makarna olacak üzerine kaşarı rendele ya da şöyle patates kızartmaları börekler filan oy oy o zaman bu gif i hak ederdi
Ay onları da ben üşendiğimden yapmam şimdi boşver boşver. Çok severim ben bunların hepsini amaaa

Ay onları da ben üşendiğimden yapmam şimdi boşver boşver. Çok severim ben bunların hepsini amaaa
Ay yaparım şimdi diyet olmasa ne yaparım ne yerim eşime diyorum inşallah morallerimiz iyi olurda doğumdan sonra bir sürü çikolata ve kahve istiyorum diyorum ama Halime bin şükür çok konuşunca da korkuyorum. Rabbim yeterki yavrularımı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin elbette böyle sorunlar kimse istemez bu pürüzler şükür etmiyorum ama verdiği nimetlere bin şükür. Minik fındık kurtlarıma çok şükür

Kızlar progestan iğne vuruldum ilk defa. Prolutex yerine gün aşırı bundan yazdı.
Göbekten iğnelere alışmıştım yaa, kötü oldu bu.
Çok ağrıyo kalçam.
Nasıl yapmıştınız siz?
Canım benim hiç yapmadım ama kötü olduğunu duymuştum acaba eczanelere sordursanız belki temin edebilirsiniz. Sağa sola sordurun

Canım benim hiç yapmadım ama kötü olduğunu duymuştum acaba eczanelere sordursanız belki temin edebilirsiniz. Sağa sola sordurun
10x2=20 kutu lazım canım.
Baya zor olucak bulmak.
İstanbul çok kalabalık, mümkün değil kalması.
Aslında eczacı yakınlarım var ama durumu bilmediklerinden soramıyorum işte.

Kızlar progestan iğne vuruldum ilk defa. Prolutex yerine gün aşırı bundan yazdı.
Çok ağrıyo kalçam.
Nasıl yapmıştınız siz?
Ben oncekilerde progestan kullanmistim malesef agritiyor canım ama iste bebisler icin dayan güzle olacak insallah bunda proluton depot kullanmistim daha az agriliydi benim icin sahsen

Tabiki öylr bin şükür ben de minik tırtıllarım diyorum kız ben 7 ay sonra kahve içtim kalbim ağrıdı ama çok güzeldi içerken

Tabiki öylr bin şükür ben de minik tırtıllarım diyorum kız ben 7 ay sonra kahve içtim kalbim ağrıdı ama çok güzeldi içerken
Oy afiyet olsun Ben içiyorum diyetisyen de günde bir fincan Türk kahvesi ya da filtre olabilir dedi ama ilk tercih Türk kahvesi olsun dedi. Doktorum da izin verdi yani çok kasmıyorum hele şu an öyle molalara ihtiyaç duyuyorum kalbin mutluluktan ağrımıştır

Ay evdeki de aynı. Gerçekten çeken biliyor başka da kimsenin umurunda değil

Sen tanıdık değilde normal sorsan yine de ne kadar bulursanız bulamadığınız yerde buna geçersiniz
Öyle söyledim doktora, hatta evde 2 kutu var diğer tedaviden. Onunla başlayayım, bulmaya çalışırız dedim. Kabul etmedi. Bi ondan bi bundan istemedi.

Yogayı melike diye Bi kız var ig da ısınma hareketleri oturarak zaten. Bir de tüm trimesterlara uygun video var ikisi toplam 20 dk sürüyor. Kendini yormadan kemikleri açmak için deneyebilirsin kuzum. Hiç hareket edememekten iyidir

Çok ağrıyo kalçam.
Nasıl yapmıştınız siz?
Ben 23.haftaya kadar kullandım canım ve hergün hatta 12.haftaya kadar 100 lük kullandım 12 den sonra 50 lik kullandım iğne yapıldıktan sonra eşim bir kaç dakika kuvvetlice bastırıyodu eve gelince kolonya koyuyordum pamukla beraber gece yatmaya yakın buz bırakıyordum ve gün içerisinde masaj yapıyordum bunlar bayağı etki ediyordu bana

Çoooooook teşekkür ederim canım, deniycem hepsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…