10x2=20 kutu lazım canım.
Baya zor olucak bulmak.
İstanbul çok kalabalık, mümkün değil kalması.
Aslında eczacı yakınlarım var ama durumu bilmediklerinden soramıyorum işte.
cnm topiklerde yazıyorlardı.iğnyi vurduradan önce 10 dk ellerimin içide bekletiyoladı.vücur ısısına gelince sanırım daha az acıtıyormuş.bir dene istersenn....

Ya belki d e ondandır
dün hastaneden çıkarken ay kahveee dedim bir çekti canım hadi gel deid oturttu benimki içtim valla. Ama çok zman oldu ya kalp ağrısı yaptı çarptı uzun süre sonra heralde

Baya zor olucak bulmak.
Kuzum ben uzun muddte progestan vurundum bi yerden sonra alisti vucut alisirsin sikma canini prolutex e de muadil olarak progestan dex var karindan onu da sordurabilirsin. Istanbulda zor cidden depolar da ayni asagi yukari

Kızlar progestan iğne vuruldum ilk defa. Prolutex yerine gün aşırı bundan yazdı.
Göbekten iğnelere alışmıştım yaa, kötü oldu bu.
Çok ağrıyo kalçam.
Nasıl yapmıştınız siz?
Kuzum ben sabah akşam günde 2 vuruluyordum vuran kişiden rica et çok yavaş yavaş enjekte etsin, hemen kalkma Bi on dk üstüne bastır, vücut sıcaklığına getirip vuran da varmış ama ben kimyasal yapısına Bi hasar veririm diye onu yapmadım. Farmasinin Bi kremi var alaska jel diye çok dayanılmaz olunca da komşum ondan sürmüştü bir kaç kez. Bayağı iyi gelmişti... Diyeceğim o ki ağrıyor ve şu kesin çözüm diye Bi şey yok maalesef ama azaltılabilir bunları uygulayarak

Son düzenleme:
Tam yogada sayılmaz bence yaa elini kaldır indir boynunu kaldır indir masa gibi dur falan kemikleri biraz rahatlatmak için
Evet biliyorum kuzum melikeyi takip ediyorum amuda kalkmıyo yaa kendi de hamile ya ben Bi ara heveslendim de yok ya aşağısı ağrıyo benim şimdi pırtlarlar falan erkenden amann

Neeyyyy Kilya yoga mı yapacak korkarım kendimi yoramam diyen kız neeey neeyyyyyy
Yavrum zorunluluktan hepsi. İnsülinden iyidir doktor muayeneme de az kalmış olacak en azından sonra yat derse de bir iki haftada böyle idare edersem daha az ilaç girer bünyeye

İlk soyadınız neydi ki dalga geçilecek kadar? Pey değildir herhalde di mi dalga geçilen?

Ayy ben diyet yapmadan da yemeyi severim bunları. Hele ki brokoli, karnabahar, havuç üçlüsünü buharda haşlayıp yiyeceksin, off miss. Tabii üstüne bol zeytinyağı ve limon da dökmeden geçmem. Resmen ekim ayı olsun da tam mevsimi gelsin şunların, yapıp yiyeyim diye sabırsızlanıyorum

Hiç benlik değil kuzum ya hele karnabahar ama mecburen yiyeceğim onu da

Kızlar progestan iğne vuruldum ilk defa. Prolutex yerine gün aşırı bundan yazdı.
Göbekten iğnelere alışmıştım yaa, kötü oldu bu.
Çok ağrıyo kalçam.
Nasıl yapmıştınız siz?
Progestan iğne çok yakıyor canı, iyi bilirim. Üzerine hemen buz koyunca rahatlıyordu benimki. Tabii ne kadar olursa olsun o ağrı çekilecek. Doktora sor, ille de iğne demiyorsa kapsül formunu versin. Günde bilmem kaç keze denk derse onu o şekilde ya fitil olarak alırsın ya da içersin.

Evet biliyorum kuzum melikeyi takip ediyorum amuda kalkmıyo yaa kendi de hamile ya ben Bi ara heveslendim de yok ya aşağısı ağrıyo benim şimdi pırtlarlar falan erkenden amann
Sizin ikiz ya kuzum aynı olmaz zaten işte belki el verdiği kadar doğumu tetiklemenin de manası yok yani Allah korusun

Baya zor olucak bulmak.
Kızz bacım bızım gelını mız var buraya yakın akyakaya ıstersen ben sorayım sen gıt al yıne de sen bılırısn kuzu işine yararsa

Yavrum zorunluluktan hepsi. İnsülinden iyidir doktor muayeneme de az kalmış olacak en azından sonra yat derse de bir iki haftada böyle idare edersem daha az ilaç girer bünyeye
Yaaa kafa aynı kafa ben de yasak ya da zorlu bişe yapacaksam muayeneme yakın yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…