E devletten Bi çok iş hallolur heralde ama artık yaaHemde ne ilginç :) işleri düşündükçe artık şans mı nedir bilemedim
Neeyyyy Kilya yoga mı yapacak korkarım kendimi yoramam diyen kız neeey neeyyyyyyTam adı nedir kuzum bakayım yine de
cnm topiklerde yazıyorlardı.iğnyi vurduradan önce 10 dk ellerimin içide bekletiyoladı.vücur ısısına gelince sanırım daha az acıtıyormuş.bir dene istersenn....10x2=20 kutu lazım canım.
Baya zor olucak bulmak.
İstanbul çok kalabalık, mümkün değil kalması.
Aslında eczacı yakınlarım var ama durumu bilmediklerinden soramıyorum işte.
Oy afiyet olsunBen içiyorum diyetisyen de günde bir fincan Türk kahvesi ya da filtre olabilir dedi ama ilk tercih Türk kahvesi olsun dedi. Doktorum da izin verdi yani çok kasmıyorum hele şu an öyle molalara ihtiyaç duyuyorum kalbin mutluluktan ağrımıştır
Kuzum ben uzun muddte progestan vurundum bi yerden sonra alisti vucut alisirsin sikma canini10x2=20 kutu lazım canım.
Baya zor olucak bulmak.
Kuzum ben sabah akşam günde 2 vuruluyordumKızlar progestan iğne vuruldum ilk defa. Prolutex yerine gün aşırı bundan yazdı.
Göbekten iğnelere alışmıştım yaa, kötü oldu bu.
Çok ağrıyo kalçam.
Nasıl yapmıştınız siz?
Bu ısınmaTam adı nedir kuzum bakayım yine de
Tam yogada sayılmaz bence yaa elini kaldır indir boynunu kaldır indir masa gibi dur falanNeeyyyy Kilya yoga mı yapacak korkarım kendimi yoramam diyen kız neeey neeyyyyyy
Evet biliyorum kuzum melikeyi takip ediyorum amuda kalkmıyo yaa kendi de hamile yaTam yogada sayılmaz bence yaa elini kaldır indir boynunu kaldır indir masa gibi dur falankemikleri biraz rahatlatmak için
Yavrum zorunluluktan hepsi. İnsülinden iyidirNeeyyyy Kilya yoga mı yapacak korkarım kendimi yoramam diyen kız neeey neeyyyyyy
Sağ ol canımBu ısınma
Bu başlangıç seviye
Hiçbi şey yapmasam bunları kesin yapıyorum omurlarım açılsın diyeyapmak isteyen olursa da YouTube linkleri bunlar ig da da melike yoga yazıyormuş orda haftalara uygun da var
İlk soyadınız neydi ki dalga geçilecek kadar? Pey değildir herhalde di mi dalga geçilen?Yok kuzum sadece değişikliği bildirdim diğer meseleyi anlatamadım yoğundum çok.
40 yıl sonra kocamın soyadı değişti. Yeni kanunda soyadı değişikliğini mahkemeye gerek olmadan değişeceğini öğrenmiştik3 ay önce nüfus müd. gittik anlattık durumu eşim dedi babamın(rahmetli) soyadını kullanmak istemiyorum birde dalga geçiyorlar falan dedik. O da kullanmak istemiyorum dersen mahkemeye vermek zorundasın dedi. Bizde dilekçeye dalga geçiyorlar yazmıştık. Velhasıl 3 ay geçince herhalde olmaz diye düşündük biz de unuttuk. Dün sabah eşim e-devlet açmış şok bizim soyadlar değişmiş. Bende girdim tabi haliyle benimki de değişti. Ama hiç beklemiyorduk hala şaşkınız bu arada aldığımız soyadı da annesinin kızlık soyadı :) Bunca işin arasında bir ton evrak işi ile uğraş şimdi
Ve kendimi ikinciye evlenmiş gibi hissediyorum
Ayy ben diyet yapmadan da yemeyi severim bunları. Hele ki brokoli, karnabahar, havuç üçlüsünü buharda haşlayıp yiyeceksin, off miss. Tabii üstüne bol zeytinyağı ve limon da dökmeden geçmem. Resmen ekim ayı olsun da tam mevsimi gelsin şunların, yapıp yiyeyim diye sabırsızlanıyorum
Hiç benlik değil kuzum ya hele karnabaharAyy ben diyet yapmadan da yemeyi severim bunları. Hele ki brokoli, karnabahar, havuç üçlüsünü buharda haşlayıp yiyeceksin, off miss. Tabii üstüne bol zeytinyağı ve limon da dökmeden geçmem. Resmen ekim ayı olsun da tam mevsimi gelsin şunların, yapıp yiyeyim diye sabırsızlanıyorum
Progestan iğne çok yakıyor canı, iyi bilirim. Üzerine hemen buz koyunca rahatlıyordu benimki. Tabii ne kadar olursa olsun o ağrı çekilecek. Doktora sor, ille de iğne demiyorsa kapsül formunu versin. Günde bilmem kaç keze denk derse onu o şekilde ya fitil olarak alırsın ya da içersin.Kızlar progestan iğne vuruldum ilk defa. Prolutex yerine gün aşırı bundan yazdı.
Göbekten iğnelere alışmıştım yaa, kötü oldu bu.
Çok ağrıyo kalçam.
Nasıl yapmıştınız siz?
Peynircigil Bu da geçilecek bir şey değil ama eşimle okuldayken ve küçükken çok dalga geçilmiş. Bizim minnak için daha çok istemiş değişmesiniİlk soyadınız neydi ki dalga geçilecek kadar? Pey değildir herhalde di mi dalga geçilen?
Sizin ikiz ya kuzum aynı olmaz zaten işte belki el verdiği kadar doğumu tetiklemenin de manası yok yani Allah korusunEvet biliyorum kuzum melikeyi takip ediyorum amuda kalkmıyo yaa kendi de hamile yaben Bi ara heveslendim de yok ya aşağısı ağrıyo benim şimdi pırtlarlar falan erkenden amann
Kızz bacım bızım gelını mız var buraya yakın akyakaya ıstersen ben sorayım sen gıt al10x2=20 kutu lazım canım.
Baya zor olucak bulmak.
Yaaa kafa aynı kafa ben de yasak ya da zorlu bişe yapacaksam muayeneme yakın yapıyorumYavrum zorunluluktan hepsi. İnsülinden iyidirdoktor muayeneme de az kalmış olacak en azından sonra yat derse de bir iki haftada böyle idare edersem daha az ilaç girer bünyeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?