Allaahımm yarabbımmm ne ttalıss seyelrr yaaa
Ben de torbalarım geldı kızımın esyalarını yıkamaya basladım önce aldıgım civilden yorgan yastık ve dıger aldıgım buyuk parca ları nevresım takımı yaltıdıgım ısımlı battanuye yastık kılıfı ve muslın ortulerını attım yıkandı cıktı sımsı torbalara ayırdım renklı beyazlı ara renklı dıe bırde aldıgım lohusa sabahlıgıda bebegımın beyazları ıle yıkıyorum bugun kargodan pıjama takımımın msjı geldı cocuga onuda aldırdım gel al noktasından onuda renlı tulumlar ı ıle atıyorum 30 derece 48 dk dıe babası asarken seve seve asıyor ayy bununda mı ütülerını yapcam dıo buyuyunce o benımkılerı yapmazsa sorarım ona dıo

Masallahhhh barikallah

Guzel gunlerde kullansinlarrrr minnoslarrr

Valla bibsi sırf şu renklerinden dolayı da alcak olabilirim
Kız öyle deme anneye gene yapmış maşallah

Yaaa ne güzel Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

Valla bibsi sırf şu renklerinden dolayı da alcak olabilirim
Kız öyle deme anneye gene yapmış maşallah
Ay benim emesim geldi çok sevimli cidden. Biraz büyük geldi bana ama neyse diğerini de aldım artık zaten ay ne güzeldi tam içime sinmiş bitirecekken kestim yakadan ilmek kaçtı topladım çirkin durdu orası kendime çok kızdım ama hayırlısı olsun sağlık olsun

Olsun çok güzel görünüyor emek emek görünüyor sağlıkla kullansın

Bunlar ne yaaa off çok heyecanlanıyorum sağlıklı günlerde kullansınlar inşallah

Kızlar bu nasıl sizce oyuncak gibi geldi görünüşleri :)

Tarak Saç Fırçası Burun Aspiratörü Dijital Termometre Çevre dostu Silikon Diş Fırçası Burun Temizleme Cımbızı Tırnak Makası İlaç Dağıtıcı Makas Silikon Parmak Diş Fırçası Kurbağa Su Sıcaklığı Ölçer Silikon Emzik Tırnak Törpüsü

Oyuncak gibi duruyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…