Allah hepimizi korusun yavrum vaktiyle gelsinlerSizin ikiz ya kuzum aynı olmaz zaten işte belki el verdiği kadar doğumu tetiklemenin de manası yok yani Allah korusun
Allaahımm yarabbımmm ne ttalıss seyelrr yaaaEki Görüntüle 2921248
“Emziklerimiz geldi teyzelerim. Beceriksiz annem yeleğimin yakasını kesti yanlışlıkla düzelteyim derkenhayırlısı diyoruz umarım bize iyi bakar hayır dualarınızı bekleriz ”
Eki Görüntüle 2921248
“Emziklerimiz geldi teyzelerim. Beceriksiz annem yeleğimin yakasını kesti yanlışlıkla düzelteyim derkenhayırlısı diyoruz umarım bize iyi bakar hayır dualarınızı bekleriz ”
Guzel gunlerde kullansinlarrrr minnoslarrrEki Görüntüle 2921248
Valla bibsi sırf şu renklerinden dolayı da alcak olabilirimEki Görüntüle 2921248
Rahim uzunluğunu bilmiyorum kuzum ondan dedim. Hareket etmemiz sıkıntılı ya az kalınca çok etkisi olmadan doktor muayenesinde uyarırsa filan diye dedimYaaa kafa aynı kafa ben de yasak ya da zorlu bişe yapacaksam muayeneme yakın yapıyorum
Yaaa ne güzelAllaahımm yarabbımmm ne ttalıss seyelrr yaaa
Ben de torbalarım geldı kızımın esyalarını yıkamaya basladım önce aldıgım civilden yorgan yastık ve dıger aldıgım buyuk parca ları nevresım takımı yaltıdıgım ısımlı battanuye yastık kılıfı ve muslın ortulerını attım yıkandı cıktı sımsı torbalara ayırdım renklı beyazlı ara renklı dıe bırde aldıgım lohusa sabahlıgıda bebegımın beyazları ıle yıkıyorum bugun kargodan pıjama takımımın msjı geldı cocuga onuda aldırdım gel al noktasından onuda renlı tulumlar ı ıle atıyorum 30 derece 48 dk dıebabası asarken seve seve asıyor ayy bununda mı ütülerını yapcam dıo buyuyunce o benımkılerı yapmazsa sorarım ona dıo
Amiin canım sağ olasınMasallahhhh barikallah
Guzel gunlerde kullansinlarrrr minnoslarrr
Ay benim emesim geldiValla bibsi sırf şu renklerinden dolayı da alcak olabilirim
Kız öyle deme anneye gene yapmış maşallah
Evet işte çok akıllıcaRahim uzunluğunu bilmiyorum kuzum ondan dedim. Hareket etmemiz sıkıntılı ya az kalınca çok etkisi olmadan doktor muayenesinde uyarırsa filan diye dedim
Aminnn teyzesiii ınsallahhhhYaaa ne güzelRabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
Olsun çok güzel görünüyor emek emekAy benim emesim geldiçok sevimli cidden. Biraz büyük geldi bana ama neyse diğerini de aldım artık zaten ay ne güzeldi tam içime sinmiş bitirecekken kestim yakadan ilmek kaçtı topladım çirkin durdu orası kendime çok kızdım ama hayırlısı olsun sağlık olsun
Cok güzellermis canım güle güle kullansinlar insallahEki Görüntüle 2921248
Amiin kuzumOlsun çok güzel görünüyor emek emekgörünüyor sağlıkla kullansın
Amiin canım benim inşallahCok güzellermis canım güle güle kullansinlar insallah
Bunlar ne yaaaEki Görüntüle 2921248
Allah razı olsunBunlar ne yaaaoff çok heyecanlanıyorum sağlıklı günlerde kullansınlar inşallah
Kızlar bu nasıl sizce oyuncak gibi geldi görünüşleri :)
Tarak Saç Fırçası Burun Aspiratörü Dijital Termometre Çevre dostu Silikon Diş Fırçası Burun Temizleme Cımbızı Tırnak Makası İlaç Dağıtıcı Makas Silikon Parmak Diş Fırçası Kurbağa Su Sıcaklığı Ölçer Silikon Emzik Tırnak Törpüsü
Kiz giden soyacak olsun alinir ben saatimi cope atmisim ignelerle beraberAhhh en sevdigim soyacagimi yanlıslıkla çöpe atmışım bu kac olduuu cok mutsuzum aa dostlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?