- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Yaa vallahı düşünüp durdum şair burda ne demek istemiş dıeKiz giden soyacak olsun alinir ben saatimi cope atmisim ignelerle berabergecmis olsun dedik
Benım kucuk kızımda altın bilekliği tamur olcaktı peteceye koymus sonra atmıs ne üzüldü yavrumKiz giden soyacak olsun alinir ben saatimi cope atmisim ignelerle berabergecmis olsun dedik
Soyacak hayatim soyacak ama en sevdigi lutfen oyle demeYaa vallahı düşünüp durdum şair burda ne demek istemiş dıeZEYNEPP5555 acaba soyağacı m mı demek ıstedı kelımeı yazılım yanlısı mı dedım yokk bulamadım ama neysekı H Hazel9 yazınca anladım
Ayy cok seviyordum onu bu 5.atısımKiz giden soyacak olsun alinir ben saatimi cope atmisim ignelerle berabergecmis olsun dedik
Aaaa ama sendeee dikkat etsene kiz 5. De ne demekAyy cok seviyordum onu bu 5.atısım
Esime gördünmü diyorum yine atmışsndır diyoAaaa ama sendeee dikkat etsene kiz 5. De ne demek
Ayy insanin icine oturuo benimde esim hediye almisti simdi aldigi saat iki kati fiyat aynisini da almaz saatsizim derin yaram bu konuBenım kucuk kızımda altın bilekliği tamur olcaktı peteceye koymus sonra atmıs ne üzüldü yavrumdogum gunu hedıyesı almıstım oyuzden daha da üzüldü
Yaaaa sormayın altında cok pahalandı ama hep aklımdaAyy insanin icine oturuo benimde esim hediye almisti simdi aldigi saat iki kati fiyat aynisini da almaz saatsizim derin yaram bu konukiyamam kizcene yaa cocuklar uzulmesin
Adam bikmis artik senden napsinn alismisEsime gördünmü diyorum yine atmışsndır diyo
Oyy annesi alinir insallah yine en guzeliYaaaa sormayın altında cok pahalandı ama hep aklımda
Gerçekten oyuncak gibi kızKızlar bu nasıl sizce oyuncak gibi geldi görünüşleri :)
Tarak Saç Fırçası Burun Aspiratörü Dijital Termometre Çevre dostu Silikon Diş Fırçası Burun Temizleme Cımbızı Tırnak Makası İlaç Dağıtıcı Makas Silikon Parmak Diş Fırçası Kurbağa Su Sıcaklığı Ölçer Silikon Emzik Tırnak Törpüsü
Benim çaykaşıklarım azalıyor sürekli boşver kanka canın sağolsunAhhh en sevdigim soyacagimi yanlıslıkla çöpe atmışım bu kac olduuu cok mutsuzum aa dostlarrr
Sanki kendi imalatımmış gibi öyle hoşuma gidiyo ki benim beğenerek tavsiye ettiklerimi sizin de beğenmeniz. Güzel günlerde kullanın inşallahhhnurselek in dedigi dort katli muslinden aldim bugun geldi cok guzel bayildim almayanlar muhakkak alsin
Amiin kuzum hepimiz insallahSanki kendi imalatımmış gibi öyle hoşuma gidiyo ki benim beğenerek tavsiye ettiklerimi sizin de beğenmeniz. Güzel günlerde kullanın inşallahhh
Ama Bi dakka kuzum bu benim dediğim değilnurselek in dedigi dort katli muslinden aldim bugun geldi cok guzel bayildim almayanlar muhakkak alsin
Ahh canımm benimmBenim çaykaşıklarım azalıyor sürekli boşver kanka canın sağolsun
Evet ya ben linkte ondan ona geçmişim aynı hepsi die aldım gitti bişi olmazAma Bi dakka kuzum bu benim dediğim değil
Ahahah ben feracem ile güneş gözlüğümü sokaktaki çöp konteynırına basmış insanım. Bunu fark ettiğimde 1 saat bile olmamıştı ama çöp kamyonu çoktan gelip boşaltmıştı konteynırı. Öyle de çok giyiyordum ki o feraceyi, öyle rahattı ki, bir daha aynısından asla bulamadım.Kiz giden soyacak olsun alinir ben saatimi cope atmisim ignelerle berabergecmis olsun dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?