Kiz giden soyacak olsun alinir ben saatimi cope atmisim ignelerle beraber gecmis olsun dedik
Yaa vallahı düşünüp durdum şair burda ne demek istemiş dıe ZEYNEPP5555 acaba soyağacı m mı demek ıstedı kelımeı yazılım yanlısı mı dedım yokk bulamadım ama neysekı H Hazel9 yazınca anladım

Benım kucuk kızımda altın bilekliği tamur olcaktı peteceye koymus sonra atmıs ne üzüldü yavrum dogum gunu hedıyesı almıstım oyuzden daha da üzüldü
Ayy insanin icine oturuo benimde esim hediye almisti simdi aldigi saat iki kati fiyat aynisini da almaz saatsizim derin yaram bu konu kiyamam kizcene yaa cocuklar uzulmesin

Gerçekten oyuncak gibi kız

Sanki kendi imalatımmış gibi öyle hoşuma gidiyo ki benim beğenerek tavsiye ettiklerimi sizin de beğenmeniz. Güzel günlerde kullanın inşallahhh
Amiin kuzum hepimiz insallah vallahi cok guzel dedin guvendim cok sana hakliymissin tavsiye et gelsin baby

Kiz giden soyacak olsun alinir ben saatimi cope atmisim ignelerle beraber gecmis olsun dedik
Ahahah ben feracem ile güneş gözlüğümü sokaktaki çöp konteynırına basmış insanım. Bunu fark ettiğimde 1 saat bile olmamıştı ama çöp kamyonu çoktan gelip boşaltmıştı konteynırı. Öyle de çok giyiyordum ki o feraceyi, öyle rahattı ki, bir daha aynısından asla bulamadım.

Gözlük de aynı şekilde. Sonradan aldığım ilkinin rahatlığınu veremedi gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…