Yaaa kıyamam oluyo yani insanlık hali işte napalım

Kontrolün ne zamandı canım daha cok var mı bebislerde sorun olacagını pek sanmıyorum suan vucutta kendini dengeliyordur herseyi bıraktın biranda

Yaaaaa saçmalamaaa kilo vermek için yapmıyosun ki sen diyetii sağlıklı beslenmek için yapıyosun seni o hemşire korkuttu aklında kaldı şimdii bir ara randevu al da gidiver bebelerini görmeyee

Kontrolün ne zamandı canım daha cok var mı bebislerde sorun olacagını pek sanmıyorum suan vucutta kendini dengeliyordur herseyi bıraktın biranda
Var ya daha iki hafta var… hani benden alıyorlarsa sorun değil tabii açta kalmıyorum açıkçası ama şey diyorum git gide daha kuvvetli olmalı hareketleri ya sanki aynı gibi

Yaaaaa saçmalamaaa kilo vermek için yapmıyosun ki sen diyetii sağlıklı beslenmek için yapıyosun seni o hemşire korkuttu aklında kaldı şimdii bir ara randevu al da gidiver bebelerini görmeyee
Yok ben kilo vermek istemiyorum aksine niye almıyorum diyorum gitsem mi doktora ya pazartesi aşı olacağım aşı sonrasına randevu mu alsam ay bilemiyorum o zamanda diğer randevuma bir hafta kalmış olacak işte çok sık ultrasonda istemiyorum kafam karışık

Ben senin yerinde olsaydım bir saniye beklemez giderdim açıkçası kafamı takıp stres olcağıma Ultrason yapıo da sanki saatlerce mi yapıo kız nolcak beş dk görüver erkene çek tarihi olmuyomu öyle ? Bana da bir ay sonra gel diodu 3 haftaya gittim hep

Kendi doktorum randevu vermez aslında başka doktora gitsem mi işte onu da bir türlü bilemedim erteledim sürekli

cnm topiklerde yazıyorlardı.iğnyi vurduradan önce 10 dk ellerimin içide bekletiyoladı.vücur ısısına gelince sanırım daha az acıtıyormuş.bir dene istersenn....
Aaa, süpermiş.
Elime alayım, sağlık ocağına gidene kadar ısınır.

Kendi doktorum randevu vermez aslında başka doktora gitsem mi işte onu da bir türlü bilemedim erteledim sürekli
Yaaaa niye vermiyo ki ya özel doktor halbuki ? Ara asistanını söyle erken gelmek istiyorum diye, millet kasığım ağrıo nolur bakın diye gidio senin psikolojin doktorun kurallarından daha önemli

Alıyorlardır kuzum merak etme sen. Sen diyetini bozma sağlıksız şeyler yemiyorsun ki. Bir de tavsiyem tarçın seviyorsan gece yatmadan önce tarçınlı yoğurt ye şekeri dengeler.

Yaaaa niye vermiyo ki ya özel doktor halbuki ? Ara asistanını söyle erken gelmek istiyorum diye, millet kasığım ağrıo nolur bakın diye gidio senin psikolojin doktorun kurallarından daha önemli
Off çok yoğun başka doktora şutlar uzak zaten bana yanımda bir yere randevu aldım şimdi. Sadece bakalım suları filan iyimi kilo almışlar mı hem aşı olacağım. Aşı öncesi bir göreyim nasıllar sonrasında zaten kendi doktoruma giderim ne yapayım aldım randevu tanımıyorum ama bakalım inşallah iyi geçer çabuk hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…