Heh onu da dicektim biraz pahalı geldi de. Güzel ve beğendiysen hayrını gör kuzum olsunEvet ya ben linkte ondan ona geçmişim aynı hepsi die aldım gitti bişi olmazbu fiyata almadım ben de daha uygundu denizliden geldi yumoş
İndirimdeydi baby valla bi baktım yükseltmişler böyle şimdi gene düşürmüşlerHeh onu da dicektim biraz pahalı geldi de. Güzel ve beğendiysen hayrını gör kuzum olsun
Yaaa kıyamamAhahah ben feracem ile güneş gözlüğümü sokaktaki çöp konteynırına basmış insanım. Bunu fark ettiğimde 1 saat bile olmamıştı ama çöp kamyonu çoktan gelip boşaltmıştı konteynırı. Öyle de çok giyiyordum ki o feraceyi, öyle rahattı ki, bir daha aynısından asla bulamadım.
Gözlük de aynı şekilde. Sonradan aldığım ilkinin rahatlığınu veremedi gitti
Kontrolün ne zamandı canım daha cok var mı bebislerde sorun olacagını pek sanmıyorum suan vucutta kendini dengeliyordur herseyi bıraktın birandaKızlar diyette ikinci haftam olacak nerdeyse ve benim kilom aynıbebekler kilo alıyordur değil mi bugünde ona taktım kafayı. Hareketleri sert değil halen acaba kilo almıyorlar mı filan diye ne bileyim endişe ediyorum
Yaaaaa saçmalamaaa kilo vermek için yapmıyosun ki sen diyetii sağlıklı beslenmek için yapıyosunKızlar diyette ikinci haftam olacak nerdeyse ve benim kilom aynıbebekler kilo alıyordur değil mi bugünde ona taktım kafayı. Hareketleri sert değil halen acaba kilo almıyorlar mı filan diye ne bileyim endişe ediyorum
Var ya daha iki hafta var… hani benden alıyorlarsa sorun değil tabii açta kalmıyorum açıkçası ama şey diyorum git gide daha kuvvetli olmalı hareketleri ya sanki aynı gibiKontrolün ne zamandı canım daha cok var mı bebislerde sorun olacagını pek sanmıyorum suan vucutta kendini dengeliyordur herseyi bıraktın biranda
Yok ben kilo vermek istemiyorum aksine niye almıyorum diyorumYaaaaa saçmalamaaa kilo vermek için yapmıyosun ki sen diyetii sağlıklı beslenmek için yapıyosunseni o hemşire korkuttu aklında kaldı şimdii bir ara randevu al da gidiver bebelerini görmeyee
Ben senin yerinde olsaydım bir saniye beklemez giderdim açıkçası kafamı takıp stres olcağımaYok ben kilo vermek istemiyorum aksine niye almıyorum diyorumgitsem mi doktora ya pazartesi aşı olacağım aşı sonrasına randevu mu alsam ay bilemiyorum o zamanda diğer randevuma bir hafta kalmış olacak işte çok sık ultrasonda istemiyorum kafam karışık
Kendi doktorum randevu vermez aslında başka doktora gitsem mi işte onu da bir türlü bilemedim erteledim sürekliBen senin yerinde olsaydım bir saniye beklemez giderdim açıkçası kafamı takıp stres olcağımaUltrason yapıo da sanki saatlerce mi yapıo kız nolcak beş dk görüver erkene çek tarihi olmuyomu öyle ? Bana da bir ay sonra gel diodu 3 haftaya gittim hep
Aaa, süpermiş.cnm topiklerde yazıyorlardı.iğnyi vurduradan önce 10 dk ellerimin içide bekletiyoladı.vücur ısısına gelince sanırım daha az acıtıyormuş.bir dene istersenn....
Yaaaa niye vermiyo ki ya özel doktor halbuki ? Ara asistanını söyle erken gelmek istiyorum diye, millet kasığım ağrıo nolur bakın diye gidio senin psikolojin doktorun kurallarından daha önemliKendi doktorum randevu vermez aslında başka doktora gitsem mi işte onu da bir türlü bilemedim erteledim sürekli
Alıyorlardır kuzum merak etme sen. Sen diyetini bozma sağlıksız şeyler yemiyorsun ki. Bir de tavsiyem tarçın seviyorsan gece yatmadan önce tarçınlı yoğurt ye şekeri dengeler.Kızlar diyette ikinci haftam olacak nerdeyse ve benim kilom aynıbebekler kilo alıyordur değil mi bugünde ona taktım kafayı. Hareketleri sert değil halen acaba kilo almıyorlar mı filan diye ne bileyim endişe ediyorum
Off çok yoğun başka doktora şutlar uzak zaten bana yanımda bir yere randevu aldım şimdi. Sadece bakalım suları filan iyimi kilo almışlar mı hem aşı olacağım. Aşı öncesi bir göreyim nasıllar sonrasında zaten kendi doktoruma giderim ne yapayım aldım randevu tanımıyorum ama bakalım inşallah iyi geçer çabuk hallolurYaaaa niye vermiyo ki ya özel doktor halbuki ? Ara asistanını söyle erken gelmek istiyorum diye, millet kasığım ağrıo nolur bakın diye gidio senin psikolojin doktorun kurallarından daha önemli
Tarçın gebelikte pek önermiyorlar kuzum diye tüketmedim sevmem de zatenAlıyorlardır kuzum merak etme sen. Sen diyetini bozma sağlıksız şeyler yemiyorsun ki. Bir de tavsiyem tarçın seviyorsan gece yatmadan önce tarçınlı yoğurt ye şekeri dengeler.
Aynen öyle bezelye parmakları saracak ya bunlarAyy şunlara baksanıza ya nasıl minnoş çorap ablam almışş ya cidden kız bebeler daha şanslı yalan yok
Hosgeldın canım aramızaKızlar diyette ikinci haftam olacak nerdeyse ve benim kilom aynıbebekler kilo alıyordur değil mi bugünde ona taktım kafayı. Hareketleri sert değil halen acaba kilo almıyorlar mı filan diye ne bileyim endişe ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?