İyi yaptın baby göster bi bakalım Allahın izniyle iyidirler sen de hem görürsün hem de için rahat eder

Rıca ederım canm ecz nın adını verırım dırek orayı sende araya bılrısn nasıl rahat edersen

Kızlar şöyle bir marka buldum instagramda organik sertifikalı kumaşlar ünlülere falan yollamış hep ama fiyatlar makul bi bakın isterseniz insta sayfasını yolladım da orda link var

aynen bende ilk okurken soyağacı anladım.soyadı değişikliği konusunun üstüne yazınca

Benım kucuk kızımda altın bilekliği tamur olcaktı peteceye koymus sonra atmıs ne üzüldü yavrum dogum gunu hedıyesı almıstım oyuzden daha da üzüldü
ayyyy ben ne yaptımm...elime krem sürüp evden çıktım yüzüklerimide cebime koydum yedirince takarım diye sen unut.anahtarıda aynı cebe koymuştum.apartmanın altına indim anahtarı niyeyse diğer cebe geçireyim dedim geçirdim.bi 5dk yürüdüm yüzükler aklıma geldi,alıp takayım dedim amaaaa elimi cebime atınca tek taş pırlanta yüzüğümün düştüğünü anladım. kaç kişi anında döndük aradık yok.gece ışıklar elimizde aradık yokkk gitti 5 dkk içerisinde o gün de hiç evden çıkasım yoktu iki arkadaşım farklı saatlerde çağırdı gitmedim.hiç gtmediğimiz bir akraba davet etti kayınvalidiemler felan gittim.yani olacağı ve cebinden çıkacağı varmış ama çok üzüldüm....

cnm bence sağlıklı beslendiğin için almıyorsundur ama bebekler alıyordur. takma kafana doktora git istersen için rahat eder..

Ayyy bu hepsinden kötü olmuş kuzum yaaa maddi boyutunu geçtim manevi boyutu daha çok işte olcak olan oluyo işte ne desek boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…