İyi yaptın baby göster bi bakalım Allahın izniyle iyidirler sen de hem görürsün hem de için rahat ederOff çok yoğun başka doktora şutlar uzak zaten bana yanımda bir yere randevu aldım şimdi. Sadece bakalım suları filan iyimi kilo almışlar mı hem aşı olacağım. Aşı öncesi bir göreyim nasıllar sonrasında zaten kendi doktoruma giderim ne yapayım aldım randevu tanımıyorum ama bakalım inşallah iyi geçer çabuk hallolur
Kuzucum ben de de iki kutu kalça için progestan var ilaç falan yollayabiliomuyuz kargo ile bilmiyorum ama belki işine yararH Hazel9 @BirumuttuyasataninsaniYasamademek123 RAAT
Tavsiyeleriniz için çoooooook teşekkür ederim kızlar.
Geldiğimden beri acayip ağrıyo.
Cumartesi günkü iğnede tavsiyelerinize uyucam.
Vallahi yaaa minicik minicik yazında babet çorap alcam en çok onları seviyorumAynen öyle bezelye parmakları saracak ya bunlar
Rıca ederım canm ecz nın adını verırım dırek orayı sende araya bılrısn nasıl rahat edersenKilya ’cığım emziklere ve yeleğe bayıldım.
Yasamademek123 canım, çok teşekkür ederim eczacı teklifin için.
Tekrar sorarım doktora, değişmeyi kabul ederse ona göre mesaj atar yardım isterim senden.
Yollanır tabii. Bana kardeşim hep kargo ile gönderdi bu ilaçları.Kuzucum ben de de iki kutu kalça için progestan var ilaç falan yollayabiliomuyuz kargo ile bilmiyorum ama belki işine yarar
Yollanır tabi ki biliyorum da hani burdan adres isim falan almak kişisel bilgi paylaşmak yasakmış ya diye dedimYollanır tabii. Bana kardeşim hep kargo ile gönderdi bu ilaçları.
aynen bende ilk okurken soyağacı anladım.soyadı değişikliği konusunun üstüne yazıncaYaa vallahı düşünüp durdum şair burda ne demek istemiş dıe @ZEYNEPP5555acaba soyağacı m mı demek ıstedı kelımeı yazılım yanlısı mı dedım yokk bulamadım ama neysekı H Hazel9 yazınca anladım
Belki ev adresı olmazddaa hanı muhıt olarak mesela Kadıköy aras kargo gıbı olmaz mıYollanır tabi ki biliyorum da hani burdan adres isim falan almak kişisel bilgi paylaşmak yasakmış ya diye dedim
Aynennn yanlız degıl mısımaynen bende ilk okurken soyağacı anladım.soyadı değişikliği konusunun üstüne yazınca
Ay bendeAynennn yanlız degıl mısım
Aaa biliyorum trendyolda gördümKızlar şöyle bir marka buldum instagramda organik sertifikalı kumaşlar ünlülere falan yollamış hep ama fiyatlar makul bi bakın isterseniz insta sayfasını yolladım da orda link var
Antebies Türkiye ♥ (@antebies) • Instagram photos and videos
9,890 Followers, 3,976 Following, 928 Posts - See Instagram photos and videos from Antebies Türkiye ♥ (@antebies)instagram.com
ayyyy ben ne yaptımm...elime krem sürüp evden çıktım yüzüklerimide cebime koydum yedirince takarım diye sen unut.anahtarıda aynı cebe koymuştum.apartmanın altına indim anahtarı niyeyse diğer cebe geçireyim dedim geçirdim.bi 5dk yürüdüm yüzükler aklıma geldi,alıp takayım dedim amaaaa elimi cebime atınca tek taş pırlanta yüzüğümün düştüğünü anladım.Benım kucuk kızımda altın bilekliği tamur olcaktı peteceye koymus sonra atmıs ne üzüldü yavrumdogum gunu hedıyesı almıstım oyuzden daha da üzüldü
cnm bence sağlıklı beslendiğin için almıyorsundur ama bebekler alıyordur.Kızlar diyette ikinci haftam olacak nerdeyse ve benim kilom aynıbebekler kilo alıyordur değil mi bugünde ona taktım kafayı. Hareketleri sert değil halen acaba kilo almıyorlar mı filan diye ne bileyim endişe ediyorum
ben takip ediyorum cnm yaaa çok güzel ürünleri varKızlar şöyle bir marka buldum instagramda organik sertifikalı kumaşlar ünlülere falan yollamış hep ama fiyatlar makul bi bakın isterseniz insta sayfasını yolladım da orda link var
Antebies Türkiye ♥ (@antebies) • Instagram photos and videos
9,890 Followers, 3,976 Following, 928 Posts - See Instagram photos and videos from Antebies Türkiye ♥ (@antebies)instagram.com
İnşallah öyledir kuzum ya bir de pazartesi Covid aşısı olacağım öncesi görsem içim rahat eder biraz daha sanki. İnşallah kuzular iyidircnm bence sağlıklı beslendiğin için almıyorsundur ama bebekler alıyordur.takma kafana doktora git istersen için rahat eder..
Nerede kuzum?Kızlar 151 TL ye owli var varmıdır Bi katakullisi sizce
Ayyy bu hepsinden kötü olmuş kuzum yaaaayyyy ben ne yaptımm...elime krem sürüp evden çıktım yüzüklerimide cebime koydum yedirince takarım diye sen unut.anahtarıda aynı cebe koymuştum.apartmanın altına indim anahtarı niyeyse diğer cebe geçireyim dedim geçirdim.bi 5dk yürüdüm yüzükler aklıma geldi,alıp takayım dedim amaaaa elimi cebime atınca tek taş pırlanta yüzüğümün düştüğünü anladım.kaç kişi anında döndük aradık yok.gece ışıklar elimizde aradık yokkk gitti 5 dkk içerisinde o gün de hiç evden çıkasım yoktu iki arkadaşım farklı saatlerde çağırdı gitmedim.hiç gtmediğimiz bir akraba davet etti kayınvalidiemler felan gittim.yani olacağı ve cebinden çıkacağı varmış ama çok üzüldüm....
Trendyolda Bi baksana mor renkNerede kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?