Seninle aynı şekilde alyansımı kaybettim ben de. Düşürdüğümü tahmin ettiğim bir yer vardı, oraya da gidip baktığımda çoktan kaybolmuştu. Asla bulamadım sonrasında. Evlilik yüzüğümdü. Öyle üzülmüştüm ki.

Kuzucum ben de de iki kutu kalça için progestan var ilaç falan yollayabiliomuyuz kargo ile bilmiyorum ama belki işine yarar
Canım benim, çok teşekkür ederim.
Hiç bilmiyorum ki nasıl olur. Bi araştırmak lazım.
Yalnız ilk günden çok fena yaa.
Bi sağ bi sol yaptır dedi hemşire ama transfer öncesi sizce nasıl yaptırayım?
En azından soluma oturabiliyorum şu an.

Kızlar bim e bu battaniye geliyormuş acaba bizim bebelere olur mu owli yerine alsam kumaşından emin olamadim da fikrinizi alayım dedim

Eklentiler

• IMG_20210923_225330.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 37
Yaaaaaa, çok üzüldüm canım.
Gerçekten manevi değeri dokunuyo insana.
Ben bi saatimi kaybetmiştim de deli olmuştum. Sonra buldum, inşallah sen de bulursun.

Kızlar bim e bu battaniye geliyormuş acaba bizim bebelere olur mu owli yerine alsam kumaşından emin olamadim da fikrinizi alayım dedim
Valla bilmem ki nasil olur senin ki ikiz miydi hatirlayamadm owli gercekten cok guzel pofuduk pofuduk bnce pisman olmazsn buna da bi dokunmak lazim ama nasildir

Valla bilmem ki nasil olur senin ki ikiz miydi hatirlayamadm owli gercekten cok guzel pofuduk pofuduk bnce pisman olmazsn buna da bi dokunmak lazim ama nasildir
Tek cnm benim bebeğim işte bende ona emin olamadım alerjik birşey yaparsa diye korkmadım değil hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…