aynen cnm yaaa.manevi olarak da çok üzüldümAyyy bu hepsinden kötü olmuş kuzum yaaamaddi boyutunu geçtim manevi boyutu daha çok işte olcak olan oluyo işte ne desek boş
Gördüm kuzum benim aldığım işletme bence problem yok bende 157 tlye aldım gayet güzel geldi.Trendyolda Bi baksana mor renk
157ye de yok ki şuan. Veriyorum yaa. Allahın izniyle bişey olmazGördüm kuzum benim aldığım işletme bence problem yok bende 157 tlye aldım gayet güzel geldi.
Mor hep ucuzdu kuzum.Trendyolda Bi baksana mor renk
Verdim zaten beğenmezsem gönderirim genelde mordan çok koyu gri gibi demişler de ondan aldımMor hep ucuzdu kuzum.
Bence de kuzum firma aynı firma sonuçta olmadı geri gönderirsin ama sanmam kötü geleceğini157ye de yok ki şuan. Veriyorum yaa. Allahın izniyle bişey olmaz
Seninle aynı şekilde alyansımı kaybettim ben de. Düşürdüğümü tahmin ettiğim bir yer vardı, oraya da gidip baktığımda çoktan kaybolmuştu. Asla bulamadım sonrasında. Evlilik yüzüğümdü. Öyle üzülmüştüm ki.ayyyy ben ne yaptımm...elime krem sürüp evden çıktım yüzüklerimide cebime koydum yedirince takarım diye sen unut.anahtarıda aynı cebe koymuştum.apartmanın altına indim anahtarı niyeyse diğer cebe geçireyim dedim geçirdim.bi 5dk yürüdüm yüzükler aklıma geldi,alıp takayım dedim amaaaa elimi cebime atınca tek taş pırlanta yüzüğümün düştüğünü anladım.kaç kişi anında döndük aradık yok.gece ışıklar elimizde aradık yokkk gitti 5 dkk içerisinde o gün de hiç evden çıkasım yoktu iki arkadaşım farklı saatlerde çağırdı gitmedim.hiç gtmediğimiz bir akraba davet etti kayınvalidiemler felan gittim.yani olacağı ve cebinden çıkacağı varmış ama çok üzüldüm....
Aynen bakalım verdim biraz sipariş 3 5..ana malzemeler duruyo daha arabası pompası onlara daha varBence de kuzum firma aynı firma sonuçta olmadı geri gönderirsin ama sanmam kötü geleceğini
Ha yok kuzum owli dış kundak bebeler için o 151 Di. Bundan da verdim sipariş ama 127ye verdim ben
Canım benim, çok teşekkür ederim.Kuzucum ben de de iki kutu kalça için progestan var ilaç falan yollayabiliomuyuz kargo ile bilmiyorum ama belki işine yarar
Hee iyi barii tmmHa yok kuzum owli dış kundak bebeler için o 151 Di. Bundan da verdim sipariş ama 127ye verdim ben
Yaaaaaa, çok üzüldüm canım.ayyyy ben ne yaptımm...elime krem sürüp evden çıktım yüzüklerimide cebime koydum yedirince takarım diye sen unut.anahtarıda aynı cebe koymuştum.apartmanın altına indim anahtarı niyeyse diğer cebe geçireyim dedim geçirdim.bi 5dk yürüdüm yüzükler aklıma geldi,alıp takayım dedim amaaaa elimi cebime atınca tek taş pırlanta yüzüğümün düştüğünü anladım.kaç kişi anında döndük aradık yok.gece ışıklar elimizde aradık yokkk gitti 5 dkk içerisinde o gün de hiç evden çıkasım yoktu iki arkadaşım farklı saatlerde çağırdı gitmedim.hiç gtmediğimiz bir akraba davet etti kayınvalidiemler felan gittim.yani olacağı ve cebinden çıkacağı varmış ama çok üzüldüm....
Valla bilmem ki nasil olur senin ki ikiz miydi hatirlayamadm owli gercekten cok guzel pofuduk pofuduk bnce pisman olmazsn buna da bi dokunmak lazim ama nasildirKızlar bim e bu battaniye geliyormuş acaba bizim bebelere olur mu owli yerine alsamkumaşından emin olamadim da fikrinizi alayım dedim
Ben sana neyi sorcam. Valizi aldın mı senHee iyi barii tmm
Tek cnm benim bebeğim işte bende ona emin olamadım alerjik birşey yaparsa diye korkmadım değil haniValla bilmem ki nasil olur senin ki ikiz miydi hatirlayamadm owli gercekten cok guzel pofuduk pofuduk bnce pisman olmazsn buna da bi dokunmak lazim ama nasildir
Yok ya gelmedi dediler esim 3 tane gezdi birinde kabin boy bulmus dün satildu demislerBen sana neyi sorcam. Valizi aldın mı sen
0 6 aylık yazıyor canım ama ben gelince baktm baya genis götürür bu kışı dısarı cıkarkenBir de owli nin ebatları kaça kaç bulamadım baktım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?