O halde gerek yok başka şeylere bakmaya en iyisi owli almak0 6 aylık yazıyor canım ama ben gelince baktm baya genis götürür bu kışı dısarı cıkarken
Şaka yapıyorsun. Dün Satılamaz neden dün satıldı şikayet edin öyle bişe diyemezlerYok ya gelmedi dediler esim 3 tane gezdi birinde kabin boy bulmus dün satildu demisler
Burdan adres vs pylaşılmıo bildiğim kadarıyla bilen bi paylaşırsa yollarım seve seveCanım benim, çok teşekkür ederim.
Hiç bilmiyorum ki nasıl olur. Bi araştırmak lazım.
Yalnız ilk günden çok fena yaa.
Bi sağ bi sol yaptır dedi hemşire ama transfer öncesi sizce nasıl yaptırayım?
En azından soluma oturabiliyorum şu an.
benim alyansda vardı cebimde allahtan o da düşmemiş..Seninle aynı şekilde alyansımı kaybettim ben de. Düşürdüğümü tahmin ettiğim bir yer vardı, oraya da gidip baktığımda çoktan kaybolmuştu. Asla bulamadım sonrasında. Evlilik yüzüğümdü. Öyle üzülmüştüm ki.
Bnde sinir oldum şok sikayet yazdim bi numara cikti aradim öyle müzik calıyor 5 dk bekledim kapattm artıkŞaka yapıyorsun. Dün Satılamaz neden dün satıldı şikayet edin öyle bişe diyemezler
Aynen canım mor değil koyu gri hatta bayağı bayağı koyu griVerdim zaten beğenmezsem gönderirim genelde mordan çok koyu gri gibi demişler de ondan aldım
Morluğunda hiç değilim, istediği kadar morarabilir.Burdan adres vs pylaşılmıo bildiğim kadarıyla bilen bi paylaşırsa yollarım seve seveCanım benim acısı çok ama inan güzel sonucu alınca hiç biri aklında kalmicak iki taraftan da oluyodum beze olmuştu artık ama geçiyo geçicek pozitif düşün Bana da arnica krem verdiler morluk için hamileler kullanabilio doktorumdan onaylıyım
Nolcak canın sagolsun dıccenn napalımmayyyy ben ne yaptımm...elime krem sürüp evden çıktım yüzüklerimide cebime koydum yedirince takarım diye sen unut.anahtarıda aynı cebe koymuştum.apartmanın altına indim anahtarı niyeyse diğer cebe geçireyim dedim geçirdim.bi 5dk yürüdüm yüzükler aklıma geldi,alıp takayım dedim amaaaa elimi cebime atınca tek taş pırlanta yüzüğümün düştüğünü anladım.kaç kişi anında döndük aradık yok.gece ışıklar elimizde aradık yokkk gitti 5 dkk içerisinde o gün de hiç evden çıkasım yoktu iki arkadaşım farklı saatlerde çağırdı gitmedim.hiç gtmediğimiz bir akraba davet etti kayınvalidiemler felan gittim.yani olacağı ve cebinden çıkacağı varmış ama çok üzüldüm....
Olmaz öyle şey. Neyse nasipte yokmuş. Bekleyelim diğer marketleri bizBnde sinir oldum şok sikayet yazdim bi numara cikti aradim öyle müzik calıyor 5 dk bekledim kapattm artık
cnm yıllar geçti üstünden bulmak zor ama bulursam da mucize olur sanırımYaaaaaa, çok üzüldüm canım.
Gerçekten manevi değeri dokunuyo insana.
Ben bi saatimi kaybetmiştim de deli olmuştum. Sonra buldum, inşallah sen de bulursun.
Sen aldınmı o rengini mi. Kötü mü pekiAynen canım mor değil koyu gri hatta bayağı bayağı koyu gri
aynen cnm..Nolcak canın sagolsun dıccenn napalımma
Bir sağ yaptır bir sol yaptır canım ben hep öyle yaptım birde sen gün aşırı yaptırıyorsun daha rahat edersin diye düşünüyorum ve zaten belli bir süreden sonra vücutta alışıyor İlk zamanlar bende bayağı zorlanmıştım ama hemşireye ilacı yavaş vermesini söyleCanım benim, çok teşekkür ederim.
Hiç bilmiyorum ki nasıl olur. Bi araştırmak lazım.
Yalnız ilk günden çok fena yaa.
Bi sağ bi sol yaptır dedi hemşire ama transfer öncesi sizce nasıl yaptırayım?
En azından soluma oturabiliyorum şu an.
Aynen nasip degilmis dedim artik aktüel takipcisiyiz napalımOlmaz öyle şey. Neyse nasipte yokmuş. Bekleyelim diğer marketleri biz
Ben hem gri aldım hem onu aldım ama griyi daha çok beğendim diğeride renk olarak kötü değil ama başka cezbedici rengi olsaydı almazdım o rengiSen aldınmı o rengini mi. Kötü mü peki
Ayy araba sinir oluyorum her gördüğümde 3.000 düştüğü anda alırım ya da başka model araştıracağım.Aynen bakalım verdim biraz sipariş 3 5..ana malzemeler duruyo daha arabası pompası onlara daha var
Ben dedim ya 101 ya bimAynen nasip degilmis dedim artik aktüel takipcisiyiz napalım
He öyle Bi imkanın varsa alma tabi yavrum. Araba hangisini bekliyorsun düşmesiniAyy araba sinir oluyorum her gördüğümde 3.000 düştüğü anda alırım ya da başka model araştıracağım.
Pompa almayacağım hem arkadaşım, hem kuzenimin eşi verecek.
Evet kuzenimin eşi pek kullanmadı alma sakın dedi. Daha vereceğim şeyler var dedi bekliyorum. Kraft limayı bekliyorum kuzumHe öyle Bi imkanın varsa alma tabi yavrum. Araba hangisini bekliyorsun düşmesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?