- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Ya ben sanki bugün e bebegin reklaminda gördüm reflü yatagı indirimdeydiBen dedim ya 101 ya bimbu sefer olacak. Ben reflü yatağı da bekliyorum oralara bilerek almıyorum. Bi de gelmiyormuş
Hadi yaa. Ben de kiremit aldım kıza oğlana da onu alayım dedim öylr yaptım ama Bi de hazır o rengi ucuzduBen hem gri aldım hem onu aldım ama griyi daha çok beğendim diğeride renk olarak kötü değil ama başka cezbedici rengi olsaydı almazdım o rengi
Kraft lima 3000di önceden şimdi 4000lerde kafayı yemiş bunlar yaaEvet kuzenimin eşi pek kullanmadı alma sakın dedi. Daha vereceğim şeyler var dedi bekliyorum. Kraft limayı bekliyorum kuzum
Yaa aksam aksam mıdemı mahvettımm mandalına zehır gıbıydı mıdeme dokundu eksıttıı suanda kac saattorde mıdemden kıvranıyorumaynen cnm..
Miden bulanmazsa süt ic rahatlatır canımYaa aksam aksam mıdemı mahvettımm mandalına zehır gıbıydı mıdeme dokundu eksıttıı suanda kac saattorde mıdemden kıvranıyorummıdemden zehırr sacılıyor var mı tavsiyesi olann
Kötü değil canım rengi sadece zevk meselesi benim hoşuma gitmedi ama belki sen beğeneceksinHadi yaa. Ben de kiremit aldım kıza oğlana da onu alayım dedim öylr yaptım ama Bi de hazır o rengi ucuzdu
Gri de 161 yazıyor sen kaça almıstn bn grisini aldm 176 ydi o zaman rengi güzle geliyoeHadi yaa. Ben de kiremit aldım kıza oğlana da onu alayım dedim öylr yaptım ama Bi de hazır o rengi ucuzdu
Öyle mi Bi bim kadar olur mu kiYa ben sanki bugün e bebegin reklaminda gördüm reflü yatagı indirimdeydi
Valla bilemedim dur bi buluyumÖyle mi Bi bim kadar olur mu ki
Hey AllahımKötü değil canım rengi sadece zevk meselesi benim hoşuma gitmedi ama belki sen beğeneceksinBirde yıkarken ayrı ayrı yıka ben ayrı ayrı yıkadım gride bir sıkıntı olmadı ama koyu renkli olan sanki hafiften içindeki kısıma renk vermiş ama belli belirsiz birşey
Dur ben de bimdeki geçen yılki fiyatlara bakim bu yıl hakkında fikir verirValla bilemedim dur bi buluyum
Evet ona sinir oldum ya indirim beklerken bindirim geldiKraft lima 3000di önceden şimdi 4000lerde kafayı yemiş bunlar yaa
Bak bu ben sevi bebe almistim 150 tl ama tıpa tıp aynısı bence suan cok üzgünüm kendim icinHey Allahımneyse Bi gelsin bakalım belli olur akkç koyun kara koyun
Transfer sonrası daha sıkıntı bana eve hemşire geldi bi on gün kadar kuzum sonra yürüyerek gittim hepMorluğunda hiç değilim, istediği kadar morarabilir.
Ama çok ciddi ağrıyo yaa.
Cumartesi sağlık ocağı kapalı, özelde vurdurucam.
İnşallah oradaki hemşire daha yavaş vurur ve ağrımaz.
60 tl ye düşmüştü reflü yatağı bugün e bebekte ama belli bir süreden sonra kayıyormuş ondanda bebişlerÖyle mi Bi bim kadar olur mu ki
Reflü yatağını bende bekliyorum gören duyan bildirsinBen dedim ya 101 ya bimbu sefer olacak. Ben reflü yatağı da bekliyorum oralara bilerek almıyorum. Bi de gelmiyormuş
Bilerek bıraktım onları valla indirim sonrasına. Hem belki kafamda netleşir bişeyler hala net değilimEvet ona sinir oldum ya indirim beklerken bindirim geldiindirim bitince göreceğiz
Aa tabiki canım. Ama geçen yılki olanlara baktım aralıkta falan genelde önceki yıllarla aynı xmanalarda geliyor ben yetişemeyecepim sanırımReflü yatağını bende bekliyorum gören duyan bildirsin
AaaBak bu ben sevi bebe almistim 150 tl ama tıpa tıp aynısı bence suan cok üzgünüm kendim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?