Hepsinden kayıyorlar yaa bence bunlarda çok marka falan önemli değil60 tl ye düşmüştü reflü yatağı bugün e bebekte ama belli bir süreden sonra kayıyormuş ondanda bebişler
İştee maalesef ki kusucak gıbı bulanıyorMiden bulanmazsa süt ic rahatlatır canım
Noldu kiİştee maalesef ki kusucak gıbı bulanıyorpeynır ekmek yedim
Bırde şifa die hafıf balla serbet yaptım sıcak yarım bardak içtim
Bende önce kıremıt rengı sectım sonra vazgeçtim renk dökmesı olabılır dıe oyuzden hardal renge döndumKötü değil canım rengi sadece zevk meselesi benim hoşuma gitmedi ama belki sen beğeneceksinBirde yıkarken ayrı ayrı yıka ben ayrı ayrı yıkadım gride bir sıkıntı olmadı ama koyu renkli olan sanki hafiften içindeki kısıma renk vermiş ama belli belirsiz birşey
Kuzu bı mandalına yıyeyım dedım zehır oldu cok acıya yakındı eksılıgı yarısınınyedım yoj kalsın dedım ama aksamdan berı zehır sacıyır mıdem soylemesı ayıp curumus yumurta yemısım sankı gecmıyor kac saattır deNoldu ki
Hepsinden kayacaklar zaten birkac ay anva kullanilir ben korktugum ici aldm.sahsen nolur nolmaz.diye düsünebilirsin bunu ben yandim sen yanmaAaaüzülme geçti artık diğerlerinde şansın yaver gitsin az da fark yok bimdekilerde 50 civarlarındaymış
Hemen etkileniyor demekki ekşittin mideni tüh. Ilık suya bal kat mide içeriğini dengeler oKuzu bı mandalına yıyeyım dedım zehır oldu cok acıya yakındı eksılıgı yarısınınyedım yoj kalsın dedım ama aksamdan berı zehır sacıyır mıdem soylemesı ayıp curumus yumurta yemısım sankı gecmıyor kac saattır de
Ay yok bugün Bi anne daha dedi zaten reflü yataklarının hepsi aynı pahalıya gitmeyin diye. Seninkinin altında stoperi varmıHepsinden kayacaklar zaten birkac ay anva kullanilir ben korktugum ici aldm.sahsen nolur nolmaz.diye düsünebilirsin bunu ben yandim sen yanma
Aynen kuzu ılk onu yaptım bı saat sınrada peynır ekmek yaptım ama bu gecede bu sekılde zehır olacak yatajta oturur vaziyetteyim zaten agrı esıgım dusuk sızlanıyorum bırde mıdem den gebermeye basladımHemen etkileniyor demekki ekşittin mideni tüh. Ilık suya bal kat mide içeriğini dengeler o
Valla hic incelemedim desem paketiyle daha dolapta duruyorAy yok bugün Bi anne daha dedi zaten reflü yataklarının hepsi aynı pahalıya gitmeyin diye. Seninkinin altında stoperi varmı
Yaa kuzu şey olmaz kıAy yok bugün Bi anne daha dedi zaten reflü yataklarının hepsi aynı pahalıya gitmeyin diye. Seninkinin altında stoperi varmı
Kız dur akıl sağlığımız önemli salma kendiniAynen kuzu ılk onu yaptım bı saat sınrada peynır ekmek yaptım ama bu gecede bu sekılde zehır olacak yatajta oturur vaziyetteyim zaten agrı esıgım dusuk sızlanıyorum bırde mıdem den gebermeye basladımsarkı söyleyip duruyorum
Ebru Yaşar dan zehır oluyorrr gecelerr ınan uyuyamıyorumm dıee esımde horlamaya basladıkendı kendıme rıtım tutarak moral bulmaya calısıyorum
Ya sen zaten alıp alıp atıyon kenaraValla hic incelemedim desem paketiyle daha dolapta duruyor
Valla aldiktan sonra nasıl teptigimi bilmiyorum inanYa sen zaten alıp alıp atıyon kenaraBi bir zorlukla da resim artırıyoz sana
Git yatağında uyu kızz yanlız mısnyaaa televizyonum bozuldu şuannnnnkarşısında uykuya dalıyordum yarın arayacağım allah bilir ne zaman gelecek servis
Aaaa ben şok ben araba aldığını bilmiyorum yaaValla aldiktan sonra nasıl teptigimi bilmiyorum inanelimin altinda oldukca cocuk gibi alip alip oynayasim geliyor simdide dunden beri arabayla oynuyorum esim kurdu kaldirmadi da koydu oylece yok pusetin ortusunu takıyorum yok cıkarıyorum esimde nöbetci inan bi baskasi halimi görse bu kız evde böyle napıyo bos araba suruyor der
ayy yok.gece 2 de ilaçlarım var onları beklerken televizyon karşısında bir kestiriyorum alarmla uyanıp ilaçlarla fitili alıp yatağa geçiyorumGit yatağında uyu kızz yanlız mısn
Kızz kac kere söyledim hic hesapta yokken dün aldm dieAaaa ben şok ben araba aldığını bilmiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?