Bende önce kıremıt rengı sectım sonra vazgeçtim renk dökmesı olabılır dıe oyuzden hardal renge döndum

Hemen etkileniyor demekki ekşittin mideni tüh. Ilık suya bal kat mide içeriğini dengeler o

Hepsinden kayacaklar zaten birkac ay anva kullanilir ben korktugum ici aldm.sahsen nolur nolmaz.diye düsünebilirsin bunu ben yandim sen yanma
Ay yok bugün Bi anne daha dedi zaten reflü yataklarının hepsi aynı pahalıya gitmeyin diye. Seninkinin altında stoperi varmı

Hemen etkileniyor demekki ekşittin mideni tüh. Ilık suya bal kat mide içeriğini dengeler o
Aynen kuzu ılk onu yaptım bı saat sınrada peynır ekmek yaptım ama bu gecede bu sekılde zehır olacak yatajta oturur vaziyetteyim zaten agrı esıgım dusuk sızlanıyorum bırde mıdem den gebermeye basladım sarkı söyleyip duruyorum
Ebru Yaşar dan zehır oluyorrr gecelerr ınan uyuyamıyorumm dıee esımde horlamaya basladı kendı kendıme rıtım tutarak moral bulmaya calısıyorum

Ay yok bugün Bi anne daha dedi zaten reflü yataklarının hepsi aynı pahalıya gitmeyin diye. Seninkinin altında stoperi varmı
Yaa kuzu şey olmaz kı artık bı seylerı degerlendırmek ıcın dan kısmak ıcın bebegın yatagının bas kısmına hafıfce bısey koyup yatagı hafıf rampa yapsak yanı amac kafası vucuddan hafıf yukarı olması degıl mı olmaz mı

Kız dur akıl sağlığımız önemli salma kendini

Ya sen zaten alıp alıp atıyon kenara Bi bir zorlukla da resim artırıyoz sana
Valla aldiktan sonra nasıl teptigimi bilmiyorum inanelimin altinda oldukca cocuk gibi alip alip oynayasim geliyor simdide dunden beri arabayla oynuyorum esim kurdu kaldirmadi da koydu oylece yok pusetin ortusunu takıyorum yok cıkarıyorum esimde nöbetci inan bi baskasi halimi görse bu kız evde böyle napıyo bos araba suruyor der

Aaaa ben şok ben araba aldığını bilmiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…