Transfer sonrası daha sıkıntı bana eve hemşire geldi bi on gün kadar kuzum sonra yürüyerek gittim hep İnşallah karın için olanlardan bulursun kuzum
Ben bu sefer çok yatmak istemiyorum.
Pazartesi transferden önce merkezde vuracaklar iğneyi.
Çarşamba günü yavaş yavaş sağlık ocağına gidebilirim diye düşünüyorum.

Tamam canım, öyle yapayım.
Yani nasıl alışılır bilmiyorum.
Bayaa ağrıyo.

Gece 2’de ne ilacı?
Niye normal bi saatte değil?
sabah trioid ilacı alıyorum kalktığımda.endokrin doktorum 1.5 saat olsun dedi diğer ilaçlarla arasında.sabah da 10 da içmeye başlıyorum ilaçlarımı.günde 3 kere aldığım ilaçları 8 saatte bir alıyorum yüzden geceye sarkıyor cnm.bazen erken alıp yattığımda oluyor ama genelde saatinde alıyorum..

Ben bu sefer çok yatmak istemiyorum.
Pazartesi transferden önce merkezde vuracaklar iğneyi.
Çarşamba günü yavaş yavaş sağlık ocağına gidebilirim diye düşünüyorum.
valla bende öyle yapacağım.tabi uzanma eğilme ev temizliği gibi şeyler yapmayaağım ama rahat olacağım...

Çok şaşırdım.
Ben hiç 8 saat diye düşünmedim.
Mesela Estrofem’i 10-16-22’de alıyorum.
6 saatte bir yani.
Hiiiiiiiiiiç uykumu bölüp ilaç içemem valla.
aslında doktorda özellikle öyle al demedi ben ilaç ayarlaması yaparken günü 3 böldüm öyle devam ettim.ama çok da dayanmaz bende 00.00 çekerim son ilaçları

Günaydın kızlaaar bugünde üniversite okuduğum şehire gitmişim yalvarıyorum arkadaşlarıma çok bunaldım bugün dışarıda yemek yiyelim kahve içelim gezelim diyorum kimse gelmek istemiyor Yeme gezme derdinde geçiyor son günlerde rüyalarım şeker sonuçlarımı attım diyete aynen devam iyi dedi üç gün ara verip iki gün ölçebilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…