Ben dün çorba olmuşum sorryKızz kac kere söyledim hic hesapta yokken dün aldm dieaz önce yine yazdm aslında kanz aldm esimle baktik begendik felan die
Valla hic aklımda yokken esimin gazıyla aldk bakalım Allah ım inslalah güzellikle kullanmayı da nasip ederBen dün çorba olmuşum sorry
İnşallahhh hayırlı uğurlu olur kuzum benim sevindim adına Bi ohh de büyük mevzu buValla hic aklımda yokken esimin gazıyla aldk bakalım Allah ım inslalah güzellikle kullanmayı da nasip eder
Valla sükür diyorum ama hic bakmadigim bi arabayi almak garip oldu sadeceİnşallahhh hayırlı uğurlu olur kuzum benim sevindim adına Bi ohh de büyük mevzu bu
Buna inan ben de şaşırdımValla sükür diyorum ama hic bakmadigim bi arabayi almak garip oldu sadece
Gececk azcık gözlerini kapamaya çalışİyi mi geceler kızlarrr
Gece 2’de ne ilacı?ayy yok.gece 2 de ilaçlarım var onları beklerken televizyon karşısında bir kestiriyorum alarmla uyanıp ilaçlarla fitili alıp yatağa geçiyorum
Ben bu sefer çok yatmak istemiyorum.Transfer sonrası daha sıkıntı bana eve hemşire geldi bi on gün kadar kuzum sonra yürüyerek gittim hepİnşallah karın için olanlardan bulursun kuzum
Tamam canım, öyle yapayım.Bir sağ yaptır bir sol yaptır canım ben hep öyle yaptım birde sen gün aşırı yaptırıyorsun daha rahat edersin diye düşünüyorum ve zaten belli bir süreden sonra vücutta alışıyor İlk zamanlar bende bayağı zorlanmıştım ama hemşireye ilacı yavaş vermesini söyle
Ya ben yeni oldu sandım, anlamadım eski bir olay olduğunu.cnm yıllar geçti üstünden bulmak zor ama bulursam da mucize olur sanırım
sabah trioid ilacı alıyorum kalktığımda.endokrin doktorum 1.5 saat olsun dedi diğer ilaçlarla arasında.sabah da 10 da içmeye başlıyorum ilaçlarımı.günde 3 kere aldığım ilaçları 8 saatte bir alıyorum yüzden geceye sarkıyor cnm.bazen erken alıp yattığımda oluyor ama genelde saatinde alıyorum..Gece 2’de ne ilacı?
Niye normal bi saatte değil?
valla bende öyle yapacağım.tabi uzanma eğilme ev temizliği gibi şeyler yapmayaağım ama rahat olacağım...Ben bu sefer çok yatmak istemiyorum.
Pazartesi transferden önce merkezde vuracaklar iğneyi.
Çarşamba günü yavaş yavaş sağlık ocağına gidebilirim diye düşünüyorum.
aslında doktorda özellikle öyle al demedi ben ilaç ayarlaması yaparken günü 3 böldüm öyle devam ettim.ama çok da dayanmaz bende 00.00 çekerim son ilaçlarıÇok şaşırdım.
Ben hiç 8 saat diye düşünmedim.
Mesela Estrofem’i 10-16-22’de alıyorum.
6 saatte bir yani.
Hiiiiiiiiiiç uykumu bölüp ilaç içemem valla.
Gececk azcık gözlerini kapamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?