Ay şunu da ekleyeyim akşam yürüyüş yaptım şekerim düşük çıktı. Sanırım stres beni yemekten çok etkiliyor çünkü azıcık çiklat yemiştim
Sen kontrole gittiginde rahim uzunlugunu sor bi hareket te skntı olur mu de dısarı cıkmak istemiyorsan bile koridorda yürüyüs yap bnce iyi gelecek

Ay şunu da ekleyeyim akşam yürüyüş yaptım şekerim düşük çıktı. Sanırım stres beni yemekten çok etkiliyor çünkü azıcık çiklat yemiştim
İki yürü diyoruz sana dimi sıkıntı yoksa rahim ağzında çok da yatma ev içinde bari yürüyüş yap. Kafan rahatlar az. Şekerin stresten etkilendiği değişmez Bi gerçek zaten

Kuzucum miden nasıl oldu
6 saat sonra mıdede bısey kalmıyor ya o gıttıı
Ama sabahladım yıneee hıc güzel gecmıyor gecelerım 3 gecedır hıc saga sola dönemıyorum sırt ustude yatamıyorum
Adam 2 gun ııznkıydıde bırazcık uhkusuz kalabıldı dönemıyorum aman tut benı aman kaldır ama bı yastık daha dıe dıee sagol kuzucum

Ohhh kuzucuk miss kafan dagaılır

Günaydın teyseelerrrrr
Yeni cicilerimiz geldi, Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
Bu güzel cuma günü Rabbim hastalarımıza şifalar, transfer hazırlığında olan arkadaşlarımıza kolaylıklar, bizlere de zamanında kolaylıkla doğumlarımızı yapabilmeyi nasip etsin ins

Eklentiler

• 20210924_104750.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 45
Aminn insallah cok güzellermie Alalh güle güle giydirsin insallah

Oy maşallah suphanallah Allahın sağlıkla giymeyi nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…