Sen kontrole gittiginde rahim uzunlugunu sor bi hareket te skntı olur mu de dısarı cıkmak istemiyorsan bile koridorda yürüyüs yap bnce iyi gelecekAy şunu da ekleyeyim akşam yürüyüş yaptım şekerim düşük çıktı. Sanırım stres beni yemekten çok etkiliyor çünkü azıcık çiklat yemiştim
Belki yetisirsin cnm umarım yetisirizAa tabiki canım. Ama geçen yılki olanlara baktım aralıkta falan genelde önceki yıllarla aynı xmanalarda geliyor ben yetişemeyecepim sanırım
Umarım vallaBelki yetisirsin cnm umarım yetisiriz
Soracağım canım valla dün faydasını gördümSen kontrole gittiginde rahim uzunlugunu sor bi hareket te skntı olur mu de dısarı cıkmak istemiyorsan bile koridorda yürüyüs yap bnce iyi gelecek
İki yürü diyoruz sana dimiAy şunu da ekleyeyim akşam yürüyüş yaptım şekerim düşük çıktı. Sanırım stres beni yemekten çok etkiliyor çünkü azıcık çiklat yemiştim
Doktora sorayım da yürüyüş yapmaya çalışacağım ya iyi geliyor sanki gerçektenİki yürü diyoruz sana dimisıkıntı yoksa rahim ağzında çok da yatma ev içinde bari yürüyüş yap. Kafan rahatlar az. Şekerin stresten etkilendiği değişmez Bi gerçek zaten
Aman tam bir kokoş ama azıcık büyüsün annesi içini böyle doldursun bulursun bence
Hayırlı cumalar canımGunaydinlarEki Görüntüle 2921582
Kuzucum miden nasıl olduHayırlı cumalar canım
6 saat sonra mıdede bısey kalmıyor ya o gıttııKuzucum miden nasıl oldu
Ohhh kuzucuk miss kafan dagaılırGünaydın kuzularımmmgece kasık ağrısı ile uyandım sonra sabaha kadar korkudan dön dur şimdi iyiyim ama çok şükür bugün kuzenimin nişanı var evde Allah tan ne heyecanlı süreçler valla insan özlüo eski günleri
Aminn insallah cok güzellermie Alalh güle güle giydirsin insallahGünaydın teyseelerrrrr
Yeni cicilerimiz geldi, Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
Bu güzel cuma günü Rabbim hastalarımıza şifalar, transfer hazırlığında olan arkadaşlarımıza kolaylıklar, bizlere de zamanında kolaylıkla doğumlarımızı yapabilmeyi nasip etsin ins
Amin inşallah canımAminn insallah cok güzellermie Alalh güle güle giydirsin insallah
Oy maşallah suphanallah Allahın sağlıkla giymeyi nasip etsin canımGünaydın teyseelerrrrr
Yeni cicilerimiz geldi, Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
Bu güzel cuma günü Rabbim hastalarımıza şifalar, transfer hazırlığında olan arkadaşlarımıza kolaylıklar, bizlere de zamanında kolaylıkla doğumlarımızı yapabilmeyi nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?