Amiiin Canım hayırlı cumalar Maşallah maşallah kuzucuk sağlıkla kullansın inşallah

Ayyy güzel günlerde giysin inşallah çok güzeller

Kızlar ben doktora gittim geldim çok şükür Rabbime bebişler iyi endişe edecek bir şey yok. Yalnız biraz suyum fazla çıktı hareketlerini kuvvetli hissedememe sebebim bu sanırım. Doktor şeker kaynaklıdır diyetine sıkı uy dedi. Onun dışında koca burunlu oğluşları gördüm suratlar asık birinin dudak büzük hiç memnun değiller işimiz var eşime diyorum her gün bir şeye söyleniyorsun çocuklar dünyaya dair kötü şeyler duyuyor ondan dert babası gibi duruyorlar sağlıkla gelsinler inşallah O koca burunlar çok ısırılacak

Ya hadi gözün aydım icinde rahatlamıs iyi olmus ayy bende cok kuvvetli hissetmiyorum ha suraya yaziyorum muhtemelen bende de cıkacak☹

Hadi gözünaydın kuzum çok sevindim . Endişelerin gitmiştir biraz da olsa. Diyetine dikkat et sen yürüyüşü de sorabildin mi?

Gozunaydin cnm koca burunlular hemde ne ısırılırsenin dietle o fazla suyunda düzelir ins cnm

Ya hadi gözün aydım icinde rahatlamıs iyi olmus ayy bende cok kuvvetli hissetmiyorum ha suraya yaziyorum muhtemelen bende de cıkacak☹
Aman yavrum çağırma çıkmayacak Allah ın izni ile Çok yaygın bir şey değil gerçekten. Öyle çok endişe ediyordum en azından gelişmişler iyiler genel anlamda. Şimdi de suyuna takıldım ama kendi doktoruma gidince bakacağız inşallah normal çıkar o zaman

Hadi gözünaydın kuzum çok sevindim . Endişelerin gitmiştir biraz da olsa. Diyetine dikkat et sen yürüyüşü de sorabildin mi?
Sağ ol yavrum en azından iyi olduklarını duydum. Kendi doktorum değildi sormadım ama rahim ağzı iyi görünüyor dedi iki hafta sonra kendi doktor muayenem var o zamana kadar ufak ufak hareket ederim. İnşallah suları da düzelir

Kendi doktorunada az kaldı bu surede aşı ömcesi rahatladn hem cok iyi oldu senin icin bizim kontrol de haftaya bakalım ne dicek ne olacak

Ayayy çok iyi gitmişsin hadi gözün aydın benimkilerden birinin de suratı hep çatık koca burun deme çocuklara yaa
Aynen şekerden sıvı artışı. Doğumdan sonra şeker meler kalmıyormuş kız herşeyi yersin. Şimdi sıkı sıkıya uy da az kaldı

Kendi doktorunada az kaldı bu surede aşı ömcesi rahatladn hem cok iyi oldu senin icin bizim kontrol de haftaya bakalım ne dicek ne olacak
Aynen bu şekilde aşı da olsam daha kötü olacaktım aşıdan sonra da kendi doktor muayeneme az kalmış olacak dediğin gibi yavrum. İnşallah güzel haberlerle dönersiniz

Hayat pahalılığından çok yakınıyoruz heralde şimdiden geçim derdine düştü yavrular ay dikkat etmem gerek inşallah kendi doktoruma gittiğimde normal der Uymaya çalışıyorum yavrum. Aslında yüksek de çıkmıyor çok ölçümlerde. İnşallah normale döner

Aminnnn masallahhh saglıkla guzel gunkerdengıyunmeyınnasıpmetsın Rabbımmmm

Onlar da herşeyi duymayıversinler canım Döner inşallah ne kadar var kendi doktoruna peki

Oyyy teyzesı kubbaann masallahh pasalaraa saglıkla gelsınler ınsallahhh yaa benım kızıda dr umz tam guler ken cektım masallahh kızıma hemde nasıl resmen kahkaha atarken agzı acık dişsiz neneler gıbı resmı atsam cokk gülersiniz bız halen bakıp bakıp gülüyoruz

Allah razı olsun teyzoşu Yaa dişsiz prenses ne güzel anı olacak o gülüş maşallah kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…