AmiiinGünaydın teyseelerrrrr
Yeni cicilerimiz geldi, Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
Bu güzel cuma günü Rabbim hastalarımıza şifalar, transfer hazırlığında olan arkadaşlarımıza kolaylıklar, bizlere de zamanında kolaylıkla doğumlarımızı yapabilmeyi nasip etsin ins
Ayyy güzel günlerde giysin inşallah çok güzellerGünaydın teyseelerrrrr
Bu güzel cuma günü Rabbim hastalarımıza şifalar, transfer hazırlığında olan arkadaşlarımıza kolaylıklar, bizlere de zamanında kolaylıkla doğumlarımızı yapabilmeyi nasip etsin ins
Ya hadi gözün aydım icinde rahatlamıs iyi olmus ayy bende cok kuvvetli hissetmiyorum ha suraya yaziyorum muhtemelen bende de cıkacak☹Kızlar ben doktora gittim geldim çok şükür Rabbime bebişler iyi endişe edecek bir şey yok. Yalnız biraz suyum fazla çıktı hareketlerini kuvvetli hissedememe sebebim bu sanırım. Doktor şeker kaynaklıdır diyetine sıkı uy dedi. Onun dışında koca burunlu oğluşları gördümsuratlar asık birinin dudak büzük hiç memnun değiller işimiz var eşime diyorum her gün bir şeye söyleniyorsun çocuklar dünyaya dair kötü şeyler duyuyor ondan dert babası gibi duruyorlar sağlıkla gelsinler inşallah O koca burunlar çok ısırılacak
Hadi gözünaydın kuzum çok sevindim . Endişelerin gitmiştir biraz da olsa. Diyetine dikkat et sen yürüyüşü de sorabildin mi?Kızlar ben doktora gittim geldim çok şükür Rabbime bebişler iyi endişe edecek bir şey yok. Yalnız biraz suyum fazla çıktı hareketlerini kuvvetli hissedememe sebebim bu sanırım. Doktor şeker kaynaklıdır diyetine sıkı uy dedi. Onun dışında koca burunlu oğluşları gördümsuratlar asık birinin dudak büzük hiç memnun değiller işimiz var eşime diyorum her gün bir şeye söyleniyorsun çocuklar dünyaya dair kötü şeyler duyuyor ondan dert babası gibi duruyorlar sağlıkla gelsinler inşallah O koca burunlar çok ısırılacak
Gozunaydin cnm koca burunlular hemde ne ısırılırKızlar ben doktora gittim geldim çok şükür Rabbime bebişler iyi endişe edecek bir şey yok. Yalnız biraz suyum fazla çıktı hareketlerini kuvvetli hissedememe sebebim bu sanırım. Doktor şeker kaynaklıdır diyetine sıkı uy dedi. Onun dışında koca burunlu oğluşları gördümsuratlar asık birinin dudak büzük hiç memnun değiller işimiz var eşime diyorum her gün bir şeye söyleniyorsun çocuklar dünyaya dair kötü şeyler duyuyor ondan dert babası gibi duruyorlar sağlıkla gelsinler inşallah O koca burunlar çok ısırılacak
Aman yavrum çağırma çıkmayacak Allah ın izni ileYa hadi gözün aydım icinde rahatlamıs iyi olmus ayy bende cok kuvvetli hissetmiyorum ha suraya yaziyorum muhtemelen bende de cıkacak☹
Aynen babalarına çekmişler belliGozunaydin cnm koca burunlular hemde ne ısırılırsenin dietle o fazla suyunda düzelir ins cnm
Sağ ol yavrum en azından iyi olduklarını duydum. Kendi doktorum değildi sormadım ama rahim ağzı iyi görünüyor dedi iki hafta sonra kendi doktor muayenem var o zamana kadar ufak ufak hareket ederim. İnşallah suları da düzelirHadi gözünaydın kuzum çok sevindim . Endişelerin gitmiştir biraz da olsa. Diyetine dikkat et sen yürüyüşü de sorabildin mi?
Kendi doktorunada az kaldı bu surede aşı ömcesi rahatladn hem cok iyi oldu senin icin bizim kontrol de haftaya bakalım ne dicek ne olacakAman yavrum çağırma çıkmayacak Allah ın izni ileÇok yaygın bir şey değil gerçekten. Öyle çok endişe ediyordum en azından gelişmişler iyiler genel anlamda. Şimdi de suyuna takıldım ama kendi doktoruma gidince bakacağız inşallah normal çıkar o zaman
Ayayy çok iyi gitmişsin hadi gözün aydınKızlar ben doktora gittim geldim çok şükür Rabbime bebişler iyi endişe edecek bir şey yok. Yalnız biraz suyum fazla çıktı hareketlerini kuvvetli hissedememe sebebim bu sanırım. Doktor şeker kaynaklıdır diyetine sıkı uy dedi. Onun dışında koca burunlu oğluşları gördümsuratlar asık birinin dudak büzük hiç memnun değiller işimiz var eşime diyorum her gün bir şeye söyleniyorsun çocuklar dünyaya dair kötü şeyler duyuyor ondan dert babası gibi duruyorlar sağlıkla gelsinler inşallah O koca burunlar çok ısırılacak
Aynen bu şekilde aşı da olsam daha kötü olacaktım aşıdan sonra da kendi doktor muayeneme az kalmış olacak dediğin gibi yavrum. İnşallah güzel haberlerle dönersinizKendi doktorunada az kaldı bu surede aşı ömcesi rahatladn hem cok iyi oldu senin icin bizim kontrol de haftaya bakalım ne dicek ne olacak
Hayat pahalılığından çok yakınıyoruz heralde şimdiden geçim derdine düştü yavrularAyayy çok iyi gitmişsin hadi gözün aydınbenimkilerden birinin de suratı hep çatık koca burun deme çocuklara yaa
Aynen şekerden sıvı artışı. Doğumdan sonra şeker meler kalmıyormuş kız herşeyi yersin. Şimdi sıkı sıkıya uy da az kaldı
Aminnnn masallahhh saglıkla guzel gunkerdengıyunmeyınnasıpmetsın RabbımmmmGünaydın teyseelerrrrr
Onlar da herşeyi duymayıversinler canımHayat pahalılığından çok yakınıyoruz heralde şimdiden geçim derdine düştü yavrularay dikkat etmem gerek inşallah kendi doktoruma gittiğimde normal der Uymaya çalışıyorum yavrum. Aslında yüksek de çıkmıyor çok ölçümlerde. İnşallah normale döner
Oyyy teyzesı kubbaann masallahh pasalaraa saglıkla gelsınler ınsallahhhKızlar ben doktora gittim geldim çok şükür Rabbime bebişler iyi endişe edecek bir şey yok. Yalnız biraz suyum fazla çıktı hareketlerini kuvvetli hissedememe sebebim bu sanırım. Doktor şeker kaynaklıdır diyetine sıkı uy dedi. Onun dışında koca burunlu oğluşları gördümsuratlar asık birinin dudak büzük hiç memnun değiller işimiz var eşime diyorum her gün bir şeye söyleniyorsun çocuklar dünyaya dair kötü şeyler duyuyor ondan dert babası gibi duruyorlar sağlıkla gelsinler inşallah O koca burunlar çok ısırılacak
İki hafta var kuzum nasipseOnlar da herşeyi duymayıversinler canımDöner inşallah ne kadar var kendi doktoruna peki
Allah razı olsun teyzoşuOyyy teyzesı kubbaann masallahh pasalaraa saglıkla gelsınler ınsallahhhyaa benım kızıda dr umz tam guler ken cektım masallahh kızıma hemde nasıl resmen kahkaha atarken agzı acık dişsiz neneler gıbı resmı atsam cokk gülersiniz bız halen bakıp bakıp gülüyoruz
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahİki hafta var kuzum nasipse
Allah razı olsun teyzoşuYaa dişsiz prenses ne güzel anı olacak o gülüş maşallah kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?