Düzelir canım merak etme şeker kaynaklı fazlalık. Dikkat et kendini yormadan

aslında doktorda özellikle öyle al demedi ben ilaç ayarlaması yaparken günü 3 böldüm öyle devam ettim.ama çok da dayanmaz bende 00.00 çekerim son ilaçları
Kızlar ben de estrofem saatlerini 9-14-20 gibi almıştım. Araya tam 8 saat koymaya gerek yok yani. Saatleri de yarım saat kadar oynattığım oluyordu.

Bir de ben transferden sonra sadece 3 gün evdeydim. Ama sürekli yatmadım, evin içinde yavaş da olsa hareket ettim (namazı aynı şekilde kıldım), 4. gün eşimle dışarıda yürüyüş yaptım çok hafif tempoda. 6. gün de işe gittim. Bayağı bayağı öğretmenlik yaptım. 2 kat Merdiven çıktım, indim. İdarem dahil iş arkadaşlarımdan hiç kimseye söylememiştim diye de kimseye çaktırmamak için doğal davrandım.

Yani sürekli yattığım bir transfer dönemi de geçirmiştim de o tutmamıştı. Artık harekette bereket olduğuna kesinlikle emin oldum.

Kızlar valla yazmak iyi mi değil mi bilmiyorum ama dikkat edin kendinize mümkün olduğunca. Az önce telefon aldım da Covid olmuş bir gebe ben tanımıyorum eşimin tanıdığı. Allah yardımcısı olsun Bebeği almışlar yoğun bakımda annenin durumu çok kritikmiş Allah ım hepimizi korusun inşallah Şu cuma gününün hürmetine herkesten uzak etsin aşının da varsa zararları uzak etsin

Off yaa babamda bana dıo kızım hamıke bı kadın ölmüş sen aklıma geldın dıkkat et dıe

off allah yardımcıları olsun ya böyle haberleri duyuncada aşı oluyum diyorum her şekilde dikkat etmek lazım bi de delta çıktı başımıza zaten stresli hamilelik geçiyor birde bunun stresi var

canım gözünaydın gülen bebeklere denk gelmek zor benimki de gizemli kızmış hep eliyle kapatıyor sağlıklı olsunlarda

Allah yardımcısı olsun şu cumanın hürmetine. Rabbim sağlık sıhhat versin. Aşısı varmıymış peki

off allah yardımcıları olsun ya böyle haberleri duyuncada aşı oluyum diyorum her şekilde dikkat etmek lazım bi de delta çıktı başımıza zaten stresli hamilelik geçiyor birde bunun stresi var
Amin kuzum dediğin gibi bu hastalık stresi de ayrı gerdi hepimizi

Allah yardımcısı olsun şu cumanın hürmetine. Rabbim sağlık sıhhat versin. Aşısı varmıymış peki
Amiin kuzum amin yok aşı olmamış eşimi de ondan aramışlar hatta aman dikkate edin filan diye biz perişan olduk günlerdir demiş. Doktorları da son aylarda ki Covid in akciğer kapasitesinin düşmesine bağlı olarak daha riskli olduğunu filan söylemiş işte. Allah esirgesin herkesi

Allah esirgesin yaa hay Allahımm. Üzerimde de kırıklığım var zaten

Ahh Kilya asık suratlarını yerim, küçük adamlar!

Gebe kadına da çok üzüldüm yaa sabah sağlık ocağına gittim hemşire de aşı ol artık falan dedi. Ay istemiyorum hala aşı olmak doğurur doğurmaz olcam söz sütten bebeğe de geçer antikor, herkes de görüşme kimseyle diyor kendilerine gelince akşam napıyosun diyorlar çıldırıyorum gerçekten. Kimseyle görüşmem kısmına kendilerini dahil etmiyorlar

Kızlar sudocrem alan veya alacak var mı?
Hepsı burada da 125 gr 29 tl ındırım de
Sudocrem almıcam kuzum yaa pişiği en iyi o geçiriyor ama içindeki çinko miktarı çok fazlaymış kararmaya falan sebep oluyormuş böyle yazılar okudum. Pişik önleyici mustela, pişik olursa da hametan devam etmeyi düşünüyorum. İçerik temizlikleri sebebiyle. İçerik araştırmaktan sonunda kafayı yicem

nurselek kuzu sen eczaneden set yapmıştın kaça gelmişti?hangi sayfada kaldıysa bulamadım onu...

Ayyy Rabbim şifa versin
Böle gebe hastaları duyunca çok korkuyorum , malum tvde de sürekli gebelerle ilgili haberler çıkınca

Sağ ol teyzesi Valla Rabbim herkesi esirgesin kuzum Sen şeker sonrası muayene oldun mu suyu nasıldı bebeşin? Benim biraz fazla dedi de

Kuzu evet mustela gıbı degıl ıcerıgı ama dr ların bıle tavsiye ettıgı etrafımda bıcok kişinin kullandıgı urun koruyucu olarak kullanmak ıcın degıl de elımın altında olsun pişikle cok ugrasmak zorunda kalırsam dıe cunku pişigin daha da ılerlemıs hali kortızonlu kremler cok ınce tabaka halınde pişik oldugunu gördugum uz an surersek bısey olmaz bence bırde benekten bebege dde farklı olabiliyormuş hersey yaramıyormus bende muhendısınoglundan takip edıyorum ordakı tecrubelı kısılerden de yorumlara dıkkat edıyroum bazıları yazmıs hıc bısey fayda etmıyor yıne sudocrem e dönduk mecbur felan dıe bakalım ınsallah hıc gerek kalmaz da normalde 59 tl suan da d a kampanya olunca atayım bı kenara dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…