- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Düzelir canım merak etme şeker kaynaklı fazlalık. Dikkat et kendini yormadanSağ ol yavrum en azından iyi olduklarını duydum. Kendi doktorum değildi sormadım ama rahim ağzı iyi görünüyor dedi iki hafta sonra kendi doktor muayenem var o zamana kadar ufak ufak hareket ederim. İnşallah suları da düzelir
Kızlar ben de estrofem saatlerini 9-14-20 gibi almıştım. Araya tam 8 saat koymaya gerek yok yani. Saatleri de yarım saat kadar oynattığım oluyordu.aslında doktorda özellikle öyle al demedi ben ilaç ayarlaması yaparken günü 3 böldüm öyle devam ettim.ama çok da dayanmaz bende 00.00 çekerim son ilaçları
Kolay gelsın cok şükür asayişberkemal bebegım sen işlerını halletTemizlik günüm bugün kuzular bakamıyorum buralara herkes iyidir umarım
Off yaa babamda bana dıo kızım hamıke bı kadın ölmüş sen aklıma geldın dıkkat et dıeKızlar valla yazmak iyi mi değil mi bilmiyorum ama dikkat edin kendinize mümkün olduğunca. Az önce telefon aldım da Covid olmuş bir gebe ben tanımıyorum eşimin tanıdığı. Allah yardımcısı olsunBebeği almışlar yoğun bakımda annenin durumu çok kritikmiş Allah ım hepimizi korusun inşallah Şu cuma gününün hürmetine herkesten uzak etsin aşının da varsa zararları uzak etsin
off allah yardımcıları olsun ya böyle haberleri duyuncada aşı oluyum diyorum her şekilde dikkat etmek lazım bi de delta çıktı başımıza zaten stresli hamilelik geçiyor birde bunun stresi varKızlar valla yazmak iyi mi değil mi bilmiyorum ama dikkat edin kendinize mümkün olduğunca. Az önce telefon aldım da Covid olmuş bir gebe ben tanımıyorum eşimin tanıdığı. Allah yardımcısı olsunBebeği almışlar yoğun bakımda annenin durumu çok kritikmiş Allah ım hepimizi korusun inşallah Şu cuma gününün hürmetine herkesten uzak etsin aşının da varsa zararları uzak etsin
canım gözünaydın gülen bebeklere denk gelmek zorKızlar ben doktora gittim geldim çok şükür Rabbime bebişler iyi endişe edecek bir şey yok. Yalnız biraz suyum fazla çıktı hareketlerini kuvvetli hissedememe sebebim bu sanırım. Doktor şeker kaynaklıdır diyetine sıkı uy dedi. Onun dışında koca burunlu oğluşları gördümsuratlar asık birinin dudak büzük hiç memnun değiller işimiz var eşime diyorum her gün bir şeye söyleniyorsun çocuklar dünyaya dair kötü şeyler duyuyor ondan dert babası gibi duruyorlar sağlıkla gelsinler inşallah O koca burunlar çok ısırılacak
Allah yardımcısı olsun şu cumanın hürmetine. Rabbim sağlık sıhhat versin. Aşısı varmıymış pekiKızlar valla yazmak iyi mi değil mi bilmiyorum ama dikkat edin kendinize mümkün olduğunca. Az önce telefon aldım da Covid olmuş bir gebe ben tanımıyorum eşimin tanıdığı. Allah yardımcısı olsunBebeği almışlar yoğun bakımda annenin durumu çok kritikmiş Allah ım hepimizi korusun inşallah Şu cuma gününün hürmetine herkesten uzak etsin aşının da varsa zararları uzak etsin
Amin kuzum dediğin gibi bu hastalık stresi de ayrı gerdi hepimizioff allah yardımcıları olsun ya böyle haberleri duyuncada aşı oluyum diyorum her şekilde dikkat etmek lazım bi de delta çıktı başımıza zaten stresli hamilelik geçiyor birde bunun stresi var
Amiin kuzum amin öyle koca kafalılar suratlar asık çeneler gövdedecanım gözünaydın gülen bebeklere denk gelmek zorbenimki de gizemli kızmış hep eliyle kapatıyor sağlıklı olsunlarda
Amiin kuzum amin yok aşı olmamış eşimi de ondan aramışlar hatta aman dikkate edin filan diye biz perişan olduk günlerdir demiş. Doktorları da son aylarda ki Covid in akciğer kapasitesinin düşmesine bağlı olarak daha riskli olduğunu filan söylemiş işte. Allah esirgesin herkesiAllah yardımcısı olsun şu cumanın hürmetine. Rabbim sağlık sıhhat versin. Aşısı varmıymış peki
Allah esirgesin yaa hay Allahımm. Üzerimde de kırıklığım var zatenAmiin kuzum amin yok aşı olmamış eşimi de ondan aramışlar hatta aman dikkate edin filan diye biz perişan olduk günlerdir demiş. Doktorları da son aylarda ki Covid in akciğer kapasitesinin düşmesine bağlı olarak daha riskli olduğunu filan söylemiş işte. Allah esirgesin herkesi
Aman kuzum öyle düşünme halsizlik filan bizim çok yaşadığımız şeyler. Dinlen iyi beslen. İnşallah hepimizden uzak olsun.Allah esirgesin yaa hay Allahımm. Üzerimde de kırıklığım var zaten
Sudocrem almıcam kuzum yaa pişiği en iyi o geçiriyor ama içindeki çinko miktarı çok fazlaymış kararmaya falan sebep oluyormuş böyle yazılar okudum. Pişik önleyici mustela, pişik olursa da hametan devam etmeyi düşünüyorum. İçerik temizlikleri sebebiyle. İçerik araştırmaktan sonunda kafayı yicemKızlar sudocrem alan veya alacak var mı?
Hepsı burada da 125 gr 29 tl ındırım de
Ayyy Rabbim şifa versinKızlar valla yazmak iyi mi değil mi bilmiyorum ama dikkat edin kendinize mümkün olduğunca. Az önce telefon aldım da Covid olmuş bir gebe ben tanımıyorum eşimin tanıdığı. Allah yardımcısı olsunBebeği almışlar yoğun bakımda annenin durumu çok kritikmiş Allah ım hepimizi korusun inşallah Şu cuma gününün hürmetine herkesten uzak etsin aşının da varsa zararları uzak etsin
Sağ ol teyzesiAhhKilya asık suratlarını yerim, küçük adamlar!
Gebe kadına da çok üzüldüm yaa sabah sağlık ocağına gittim hemşire de aşı ol artık falan dedi. Ay istemiyorum hala aşı olmak doğurur doğurmaz olcam söz sütten bebeğe de geçer antikor, herkes de görüşme kimseyle diyor kendilerine gelince akşam napıyosun diyorlar çıldırıyorum gerçekten. Kimseyle görüşmem kısmına kendilerini dahil etmiyorlar
Sudocrem almıcam kuzum yaa pişiği en iyi o geçiriyor ama içindeki çinko miktarı çok fazlaymış kararmaya falan sebep oluyormuş böyle yazılar okudum. Pişik önleyici mustela, pişik olursa da hametan devam etmeyi düşünüyorum. İçerik temizlikleri sebebiyle. İçerik araştırmaktan sonunda kafayı yicem
nurselek kuzu sen eczaneden set yapmıştın kaça gelmişti?hangi sayfada kaldıysa bulamadım onu...
Öyle yavrum dediğin gibi tv de sürekli çıkıyor bu aralar. İnsan demoralize oluyorAyyy Rabbim şifa versin
Böle gebe hastaları duyunca çok korkuyorum , malum tvde de sürekli gebelerle ilgili haberler çıkınca
Kuzu evet mustela gıbı degıl ıcerıgı ama dr ların bıle tavsiye ettıgı etrafımda bıcok kişinin kullandıgı urun koruyucu olarak kullanmak ıcın degıl de elımın altında olsun pişikle cok ugrasmak zorunda kalırsam dıe cunku pişigin daha da ılerlemıs hali kortızonlu kremler cok ınce tabaka halınde pişik oldugunu gördugum uz an surersek bısey olmaz bence bırde benekten bebege dde farklı olabiliyormuş hersey yaramıyormus bende muhendısınoglundan takip edıyorum ordakı tecrubelı kısılerden de yorumlara dıkkat edıyroum bazıları yazmıs hıc bısey fayda etmıyor yıne sudocrem e dönduk mecbur felan dıe bakalım ınsallah hıc gerek kalmaz da normalde 59 tl suan da d a kampanya olunca atayım bı kenara dedımAhhKilya asık suratlarını yerim, küçük adamlar!
Gebe kadına da çok üzüldüm yaa sabah sağlık ocağına gittim hemşire de aşı ol artık falan dedi. Ay istemiyorum hala aşı olmak doğurur doğurmaz olcam söz sütten bebeğe de geçer antikor, herkes de görüşme kimseyle diyor kendilerine gelince akşam napıyosun diyorlar çıldırıyorum gerçekten. Kimseyle görüşmem kısmına kendilerini dahil etmiyorlar
Sudocrem almıcam kuzum yaa pişiği en iyi o geçiriyor ama içindeki çinko miktarı çok fazlaymış kararmaya falan sebep oluyormuş böyle yazılar okudum. Pişik önleyici mustela, pişik olursa da hametan devam etmeyi düşünüyorum. İçerik temizlikleri sebebiyle. İçerik araştırmaktan sonunda kafayı yicem
nurselek kuzu sen eczaneden set yapmıştın kaça gelmişti?hangi sayfada kaldıysa bulamadım onu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?