İnşallah aminnnAman kuzum öyle düşünme halsizlik filan bizim çok yaşadığımız şeyler. Dinlen iyi beslen. İnşallah hepimizden uzak olsun.
Sudocrem şöyle kuzum. Ağır diyeliğim piştiği baya ilerledi yaraya döndü ozaman faydalı gerçekten. Ki faydalı olmasının sebebi içindeki çinkodur çok az sürülür çabuk iyileştirir. Yanık kremlerinde de çinko vardır mesela.AhhKilya asık suratlarını yerim, küçük adamlar!
Gebe kadına da çok üzüldüm yaa sabah sağlık ocağına gittim hemşire de aşı ol artık falan dedi. Ay istemiyorum hala aşı olmak doğurur doğurmaz olcam söz sütten bebeğe de geçer antikor, herkes de görüşme kimseyle diyor kendilerine gelince akşam napıyosun diyorlar çıldırıyorum gerçekten. Kimseyle görüşmem kısmına kendilerini dahil etmiyorlar
Sudocrem almıcam kuzum yaa pişiği en iyi o geçiriyor ama içindeki çinko miktarı çok fazlaymış kararmaya falan sebep oluyormuş böyle yazılar okudum. Pişik önleyici mustela, pişik olursa da hametan devam etmeyi düşünüyorum. İçerik temizlikleri sebebiyle. İçerik araştırmaktan sonunda kafayı yicem
nurselek kuzu sen eczaneden set yapmıştın kaça gelmişti?hangi sayfada kaldıysa bulamadım onu...
Sanki şimdiye kadar hiç aşısız gebeler covid olmuyordu, ölmüyorduÖyle yavrum dediğin gibi tv de sürekli çıkıyor bu aralar. İnsan demoralize oluyor
Ben o hepatit olayına pek inanmiyorum ya o covit aşısı icin tc ile o kadar karekod felan okutuluyor öyle acılıyor bana sacma geldi gebeler yine oluyirdu ama delta varyantı hersegi degistirdi canim gebeler cok agir geciriyor o yüzden sürekli haberlerde gebelerin lafı var o kadar cok vaka var ki kötü gecirenSanki şimdiye kadar hiç aşısız gebeler covid olmuyordu, ölmüyordubu aralar sürekli bu haberler
Birde üzerine bebeklere hepatit aşısı yerine biontec aşısı yapılmışbiz şimdi yavrularımıza nasıl aşı yaptıracağız bilmiyorum
Bnde bugun soracaktm alacak misiniz diye pisik icin ben bepantol aldm amac zateb pisigi önlemek her seferinde kullanilirsa o kadar ilerlemeyecegini dusunuyorm ama kararsizim bakalimKızlar sudocrem alan veya alacak var mı?
Hepsı burada da 125 gr 29 tl ındırım de
Evet ya o haberi duyunca bende çok üzüldüm. Başından ayrılmayıp teyit edeceğiz artık bilmiyorum o günleri görelim de inşallahSanki şimdiye kadar hiç aşısız gebeler covid olmuyordu, ölmüyordubu aralar sürekli bu haberler
Birde üzerine bebeklere hepatit aşısı yerine biontec aşısı yapılmışbiz şimdi yavrularımıza nasıl aşı yaptıracağız bilmiyorum
Yanlış yazmışım kuzum 390dı 320yr bıraktı.AhhKilya asık suratlarını yerim, küçük adamlar!
Gebe kadına da çok üzüldüm yaa sabah sağlık ocağına gittim hemşire de aşı ol artık falan dedi. Ay istemiyorum hala aşı olmak doğurur doğurmaz olcam söz sütten bebeğe de geçer antikor, herkes de görüşme kimseyle diyor kendilerine gelince akşam napıyosun diyorlar çıldırıyorum gerçekten. Kimseyle görüşmem kısmına kendilerini dahil etmiyorlar
Sudocrem almıcam kuzum yaa pişiği en iyi o geçiriyor ama içindeki çinko miktarı çok fazlaymış kararmaya falan sebep oluyormuş böyle yazılar okudum. Pişik önleyici mustela, pişik olursa da hametan devam etmeyi düşünüyorum. İçerik temizlikleri sebebiyle. İçerik araştırmaktan sonunda kafayı yicem
nurselek kuzu sen eczaneden set yapmıştın kaça gelmişti?hangi sayfada kaldıysa bulamadım onu...
Kadın doğuma bir daha Ekim ortası gibi gitmeyi düşünüyorum kuzum, bu hafta diyetisyen ve dahiliye kontrolüne gideceğim. Diyet+insülin olmasına rağmen çok işe yaramıyor sanırım insülin miktarı artırılacak... Sabah kahvaltıdan sonra uyursam öğlen yüksek çıkıyor, hemen sonra uyursam da sabah tokluk yüksek çıkıyor. Asla uyumamam lazımSağ ol teyzesiValla Rabbim herkesi esirgesin kuzum Sen şeker sonrası muayene oldun mu suyu nasıldı bebeşin? Benim biraz fazla dedi de
Bak bu dediğin çok mantıklı yahuKuzu evet mustela gıbı degıl ıcerıgı ama dr ların bıle tavsiye ettıgı etrafımda bıcok kişinin kullandıgı urun koruyucu olarak kullanmak ıcın degıl de elımın altında olsun pişikle cok ugrasmak zorunda kalırsam dıe cunku pişigin daha da ılerlemıs hali kortızonlu kremler cok ınce tabaka halınde pişik oldugunu gördugum uz an surersek bısey olmaz bence bırde benekten bebege dde farklı olabiliyormuş hersey yaramıyormus bende muhendısınoglundan takip edıyorum ordakı tecrubelı kısılerden de yorumlara dıkkat edıyroum bazıları yazmıs hıc bısey fayda etmıyor yıne sudocrem e dönduk mecbur felan dıe bakalım ınsallah hıc gerek kalmaz da normalde 59 tl suan da d a kampanya olunca atayım bı kenara dedımEki Görüntüle 2921854
Doğru söylüyorsunuz kuzum ben o kadar takmışım ki kimyasal sız olsun diye gözardı etmişim bazı şeyleri...Sudocrem şöyle kuzum. Ağır diyeliğim piştiği baya ilerledi yaraya döndü ozaman faydalı gerçekten. Ki faydalı olmasının sebebi içindeki çinkodur çok az sürülür çabuk iyileştirir. Yanık kremlerinde de çinko vardır mesela.
Mustelaya gelince çantalı 414 demişlerdi. Ayrı ayrı hesaplattım 490 tuttu. Ayrı parçalar olunca da indirim yapacak parça olduğu için 420ye indirebildi
Yok canım. İyi aydınlatıyım seni tekrardan. 500ml şampuan 300ml vücut losyonu 100ml yağ 100ml de pişik kremi aynı trendyolda ki çantalı set içeriği. Sadece 100ml lik pişik kremi olmadığı için 50 50 vermiş oldu pişik kremlerini, o 50 lik birinin yanında 50lik de losyon hediyesi vardı işte. Bu haliyle 320Kadın doğuma bir daha Ekim ortası gibi gitmeyi düşünüyorum kuzum, bu hafta diyetisyen ve dahiliye kontrolüne gideceğim. Diyet+insülin olmasına rağmen çok işe yaramıyor sanırım insülin miktarı artırılacak... Sabah kahvaltıdan sonra uyursam öğlen yüksek çıkıyor, hemen sonra uyursam da sabah tokluk yüksek çıkıyor. Asla uyumamam lazımama gerçekten dayanamıyorum 7 de kalkmaya akşam 11 gibi uyusam sorun olmayacak uyumam 1 i buluyor.
Sen sakın canını sıkma bak diyetle kontrol altına alınabiliyormuş çok şükürsuyu da normale dönecektir zamanla...
Bak bu dediğin çok mantıklı yahuen iyi o geçiriyorsa elinin altında bulunsa iyi olur ilerlemeden toparlanır, devamlı kullanmaya gerek yok kız ufkumu açtın resmen
Doğru söylüyorsunuz kuzum ben o kadar takmışım ki kimyasal sız olsun diye gözardı etmişim bazı şeyleri...
Mustela seti trendyolda buldum 343 e çantalı ondan sordum sana ama farklı şeyler eklenmiş çıkarılmıştır muhtemelen.. Olmadı ben de Bi eczacıya görüşeyim önce liste yapıp...
Ya kıyamam sana uğraştırdım kuzum kusura bakmaYok canım. İyi aydınlatıyım seni tekrardan. 500ml şampuan 300ml vücut losyonu 100ml yağ 100ml de pişik kremi aynı trendyolda ki çantalı set içeriği. Sadece 100ml lik pişik kremi olmadığı için 50 50 vermiş oldu pişik kremlerini, o 50 lik birinin yanında 50lik de losyon hediyesi vardı işte. Bu haliyle 320
Deliiisiinn yaaKadın doğuma bir daha Ekim ortası gibi gitmeyi düşünüyorum kuzum, bu hafta diyetisyen ve dahiliye kontrolüne gideceğim. Diyet+insülin olmasına rağmen çok işe yaramıyor sanırım insülin miktarı artırılacak... Sabah kahvaltıdan sonra uyursam öğlen yüksek çıkıyor, hemen sonra uyursam da sabah tokluk yüksek çıkıyor. Asla uyumamam lazımama gerçekten dayanamıyorum 7 de kalkmaya akşam 11 gibi uyusam sorun olmayacak uyumam 1 i buluyor.
Sen sakın canını sıkma bak diyetle kontrol altına alınabiliyormuş çok şükürsuyu da normale dönecektir zamanla...
Bak bu dediğin çok mantıklı yahuen iyi o geçiriyorsa elinin altında bulunsa iyi olur ilerlemeden toparlanır, devamlı kullanmaya gerek yok kız ufkumu açtın resmen
Doğru söylüyorsunuz kuzum ben o kadar takmışım ki kimyasal sız olsun diye gözardı etmişim bazı şeyleri...
Mustela seti trendyolda buldum 343 e çantalı ondan sordum sana ama farklı şeyler eklenmiş çıkarılmıştır muhtemelen.. Olmadı ben de Bi eczacıya görüşeyim önce liste yapıp...
Olsun olurmu hiç öyle şey. Yanlış bilgi yanlış alışveriş yaptırır insanaYa kıyamam sana uğraştırdım kuzum kusura bakmaTeşekkür ederim
Kuzuu yaa ben senın unsılın 4cc kullanmanı da anlamdım cok az gıbı belkındegerın ıcın mı oyle verdı bılemeıyroum bırde nasıl yanı uyumamamk benı burda belkı denk gelince okumususndurKadın doğuma bir daha Ekim ortası gibi gitmeyi düşünüyorum kuzum, bu hafta diyetisyen ve dahiliye kontrolüne gideceğim. Diyet+insülin olmasına rağmen çok işe yaramıyor sanırım insülin miktarı artırılacak... Sabah kahvaltıdan sonra uyursam öğlen yüksek çıkıyor, hemen sonra uyursam da sabah tokluk yüksek çıkıyor. Asla uyumamam lazımama gerçekten dayanamıyorum 7 de kalkmaya akşam 11 gibi uyusam sorun olmayacak uyumam 1 i buluyor.
Sanırım insülini kesmeye çalışacaklar o yüzden de canıma okuyorlar. Bi de ben eli hiç boş durmayan Bi tipim ver 5 kg mandalinayı başına oturur bitince kalkarımKuzuu yaa ben senın unsılın 4cc kullanmanı da anlamdım cok az gıbı belkındegerın ıcın mı oyle verdı bılemeıyroum bırde nasıl yanı uyumamamk benı burda belkı denk gelince okumususndur
Gecelerı cok mıde bulantıları cektıgım ıcın oeynır ekmek domates veya meyvelı sut veya cevız badem atıstırdıgım oluyor e ben yiyip yatiyorumdegısık geldı aman benım dr lar ınsaflı yaa ne uyuma dedıler nede meyve ye vs kısıtlama verdıelr amann allah korusun ben zaten gece sabahladıgım ıcın mıdem bulanan bırıyım bas ucumda cıg badem hep vardır oda kesmezse mutfaga gıderım ee zTen sabahladıgım ıcın sonrasında bı 2.3 saat uyuyorum en azından
Inş öledir de , çin aşısı için randevu alıp gidipte hemşire dikkatsizliğimi diyeyim , ihmali mi artık neyse alman aşısı yapılmış bi arkadaşı duyunca bu habere inanmadım değil yaniBen o hepatit olayına pek inanmiyorum ya o covit aşısı icin tc ile o kadar karekod felan okutuluyor öyle acılıyor bana sacma geldi gebeler yine oluyirdu ama delta varyantı hersegi degistirdi canim gebeler cok agir geciriyor o yüzden sürekli haberlerde gebelerin lafı var o kadar cok vaka var ki kötü geciren
Aminn insallah valla ne deyimInş öledir de , çin aşısı için randevu alıp gidipte hemşire dikkatsizliğimi diyeyim , ihmali mi artık neyse alman aşısı yapılmış bi arkadaşı duyunca bu habere inanmadım değil yani.Rabbim hepimizi korusun bu illet hastalıktan ins
Ah kuzum benim pek oynak değişik bir şeymiş bu şeker anlamadım gitti. İnşallah her şey yoluna girerKadın doğuma bir daha Ekim ortası gibi gitmeyi düşünüyorum kuzum, bu hafta diyetisyen ve dahiliye kontrolüne gideceğim. Diyet+insülin olmasına rağmen çok işe yaramıyor sanırım insülin miktarı artırılacak... Sabah kahvaltıdan sonra uyursam öğlen yüksek çıkıyor, hemen sonra uyursam da sabah tokluk yüksek çıkıyor. Asla uyumamam lazımama gerçekten dayanamıyorum 7 de kalkmaya akşam 11 gibi uyusam sorun olmayacak uyumam 1 i buluyor.
Dr la aranızdaki ilişkiye karısamam canımSanırım insülini kesmeye çalışacaklar o yüzden de canıma okuyorlar. Bi de ben eli hiç boş durmayan Bi tipim ver 5 kg mandalinayı başına oturur bitince kalkarımo kadar zorlanıyorumki şu an atıştırmalık yok heer şey saatli eşim akşam gece çalışıyor bu hafta gündüz de uyuyor yalnızım da ay kafayı yicem zaten 4 kg almışım bununla bitircem aç kala kala bu gidişle. Bakalım salı günü belli olur ne olacağı. Şeytan diyor daya insülini ben istediğimi yiyeyim. Kız yalvarsam mı Dr a bunun için bak bu da mantıklı geldi sağlıklı beslenmek mükemmel ondan yana çok şikayetim yok canım çekince makarna falan yiyebilseydim iyiydi tabi de... Atıştırmalık kısmı cinnet geçirtecek seviyede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?