Sudocrem şöyle kuzum. Ağır diyeliğim piştiği baya ilerledi yaraya döndü ozaman faydalı gerçekten. Ki faydalı olmasının sebebi içindeki çinkodur çok az sürülür çabuk iyileştirir. Yanık kremlerinde de çinko vardır mesela.
Mustelaya gelince çantalı 414 demişlerdi. Ayrı ayrı hesaplattım 490 tuttu. Ayrı parçalar olunca da indirim yapacak parça olduğu için 420ye indirebildi

Öyle yavrum dediğin gibi tv de sürekli çıkıyor bu aralar. İnsan demoralize oluyor
Sanki şimdiye kadar hiç aşısız gebeler covid olmuyordu, ölmüyordu bu aralar sürekli bu haberler
Birde üzerine bebeklere hepatit aşısı yerine biontec aşısı yapılmış biz şimdi yavrularımıza nasıl aşı yaptıracağız bilmiyorum

Ben o hepatit olayına pek inanmiyorum ya o covit aşısı icin tc ile o kadar karekod felan okutuluyor öyle acılıyor bana sacma geldi gebeler yine oluyirdu ama delta varyantı hersegi degistirdi canim gebeler cok agir geciriyor o yüzden sürekli haberlerde gebelerin lafı var o kadar cok vaka var ki kötü geciren

Evet ya o haberi duyunca bende çok üzüldüm. Başından ayrılmayıp teyit edeceğiz artık bilmiyorum o günleri görelim de inşallah

Yanlış yazmışım kuzum 390dı 320yr bıraktı.

Sağ ol teyzesi Valla Rabbim herkesi esirgesin kuzum Sen şeker sonrası muayene oldun mu suyu nasıldı bebeşin? Benim biraz fazla dedi de
Kadın doğuma bir daha Ekim ortası gibi gitmeyi düşünüyorum kuzum, bu hafta diyetisyen ve dahiliye kontrolüne gideceğim. Diyet+insülin olmasına rağmen çok işe yaramıyor sanırım insülin miktarı artırılacak... Sabah kahvaltıdan sonra uyursam öğlen yüksek çıkıyor, hemen sonra uyursam da sabah tokluk yüksek çıkıyor. Asla uyumamam lazım ama gerçekten dayanamıyorum 7 de kalkmaya akşam 11 gibi uyusam sorun olmayacak uyumam 1 i buluyor.

Sen sakın canını sıkma bak diyetle kontrol altına alınabiliyormuş çok şükür suyu da normale dönecektir zamanla...
Bak bu dediğin çok mantıklı yahu en iyi o geçiriyorsa elinin altında bulunsa iyi olur ilerlemeden toparlanır, devamlı kullanmaya gerek yok kız ufkumu açtın resmen
Doğru söylüyorsunuz kuzum ben o kadar takmışım ki kimyasal sız olsun diye gözardı etmişim bazı şeyleri...

Mustela seti trendyolda buldum 343 e çantalı ondan sordum sana ama farklı şeyler eklenmiş çıkarılmıştır muhtemelen.. Olmadı ben de Bi eczacıya görüşeyim önce liste yapıp...

Yok canım. İyi aydınlatıyım seni tekrardan. 500ml şampuan 300ml vücut losyonu 100ml yağ 100ml de pişik kremi aynı trendyolda ki çantalı set içeriği. Sadece 100ml lik pişik kremi olmadığı için 50 50 vermiş oldu pişik kremlerini, o 50 lik birinin yanında 50lik de losyon hediyesi vardı işte. Bu haliyle 320

Ya kıyamam sana uğraştırdım kuzum kusura bakma Teşekkür ederim

Deliiisiinn yaa

Kuzuu yaa ben senın unsılın 4cc kullanmanı da anlamdım cok az gıbı belkındegerın ıcın mı oyle verdı bılemeıyroum bırde nasıl yanı uyumamamk benı burda belkı denk gelince okumususndur
Gecelerı cok mıde bulantıları cektıgım ıcın oeynır ekmek domates veya meyvelı sut veya cevız badem atıstırdıgım oluyor e ben yiyip yatiyorum degısık geldı aman benım dr lar ınsaflı yaa ne uyuma dedıler nede meyve ye vs kısıtlama verdıelr amann allah korusun ben zaten gece sabahladıgım ıcın mıdem bulanan bırıyım bas ucumda cıg badem hep vardır oda kesmezse mutfaga gıderım ee zTen sabahladıgım ıcın sonrasında bı 2.3 saat uyuyorum en azından

Sanırım insülini kesmeye çalışacaklar o yüzden de canıma okuyorlar. Bi de ben eli hiç boş durmayan Bi tipim ver 5 kg mandalinayı başına oturur bitince kalkarım o kadar zorlanıyorumki şu an atıştırmalık yok heer şey saatli eşim akşam gece çalışıyor bu hafta gündüz de uyuyor yalnızım da ay kafayı yicem zaten 4 kg almışım bununla bitircem aç kala kala bu gidişle. Bakalım salı günü belli olur ne olacağı. Şeytan diyor daya insülini ben istediğimi yiyeyim. Kız yalvarsam mı Dr a bunun için bak bu da mantıklı geldi sağlıklı beslenmek mükemmel ondan yana çok şikayetim yok canım çekince makarna falan yiyebilseydim iyiydi tabi de... Atıştırmalık kısmı cinnet geçirtecek seviyede

Inş öledir de , çin aşısı için randevu alıp gidipte hemşire dikkatsizliğimi diyeyim , ihmali mi artık neyse alman aşısı yapılmış bi arkadaşı duyunca bu habere inanmadım değil yani .Rabbim hepimizi korusun bu illet hastalıktan ins

Aminn insallah valla ne deyim

Ah kuzum benim pek oynak değişik bir şeymiş bu şeker anlamadım gitti. İnşallah her şey yoluna girer Bana da insülin verdi zaten dolapta duruyor hatta demiş ki gebelerde hiç belli olmuyor bir anda artıyor filan. O yüzden el altında dursun demiş. Yani sağı solu belli değil. Allah sorunsuz tamamlamayı nasip etsin inşallah hepimize

Dr la aranızdaki ilişkiye karısamam canım benım kuzenım dıo sen nasıl sabredıyrosun son 1 hafta dıyete soktular benı bebegın suyu fazla dıe dr a yalvardım nolur tatlımı felan kesmeyın tamam cok az yıcem söz dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…