Kız zaten çantalısını 320 ye bulmuşsun ya nerden bulduysan alsanaaa ben çantasız 320 almış oldumKızlar mustela çanta set en uygunu bu sitede
Ben de eczaneye gidip bi şansımı deniyeyimnurselek gibi , olmadı bu seti alacağım
Mustela Merhaba Bebek Bakım Çantası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Mustela Merhaba Bebek Bakım Çantası fiyatları 1.287,08 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Mustela Merhaba Bebek Bakım Çantası özelliklerini incele, 23 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Amin kuzum aminnn... Elinin altında bulunsun tabi ne olur ne olmaz Allah korusunAh kuzum benim pek oynak değişik bir şeymiş bu şeker anlamadım gitti. İnşallah her şey yoluna girerBana da insülin verdi zaten dolapta duruyor hatta demiş ki gebelerde hiç belli olmuyor bir anda artıyor filan. O yüzden el altında dursun demiş. Yani sağı solu belli değil. Allah sorunsuz tamamlamayı nasip etsin inşallah hepimize
Damdan düşeni damdan düşen anlar yavrumDr la aranızdaki ilişkiye karısamam canımbenım kuzenım dıo sen nasıl sabredıyrosun son 1 hafta dıyete soktular benı bebegın suyu fazla dıe dr a yalvardım nolur tatlımı felan kesmeyın tamam cok az yıcem söz dıe
Cok haklısın ısteDamdan düşeni damdan düşen anlar yavrumo kadar iyi anlıyorum ki
Şartları iyice zorlayayım dedimKız zaten çantalısını 320 ye bulmuşsun ya nerden bulduysan alsanaaa ben çantasız 320 almış oldum
Eczane Bi de çantalıyı 320 den aşağı vermezŞartları iyice zorlayayım dedim
Haklısın ya bu fiyat baya iyi
Magnezyum alıyor musun kuzumAyy kızlar benim fena kaburga agrım var☹
Alıyorm ama hic oturmaya gelemiyorum biraz otursam kaburgam batıyor resmen hemen uzaniyorum biraz daha iyi geliyorMagnezyum alıyor musun kuzum
Kuzum ara ara oluyor bende de var otururken ağrı yatınca rahatlıyor.Alıyorm ama hic oturmaya gelemiyorum biraz otursam kaburgam batıyor resmen hemen uzaniyorum biraz daha iyi geliyor
Böyle böyle gececek insallah cogu gitti azı kaldı insallah naoalim yeterki onlar saglikli olsunKuzum ara ara oluyor bende de var otururken ağrı yatınca rahatlıyor.
Canık yaa ıste bu bebekler yaa asaguya baskı ya yukarıya azz kaldıı allahın izni ile ınsallahhhAlıyorm ama hic oturmaya gelemiyorum biraz otursam kaburgam batıyor resmen hemen uzaniyorum biraz daha iyi geliyor
Ha sımdı bende aynısını yazmısımBöyle böyle gececek insallah cogu gitti azı kaldı insallah naoalim yeterki onlar saglikli olsun
Aynen insallah saglikla sihhatle.gelsinlerdeCanık yaa ıste bu bebekler yaa asaguya baskı ya yukarıya azz kaldıı allahın izni ile ınsallahhh
Çantayı da kullanacağımı zannetmiyorum, işime yaramaz , çantasız aynı fiyata da alabilirim, bazıları orjinal ürün gelmedi demiş, eczane daha güvenilirEczane Bi de çantalıyı 320 den aşağı vermezbu nerdeymiş bakim
Hehh bunu dersen anlarım çünkü evet biraz işgil düşüyor insanın içine Bi tane bile böyle yorum okusaÇantayı da kullanacağımı zannetmiyorum, işime yaramaz , çantasız aynı fiyata da alabilirim, bazıları orjinal ürün gelmedi demiş, eczane daha güvenilir
Benık kuvetım vardı yanına kova ve tasını aldım buda cıktı aradankızlar katlanır banyo setı arayanlarr indirim e girmişşşEki Görüntüle 2921939
Nasıl acaba kuzum akıtma gibi durumlar yaşanıyormuş da biraz karar vermekte zorlanıyorum küvet konusundakızlar katlanır banyo setı arayanlarr indirim e girmişşşEki Görüntüle 2921939
Ben bimi bekliyorum sabirla gelecek tekrar inanıyorumNasıl acaba kuzum akıtma gibi durumlar yaşanıyormuş da biraz karar vermekte zorlanıyorum küvet konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?