- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Esini yolla alsn minicik en iyisi aklında duracagına midende dursunYaa kızlarrrdedım uzun zamandır abur cubur yıyemıyorum
Sonrasında aklıma düşen keknapıcam ufff dolabı acıyorum kapıyorum yokk hıc bısey dişimş kesmiyor
Bılemıyorum kı kuzuu yıkmadık henuzNasıl acaba kuzum akıtma gibi durumlar yaşanıyormuş da biraz karar vermekte zorlanıyorum küvet konusunda
AlmadııınhayırrndedıııEsini yolla alsn minicik en iyisi aklında duracagına midende dursun
bende öyle yapacağım cnm ilk üç gün yine dikkat edeceğim ama sonrsında hafif yürüyüşler yapmayı düşünüyorum..Kızlar ben de estrofem saatlerini 9-14-20 gibi almıştım. Araya tam 8 saat koymaya gerek yok yani. Saatleri de yarım saat kadar oynattığım oluyordu.
Bir de ben transferden sonra sadece 3 gün evdeydim. Ama sürekli yatmadım, evin içinde yavaş da olsa hareket ettim (namazı aynı şekilde kıldım), 4. gün eşimle dışarıda yürüyüş yaptım çok hafif tempoda. 6. gün de işe gittim. Bayağı bayağı öğretmenlik yaptım. 2 kat Merdiven çıktım, indim. İdarem dahil iş arkadaşlarımdan hiç kimseye söylememiştim diye de kimseye çaktırmamak için doğal davrandım.
Yani sürekli yattığım bir transfer dönemi de geçirmiştim de o tutmamıştı. Artık harekette bereket olduğuna kesinlikle emin oldum.
kızz kek yiyeydin daha iyiydiAlmadııınhayırrndedıııbende nefsımı pataes kızartması ıle öldurudm ketcap mayonez yasak dedıı o kadar dan bısey olmaz dedım aman.....
Yaa yokk dedı ıste halbukı nefsımı koreltsem yetecekrı sankı bı tabak yemıcektım sinir oldum ancak yıne mutlu hıssedcegım patates kızartması yıyeyım dedımkızz kek yiyeydin daha iyiydi
Yaa kuzumm sıcak seyler ic kendını sıcak tut tayt felan degıl gercek tutacak esortman pıjamalar giyinKızlar bir insanın tüm vücudu ağrımı vallahi öyleyim. Etlerim acıyor kemiklerim ağrıyor. Ne yatabiliyorum ne kalabiliyorum birden neyin nesi bu. Ihlamur içtim biraz üşüttümmü başka bişe mi korkuyorum valla
Hastalanmazsın inşallah yaaKızlar bir insanın tüm vücudu ağrımı vallahi öyleyim. Etlerim acıyor kemiklerim ağrıyor. Ne yatabiliyorum ne kalabiliyorum birden neyin nesi bu. Ihlamur içtim biraz üşüttümmü başka bişe mi korkuyorum valla
cnm üşütmüş olabilirsin şu ara çok fazla kişi böyle.insan anlamıyor havalar soğuyunca dikkat etmiyor.benimde çok olur geçişlerde,artık pencerelerin kapatılması gerektiğini hastalanınca idrak ederimKızlar bir insanın tüm vücudu ağrımı vallahi öyleyim. Etlerim acıyor kemiklerim ağrıyor. Ne yatabiliyorum ne kalabiliyorum birden neyin nesi bu. Ihlamur içtim biraz üşüttümmü başka bişe mi korkuyorum valla
Üşümüş olabilirsin ben bir üşüttüm bir hafta bel ağrısı çektim dr kum döküyorum zanetti bu aralar havalar bi öyle bi böyle onun etkisi olabilirKızlar bir insanın tüm vücudu ağrımı vallahi öyleyim. Etlerim acıyor kemiklerim ağrıyor. Ne yatabiliyorum ne kalabiliyorum birden neyin nesi bu. Ihlamur içtim biraz üşüttümmü başka bişe mi korkuyorum valla
Ne diyecektin kuzumKilya kuzu kızz sana bıseyy yazıcaktım ınan yazarken ne yazıcaktım dedım 5 dk düşündüm aklıma gelmedı
Bu sabah bacak kasılmaları ile uyandım nefesimi kesti ama geçti kuzum. Çok geçmiş olsun. Ihlamur iyi gelir inşallah bana içebileceğim tek bitki çayı ıhlamur dedi doktor. Ballı ılık su süt filanda içebilirsin ama canım inşallah toparlarsın mevsim geçişi ondan olabilirKızlar bir insanın tüm vücudu ağrımı vallahi öyleyim. Etlerim acıyor kemiklerim ağrıyor. Ne yatabiliyorum ne kalabiliyorum birden neyin nesi bu. Ihlamur içtim biraz üşüttümmü başka bişe mi korkuyorum valla
Günaydın kuzum daha yeni kendime geldim
Vallaa halen aklıma gelmedıNe diyecektin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?