bende öyle yapacağım cnm ilk üç gün yine dikkat edeceğim ama sonrsında hafif yürüyüşler yapmayı düşünüyorum..

Kızlar bir insanın tüm vücudu ağrımı vallahi öyleyim. Etlerim acıyor kemiklerim ağrıyor. Ne yatabiliyorum ne kalabiliyorum birden neyin nesi bu. Ihlamur içtim biraz üşüttümmü başka bişe mi korkuyorum valla

Yaa kuzumm sıcak seyler ic kendını sıcak tut tayt felan degıl gercek tutacak esortman pıjamalar giyin
Bı tane parol felan ıcsen daha rahat eder misin acaba
Off gece nobetımız basladı bızım

cnm üşütmüş olabilirsin şu ara çok fazla kişi böyle.insan anlamıyor havalar soğuyunca dikkat etmiyor.benimde çok olur geçişlerde,artık pencerelerin kapatılması gerektiğini hastalanınca idrak ederim

Üşümüş olabilirsin ben bir üşüttüm bir hafta bel ağrısı çektim dr kum döküyorum zanetti bu aralar havalar bi öyle bi böyle onun etkisi olabilir

Gunaydinlar
Havalar aniden değişti evet ondan herkes hasta dün bende tetanoz ikinciye oldum gece bayağı fenalastim kalp çarpıntısı sırt ağrısı yaşadım dikkat edelim hamiş anneler ve transfer olacak anne adayları bu havalar bizi hemen çarpıyor

Bu sabah bacak kasılmaları ile uyandım nefesimi kesti ama geçti kuzum. Çok geçmiş olsun. Ihlamur iyi gelir inşallah bana içebileceğim tek bitki çayı ıhlamur dedi doktor. Ballı ılık su süt filanda içebilirsin ama canım inşallah toparlarsın mevsim geçişi ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…