Aman ıyı olunda ınsan alısıyor ses cıkmayınca endıse edıyor
Sağ ol kuzum bugün kramp olayı ile karşılaştım bende bacaklarım kopuyor zannettim ikisi birden nefes kesici idi ama geçti çok sürmeden şükür kahvaltı filan derken elime almadım şimdi de gidip öğle yemeğimi hazırlayacağım artık ne pişirsem diye dönüp duruyorum

Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine havalar değişti tam hastalık mevsimi dikkat edelim hamişler özellikle de ben sokaklarda

Kuzumm bız 3. Trımester a girdik artık 27. Haftamızdayız dahanda artıyor vakamız napalım benım suprızzzz kv geldı aylar sonra yakınımız da ama tek basına evde kalmayı sevıyor kadın geldı bıseyler yapmaya basladı hemen gıdesi var hıc sevmıyor kalabalık alısmıs tek basına evde sımdı mutfakta sanırım ben beyaz lahana almıstım market ten sipariş onunla bıseyelr yapıyor kabuska olmalı

Kızlar sizin bebis hep hareketli mi benim bazrn oluyor cok hareketli bazen cok az bugun sabahtan beri 1 2 tek dokundu gitti agrım sızım yok sükür gecede cok sessizdi 15inde muayene oldm en son sorun yoktur sizce degil mi

Kızlar sizin bebis hep hareketli mi benim bazrn oluyor cok hareketli bazen cok az bugun sabahtan beri 1 2 tek dokundu gitti agrım sızım yok sükür gecede cok sessizdi 15inde muayene oldm en son sorun yoktur sizce degil mi
Sabah bem kalkınca aynısını hıssettım gece uyuyamadım konusuyorum kızıımmm ne işin var o kadar asagıda cık kovaman karnımda yer mı yokk felan derken sabahladık gun aydıktan sonra uyudum uyandım baktık sankı karnımda hıc hareket yok bu sefer korkuyorum dedıgın gıbı uyuyolar onlar artık kuzum bızım uyku duzenımızle uymaya bılırler sonra bende dedıklerıme pısman oluyorum allah korusun dıyorum ama kötu nıyetımle demıyorum canım cok acıyor kımıldayamayınca ıste sızlanıyorum bırazcık sımdı bıseyelr yedım mesaneme tepik vurup duruyo

Aynen kuzum yavrularımız iyi olsunda bizler de bir şekilde toparlarız Allah ın izni ile. Ya olsun sağ olsun valla önüne konulmuş bir kap yemek çok değerli ben de sevmem ama mecbuur pırasa yaptım ya canım çok sakatat çekiyordu aslında normalde ağzıma sürmem ne bileyim gebeliğin başından beri istiyor canım ama dışarıda olana güvenmediğim için hiç bulaşmadım. Annem almış kıyamam temizlemiş baya uğraşmış göndereceğim sana diyor. Ay ya et yerine yesem nasıl olur şekerle bir ilgisi var mı kolesterolüm normaldi benim ama bilemedim hiç

Kuzum bılemedım yiyeceğin sakatat
Mımbar dolması mı?
İşkembe mi?
Yoksa ciğer mı?
Hangı cesıt oldugu da önemlı bılıyorsun kı pastörize edılmeyen sütler bıle riskli benım kuzenım kendı süt satıyor ama almadım kac aydır
Enfeksıyon rıskıne karsı ne yaparsan yap bazen olacagı oluyor
Benım mıdem de cok hassas kımseye bısey olmaz o bana dokunur kac geceler gıda zehirlenmesinden aciillere gıttım ben tuketmeye korkarım

Hehh kızlar şimdi size 1 soru ıle daha geldım
Benım kızım tutturmuş dunden berı bebege masaj yagı yerıne karınca yumurtası yagı kullan bende baktım netten boyle yazıyor ama sızın bır fıkrınız var mı? benım kızlar cok muzdarip ya tuylerden kıllardan yazık oda ugrasmasın illaa kullan dıyorlar

Ya bende oyle gece de cok hareketli degildi lavaboya kalkimca oda vururdu bi ama anlamadm kahvaltiyida gec yaptm hic sesi cıkmadi

Benimki günün belli saatlerinde hareketleniyor mesela şu an tık yok iş yapıyorsam,dışarıdaysam taş gibi sert bir karnim oluyor yatip istirahat edince başlıyor oynamayabi de gece 12 den sonra ve sabah 7 gibi rutinleri var

Kızlar gece size yazdıktan sonra ıhlamurun da etkisiyle daldım Bi güzel. Sabah 7 de açtım gözümü gene ağrılarım vardı ama hemen daldırmaya çalıştım kendimi. Uyudum 10 da kalktım. Eşim de evdeydi kulağım tıkalıydı geçende temizletememiştim doktor yok diye. İyice kapandı duymaz oldu aradık hastanedeymiş. Ona geldik 10.30 temizlettik en azından ordan rahatladım biraz

Ya bende oyle gece de cok hareketli degildi lavaboya kalkimca oda vururdu bi ama anlamadm kahvaltiyida gec yaptm hic sesi cıkmadi
Bemım kız bıgazlı olacak anası gıbı galıba bakıyor bısey ıcıyorum yıyorum bı mutlu bı mutlu hoppla zıppla ıcerıde keyfıne dıyecek yok soda ıcıyorum yarım lımon sıkıp onda bıle gum bam

Dıkkat et havanın bı sıcak bı soguk olmasına aldan ma

Mumbar dolması canım ciğeri ve beyni duymuştum yemeyin diye genel anlamda. Etlerde çiğ olunca sıkıntı ama bilemedim ya cidden bakayım küçük porsiyon denerim artık. Sakatat da iyi yıkanmamışsa sıkıntı annem özenmiştir baya o noktada güveniyorum ama bakayım. Şeker yükseltmesin de tabii diğer şeylerde olmasın Allah korusun

Sen bılırsın kuzuu bama bı kere kv demın tavuklu pılavı bıle dokunmustu kalabalıktık ama bana dokundu ıste

Sen bılırsın kuzuu bama bı kere kv demın tavuklu pılavı bıle dokunmustu kalabalıktık ama bana dokundu ıste
Yaa hamilelikte olabiliyor gerçi haklısın normalde midem hassas değildir ama birkaç kez bu süreçte bende rahatsız oldum nasıl hafif bayat bir şey olsa mahvediyor. Bakayım kuzum küçük parça denerim belki yiyemem de normalde yediğim bir şey değil çünkü bir ya da iki kez yemişimdir şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…