Aman kuzum bol su iç sıcak şeyler ye sıcak tut kendini tarhana filan varsa yap mesela iyi gelir üşütmeye filan

Ya iste benimde öyle normalde sabah açsam bi vurur aksam yatmadan oyle gece lavabiya kalktigimda öyle ama simdi pek bi sessiz hic tık yokinsan hemen korkuyor

Ya iste benimde öyle normalde sabah açsam bi vurur aksam yatmadan oyle gece lavabiya kalktigimda öyle ama simdi pek bi sessiz hic tık yokinsan hemen korkuyor
Korkma canim kötüye yorma ablam hamileyken bebek kıpırdamıyor diye kendini hastaneye atardi bebek uyuyor derdi dr uzan ya tatli ye yada limonlu su iç belki harekete geçer limonlu suyu dr bana detayli ultrasonda bebek ayni pozisyonda saatlerce kalinca söyledi aşağıya in limonlu su iç dedi bebek dönmüştü

Aa onu bilmiyordum bende deneyim dur

Kuzum benimde öylelerdi senin haftalarda sonra arttı ama işte nasıl diyim kuvvetli değil henüz insan istiyor ki sürekli hareket etsin ama her bebek çok farklı o kendini büyütmekle meşgul şu an

Yaa benım kı de sodaya lımon sıkıp ıcınce ondan mı teppıklıyor

Kuzum benimde öylelerdi senin haftalarda sonra arttı ama işte nasıl diyim kuvvetli değil henüz insan istiyor ki sürekli hareket etsin ama her bebek çok farklı o kendini büyütmekle meşgul şu an
Yaa galiba öyle kilyacm bazen oluyor bir iki vurması dısardan bile belli bazen de böyle hic sesi cıkmıyor anlamadm bende iyidir insallah kuzum

Yaa galiba öyle kilyacm bazen oluyor bir iki vurması dısardan bile belli bazen de böyle hic sesi cıkmıyor anlamadm bende iyidir insallah kuzum
İyidir iyidir inşallah yavrum. Benimkiler de çok hareketli değiller bazı günler hareketliler ama geneli sakin. Burada kızlar yazdıkça korkuyordum açıkçası biraz ama sonra diyordum hepsi çok farklı diye. İnşallah iyiler ve sağlıklılar sağlıkla da kavuşalım

Aminn insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…