Ah kuzum afiyet olsun. Şeker olsun yazmıştım devamına sildim
Eğer bulabilirsen karınca yumurtası canım doğup doğmaz sürersen o bölgede hiç kıl tüy olmuyormuş bunu yakınlarımdan biri denemişti bir kızına sürmüş kızında tüy adına hiç birşey yok bir kızının da bir bölgesine sürmüş bir bölgesine sürmemiş denemek için sürdüğü yerlerde kıl tüy hiç birşey yok ama sürmediği yerlerde bayağı varmışHehh kızlar şimdi size 1 soru ıle daha geldım
Benım kızım tutturmuş dunden berı bebege masaj yagı yerıne karınca yumurtası yagı kullan bende baktım netten boyle yazıyor ama sızın bır fıkrınız var mı?Eki Görüntüle 2922076 benım kızlar cok muzdarip ya tuylerden kıllardan yazık oda ugrasmasın illaa kullan dıyorlar
Bende dün itibariyle giymeye başladım atlet ama hiç rahat edemiyorum ya büyük ihtimal xl alacam aldığımda l alsam l de olmaz bir kaç ay sonraKızlar havalar baya soğudu ya artık atletlerimde olmuyor göbüşeatlet almak istiyorum nerden alsam kaç beden olur siz ne yapıyorsunuz
Ben her zaman aldigim atletleri l bedene cevirdim şimdilikNormal atlet demi kuzum hamile için filan değil ben de öyle yaparım göbeği örtüyorsa
İyi günlerde kullansın prenses
Ya kuzum benimkiler asla göbek kapatmıyorBende dün itibariyle giymeye başladım atlet ama hiç rahat edemiyorum ya büyük ihtimal xl alacam aldığımda l alsam l de olmaz bir kaç ay sonra
Herkes sanırım büyük bedene geçiş yapmış özel hamilelikle ilgili atlet alan yok bende öyle yapayım madem inşallah işe yararBen her zaman aldigim atletleri l bedene cevirdim şimdilik
İyi günlerde kullansın inşallah sarının rengi güzelmiş baya ben fotoğrafta çekinmiştim ama bayıldım. Sağlıkla
Amin teyzesii tesekkur ederizİyi günlerde kullansın inşallah sarının rengi güzelmiş baya ben fotoğrafta çekinmiştim ama bayıldım. Sağlıkla
İyi yapmışsın kuzum çokta güzel olmuşAmin teyzesii tesekkur ederizbenım kzıalr bebek cantasını sarı almıslar degsıtırmek te ıstemedım heveslerı kırılmasın dıe buda en azından dısarı cıkarken ıkısıde sarı sarı olsun bırde renklerın gecıslerı olmaz yıkayınca en azından dıe düşündüm
Hmmm ne bıleyım kuzu dahiliye cıde kadın dogum cuda bana hıc demedı acaba benım zaten varya ıgne kulkanıyorum ya ondan mı kı anlamadımYasamademek123 ve Birumuttuyasataninsani kuzular size şey diyecektim geçen gittiğim kadın doğumcu gebelikte önemli olan birinci saat tokluk şekeridir ikinci saat önemli değil dedi. Size de yazayım demiştim
Aynen kuzum muhtemelen zaten ilaç alıyorsun diyedir. Adam yüzünden anlamış gibi ilk olarak bana şekere baktırdın mı dediHmmm ne bıleyım kuzu dahiliye cıde kadın dogum cuda bana hıc demedı acaba benım zaten varya ıgne kulkanıyorum ya ondan mı kı anlamadım
Eskiler yapıp faydasını görmüş baya ama hiç bilemem kuzumHehh kızlar şimdi size 1 soru ıle daha geldım
Benım kızım tutturmuş dunden berı bebege masaj yagı yerıne karınca yumurtası yagı kullan bende baktım netten boyle yazıyor ama sızın bır fıkrınız var mı?Eki Görüntüle 2922076 benım kızlar cok muzdarip ya tuylerden kıllardan yazık oda ugrasmasın illaa kullan dıyorlar
Ay ne güzel iste biraz büyük olsalar bari 3 6 ayı cıkarsa iyi olurYaa kızlar bılıyor musunuzben tum esyalarını yıkadım ya bebegın buyuk bavula koydum hepsı ütüleyip yerlestırılsın dıe masallahh bavul kapanmıyor zaten bırde dün kuzenımın bırı bı orta boy bavula sıgacak kadar malzeme getırdı ben herhaldr hıc yıkamadan bı gıydıgınj bı daha gıyemeyecek sekılde gıydırıcem sımdı bı daha iş cıktı onlarıda ayır yıka felan
Cogu 0.3 ay ama bunseferkılerden bıraz var bı tık buyuk lerAy ne güzel iste biraz büyük olsalar bari 3 6 ayı cıkarsa iyi olur
Oh maşallah olsun iyi günlerde kullansın yavruşYaa kızlar bılıyor musunuzben tum esyalarını yıkadım ya bebegın buyuk bavula koydum hepsı ütüleyip yerlestırılsın dıe masallahh bavul kapanmıyor zaten bırde dün kuzenımın bırı bı orta boy bavula sıgacak kadar malzeme getırdı ben herhaldr hıc yıkamadan bı gıydıgınj bı daha gıyemeyecek sekılde gıydırıcem sımdı bı daha iş cıktı onlarıda ayır yıka felan
Oh maşallah olsun iyi günlerde kullansın yavruş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?