Eğer bulabilirsen karınca yumurtası canım doğup doğmaz sürersen o bölgede hiç kıl tüy olmuyormuş bunu yakınlarımdan biri denemişti bir kızına sürmüş kızında tüy adına hiç birşey yok bir kızının da bir bölgesine sürmüş bir bölgesine sürmemiş denemek için sürdüğü yerlerde kıl tüy hiç birşey yok ama sürmediği yerlerde bayağı varmış

Kızlar havalar baya soğudu ya artık atletlerimde olmuyor göbüşe atlet almak istiyorum nerden alsam kaç beden olur siz ne yapıyorsunuz
Bende dün itibariyle giymeye başladım atlet ama hiç rahat edemiyorum ya büyük ihtimal xl alacam aldığımda l alsam l de olmaz bir kaç ay sonra

Bende dün itibariyle giymeye başladım atlet ama hiç rahat edemiyorum ya büyük ihtimal xl alacam aldığımda l alsam l de olmaz bir kaç ay sonra
Ya kuzum benimkiler asla göbek kapatmıyor zaten tshirtler de kapatmama başladı göbek açıkta resmen bu ay alışverişler kendime olacak sanırım

İyi günlerde kullansın inşallah sarının rengi güzelmiş baya ben fotoğrafta çekinmiştim ama bayıldım. Sağlıkla
Amin teyzesii tesekkur ederiz benım kzıalr bebek cantasını sarı almıslar degsıtırmek te ıstemedım heveslerı kırılmasın dıe buda en azından dısarı cıkarken ıkısıde sarı sarı olsun bırde renklerın gecıslerı olmaz yıkayınca en azından dıe düşündüm

İyi yapmışsın kuzum çokta güzel olmuş

Yaa kızlar bılıyor musunuz ben tum esyalarını yıkadım ya bebegın buyuk bavula koydum hepsı ütüleyip yerlestırılsın dıe masallahh bavul kapanmıyor zaten bırde dün kuzenımın bırı bı orta boy bavula sıgacak kadar malzeme getırdı ben herhaldr hıc yıkamadan bı gıydıgınj bı daha gıyemeyecek sekılde gıydırıcem sımdı bı daha iş cıktı onlarıda ayır yıka felan

Hmmm ne bıleyım kuzu dahiliye cıde kadın dogum cuda bana hıc demedı acaba benım zaten varya ıgne kulkanıyorum ya ondan mı kı anlamadım

Hmmm ne bıleyım kuzu dahiliye cıde kadın dogum cuda bana hıc demedı acaba benım zaten varya ıgne kulkanıyorum ya ondan mı kı anlamadım
Aynen kuzum muhtemelen zaten ilaç alıyorsun diyedir. Adam yüzünden anlamış gibi ilk olarak bana şekere baktırdın mı dedi evet biraz yüksek çıktı ölçüm ve diyet uyguluyoruz dedim kaç çıkıyor mesela dedi anlatıyordum ikinci saatte şöyle filan gebeler için önemli olan ilk saattir dedi.

Eskiler yapıp faydasını görmüş baya ama hiç bilemem kuzum hazır şeylere güvenim az açıkçası

Ay ne güzel iste biraz büyük olsalar bari 3 6 ayı cıkarsa iyi olur

Oh maşallah olsun iyi günlerde kullansın yavruş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…