Yaa ben üzülürken bu kız hastaaa hıcc yazamıyor dıe sen arab mı adın neyse askıto ıyı olda normale donsun sayfamız
Araban da hayırlı olsun darısı bana da,
Hastaneden çıktım kuşum zatem direk avm ye gittik Bi arbaya bakmak için o yoktu başka bişe aldık ya hadi hayırlsı
Amin canım halledersin sen de inşallah senin işler tak tak tak olur zaten merak etme

Hastaneden çıktım kuşum zatem direk avm ye gittik Bi arbaya bakmak için o yoktu başka bişe aldık ya hadi hayırlsı
Amin canım halledersin sen de inşallah senin işler tak tak tak olur zaten merak etme
Yaaa cok şükür bebegımın kısmetı dıyroum kuzum rabbım kımseyı darlamasın daha daha guzellerı sızlerın olsun ben hep oyke dua e dıyroum kalben sizin ıyı olmanız benımde ıyı olmam demek motıve kaynagımsınız bıede motıve oldugum dıger kaynak
Not : % 80 bıtter canısı kımse kızmasın bana gunluk vıtamınım

Amin yavrum hepimiz inşallah
Kız sonra çarpıntın olcak baaak

İyi günlerde kullansın kuzular sen aradan çıkardın darısı bizlerin başına
Aminn inşallahhh kuzum inşallah o kadar araştırmadığım bakmadığım bir modeldi ki nasıl oldu aldık anlamadım neyse Kraft tan daha karşıyız en azından hem de kraftın eski fiyatından
Aminn darısı daha da güzelleri sizin başınıza inşallah hayırlısıyla

Yaa bı gorsel ısterız kaca aldın bırde ayrıntı ver belkı hehhh dersek hayalımızdekı gıbı yorulmadan alırız bızde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…