Nasıl oldun diye yazayım diye girdimAminn inşallahhh kuzum inşallaho kadar araştırmadığım bakmadığım bir modeldi ki nasıl oldu aldık anlamadım neyse Kraft tan daha karşıyız en azından hem de kraftın eski fiyatından
Aminn darısı daha da güzelleri sizin başınıza inşallah hayırlısıyla
Görsel şöyle işte. Arabaları aldık şimdi pusetleri sonradan eve gelecek. Ama arabanın birinin rengini sonradan değiştiricez farklı farklı olsun istedik istediğimiz rengin de ellerinde yok. Geldiğinde değişicez onu okadar. Yani aldık ama şuan bişeyler yarım gibi. İkisi 5000Yaa bı gorsel ısterız kaca aldın bırde ayrıntı ver belkı hehhh dersek hayalımızdekı gıbı yorulmadan alırız bızde
Amin inşallahh yavrum. Renk olarak diyorsan ayrı ayrı olucak evetNasıl oldun diye yazayım diye girdimhadi hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kuzum inşallah joe de güzel ürünleri genel anlamda ayrı ayrı aldın değil mi
Görsel şöyle işte. Arabaları aldık şimdi pusetleri sonradan eve gelecek. Ama arabanın birinin rengini sonradan değiştiricez farklı farklı olsun istedik istediğimiz rengin de ellerinde yok. Geldiğinde değişicez onu okadar. Yani aldık ama şuan bişeyler yarım gibi. İkisi 5000
İnşallah kuzum AminnIyı gunlerde kullan yavrum ınsallahh ıcıne sınerek bebeklerinle rahat kullanırsın önemlı olan o
Ama valla rahatsızım kızNasıl oldun diye yazayım diye girdimhadi hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kuzum inşallah joe de güzel ürünleri genel anlamda ayrı ayrı aldın değil mi
Yaa hayirli olsun canim benim kaça mâl oldu foto at bakemSağol yavrum. E bebeğin joe markasını aldım kanz a bakmaya gittimZEYNEPP5555 imin tavsiyesiyle. yoktu gittim bunu aldım. Çok garip oldu hâlâ şaşkınım.
Canım ben pentiden emzirme atleti aldım, daha giyemedim ama.Herkes sanırım büyük bedene geçiş yapmış özel hamilelikle ilgili atlet alan yok bende öyle yapayım madem inşallah işe yarar
Amin canım sağolYaa hayirli olsun canim benim kaça mâl oldu foto at bakem
Hayır yani ikiz arabası mı tek tek mi anlamında sordum ama rengi ayrı ise ayrıdır muhtemelenAmin inşallahh yavrum. Renk olarak diyorsan ayrı ayrı olucak evet
Aman yavrum dikkat et kendine geçmiş olsun inşallahAma valla rahatsızım kızfır fır döndü kafam bugün Bi de bu işleri halledeyim derken hiç yazamadım zaten
Yaa valla sevindim iyi yapmışsn zaten böyle seyler anladm ki alıcı gözüyle gidip baktıgında pat diye alınıveriyor güzel günlerde agıztadıyla kullanın insallahAmin canım sağolŞimdi girdik eve kutulu birini açacağız birini renk değişimi yapacağımız için açmazsınız dediler. Açınca atcam tamam mı ay trendyol siparişlerimin de biri gelmiş bugün 1 günde ben şok
Ayrı ayrı ikiz arabasından vazgeçtik yaa böyle aldıkHayır yani ikiz arabası mı tek tek mi anlamında sordum ama rengi ayrı ise ayrıdır muhtemelen
İyi yapmışsınız kuzum iyi günlerde inşallahAyrı ayrı ikiz arabasından vazgeçtik yaa böyle aldık
Güle güle kullanın kuzucumAyrı ayrı ikiz arabasından vazgeçtik yaa böyle aldık
Valla ben de anladım bunuYaa valla sevindim iyi yapmışsn zaten böyle seyler anladm ki alıcı gözüyle gidip baktıgında pat diye alınıveriyor güzel günlerde agıztadıyla kullanın insallah
Amin kuzum inşallah hepimiz sağlıkla güzel güzel kullanırızİyi yapmışsınız kuzum iyi günlerde inşallah
Olur olur hepsi olur artıkValla ben de anladım bunuAminn hepimiz inşallah kuzum Sağ omzumdaki yük kalktı odaları da olursa soldaki kalkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?