Nasıl oldun diye yazayım diye girdim hadi hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kuzum inşallah joe de güzel ürünleri genel anlamda ayrı ayrı aldın değil mi

Yaa bı gorsel ısterız kaca aldın bırde ayrıntı ver belkı hehhh dersek hayalımızdekı gıbı yorulmadan alırız bızde
Görsel şöyle işte. Arabaları aldık şimdi pusetleri sonradan eve gelecek. Ama arabanın birinin rengini sonradan değiştiricez farklı farklı olsun istedik istediğimiz rengin de ellerinde yok. Geldiğinde değişicez onu okadar. Yani aldık ama şuan bişeyler yarım gibi. İkisi 5000

Iyı gunlerde kullan yavrum ınsallahh ıcıne sınerek bebeklerinle rahat kullanırsın önemlı olan o

Nasıl oldun diye yazayım diye girdim hadi hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kuzum inşallah joe de güzel ürünleri genel anlamda ayrı ayrı aldın değil mi
Ama valla rahatsızım kız fır fır döndü kafam bugün Bi de bu işleri halledeyim derken hiç yazamadım zaten

Yaa valla sevindim iyi yapmışsn zaten böyle seyler anladm ki alıcı gözüyle gidip baktıgında pat diye alınıveriyor güzel günlerde agıztadıyla kullanın insallah

Yaa valla sevindim iyi yapmışsn zaten böyle seyler anladm ki alıcı gözüyle gidip baktıgında pat diye alınıveriyor güzel günlerde agıztadıyla kullanın insallah
Valla ben de anladım bunu Aminn hepimiz inşallah kuzum Sağ omzumdaki yük kalktı odaları da olursa soldaki kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…