Büyük yokmuydu pikiiii bilerek mi orta aldınAyy bende yolda giderken esimle rastgele bavul gördük orta boy hemen alıverdim şoktakinden de ucuz oldu 100 tl ye kapadm isi
Hepside guzeller kuzuu gule gule kullaaannnnÇektim kızıkalar. Kızın 3 lü tulumu da gelmiş onu da atayım bu markayı öneririm güzelde öyle pahalı da değil. Bi de Bi pijama gördüm görmüşken aldım lcw den. Geceliklere kıran gelmiş hemen lohusa takımı gösteriyorlar hemen
Cok guzellerrrrÇektim kızıkalar. Kızın 3 lü tulumu da gelmiş onu da atayım bu markayı öneririm güzelde öyle pahalı da değil. Bi de Bi pijama gördüm görmüşken aldım lcw den. Geceliklere kıran gelmiş hemen lohusa takımı gösteriyorlar hemen
Amin inşallahh Allah şu hevesleri yarım bırakmasın tüm isteyen herkese nasip etsin inşallahHepside guzeller kuzuu gule gule kullaaannnn
Amin hepimiz aldıklaırmızn hayrını görüp sağlıkla kullanalım inşallah kuzumCok guzellerrrrgüle güle kullanın inşallah
Güzel yavrum güzel günler de kullanılsın inşallah. Darısı başıma inşallahÇektim kızıkalar. Kızın 3 lü tulumu da gelmiş onu da atayım bu markayı öneririm güzelde öyle pahalı da değil. Bi de Bi pijama gördüm görmüşken aldım lcw den. Geceliklere kıran gelmiş hemen lohusa takımı gösteriyorlar hemen
Aminnn ınsallahhhAmin inşallahh Allah şu hevesleri yarım bırakmasın tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin kuzum sağol. İnşallah size de nasip Olsun daha güzelleri en vakitliceGüzel yavrum güzel günler de kullanılsın inşallah. Darısı başıma inşallah
Büyükte vardı da benim buyuk boyum var orta eskimisti buda yeter artik buna koymayi dusunuyorum herseyi ama sıgmazsa büyüge gecerim artıkBüyük yokmuydu pikiiii bilerek mi orta aldın
Hayırlı olsun kuzumAyy bende yolda giderken esimle rastgele bavul gördük orta boy hemen alıverdim şoktakinden de ucuz oldu 100 tl ye kapadm isi
Kuzum oluyor maalesef sürmekle de çok ilgisi yok yani kendini suçlama kakao yağı al ben aldım sivilce doldu karnım amaKızlar ben her iki yanımdanda bir çatladm anlatamam kıp kırmizi cizgi cizgi ben yanlarima surmemistim lierac gec farkettim sürmeye basladim ama giden gitti daha ilerlemese bari dogum sonrasi artik catlak azaltmaya yardimci biseyler kullanicam☹
Yıllarca yollarda olan biri olarak büyük boy hiç kullanışlı değil. Hemen yıpranıp batıyor. Taşıması eziyet. Bence orta boy yanına bir çanta yeterli olur. Tabii sadece hastaneyi çıkarsın derseniz olurBüyük yokmuydu pikiiii bilerek mi orta aldın
Aman Allah ım o tulumların tatlığı nedir öyleÇektim kızıkalar. Kızın 3 lü tulumu da gelmiş onu da atayım bu markayı öneririm güzelde öyle pahalı da değil. Bi de Bi pijama gördüm görmüşken aldım lcw den. Geceliklere kıran gelmiş hemen lohusa takımı gösteriyorlar hemen
Ya aynen bio oil den herkes cok memnun bende ona baslıycam insallah ya isin ilginc yanı kuru degilim ben cok nasil o kadar catladi hic anlamadm bile neyse bebisin hatırası kendimi öyle teselli ediyorumKuzum oluyor maalesef sürmekle de çok ilgisi yok yani kendini suçlama kakao yağı al ben aldım sivilce doldu karnım amaonun kadar yumuşatan bir şey olmadı. Doğum olsun hemen bio oil başlamayı düşünüyorum nasipse.
Yaa cok güzeller tulumlara bayildm güle güle giysinler insallah arabada gayet güzelmiis valla travel sistem mi yoksa normal mi bide pijemalar hosmus simdi giymek icin mi aldn hastaneye miÇektim kızıkalar. Kızın 3 lü tulumu da gelmiş onu da atayım bu markayı öneririm güzelde öyle pahalı da değil. Bi de Bi pijama gördüm görmüşken aldım lcw den. Geceliklere kıran gelmiş hemen lohusa takımı gösteriyorlar hemen
Aa büyüğün varmıydı. Ben büyüğe yapmayı planlıyorum bakalım değişiklik olmazsa. Ama sevindim hayırlı olsun hele kârlı alışverişe bayılırızBüyükte vardı da benim buyuk boyum var orta eskimisti buda yeter artik buna koymayi dusunuyorum herseyi ama sıgmazsa büyüge gecerim artık
Sonradan da kullanmak için aslında benim valizim yok da. O yüzden almışken büyük alsak demiştimYıllarca yollarda olan biri olarak büyük boy hiç kullanışlı değil. Hemen yıpranıp batıyor. Taşıması eziyet. Bence orta boy yanına bir çanta yeterli olur. Tabii sadece hastaneyi çıkarsın derseniz olur
Haha aynen seviniyorum resmenAa büyüğün varmıydı. Ben büyüğe yapmayı planlıyorum bakalım değişiklik olmazsa. Ama sevindim hayırlı olsun hele kârlı alışverişe bayılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?