Çektim kızıkalar. Kızın 3 lü tulumu da gelmiş onu da atayım bu markayı öneririm güzelde öyle pahalı da değil. Bi de Bi pijama gördüm görmüşken aldım lcw den. Geceliklere kıran gelmiş hemen lohusa takımı gösteriyorlar hemen

Eklentiler

• IMG_20210925_190951.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20210925_184840.webp
    63 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20210925_184611.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 52
Hepside guzeller kuzuu gule gule kullaaannnn

Cok guzellerrrr güle güle kullanın inşallah

Güzel yavrum güzel günler de kullanılsın inşallah. Darısı başıma inşallah

Kızlar ben her iki yanımdanda bir çatladm anlatamam kıp kırmizi cizgi cizgi ben yanlarima surmemistim lierac gec farkettim sürmeye basladim ama giden gitti daha ilerlemese bari dogum sonrasi artik catlak azaltmaya yardimci biseyler kullanicam☹

Kuzum oluyor maalesef sürmekle de çok ilgisi yok yani kendini suçlama kakao yağı al ben aldım sivilce doldu karnım ama onun kadar yumuşatan bir şey olmadı. Doğum olsun hemen bio oil başlamayı düşünüyorum nasipse.

Aman Allah ım o tulumların tatlığı nedir öyle Pijama da güzel olmuş kuzum iyi günlerde kullan kaç beden aldın. Araba da güzel duruyor bu arada

Ya aynen bio oil den herkes cok memnun bende ona baslıycam insallah ya isin ilginc yanı kuru degilim ben cok nasil o kadar catladi hic anlamadm bile neyse bebisin hatırası kendimi öyle teselli ediyorum

Yaa cok güzeller tulumlara bayildm güle güle giysinler insallah arabada gayet güzelmiis valla travel sistem mi yoksa normal mi bide pijemalar hosmus simdi giymek icin mi aldn hastaneye mi

Büyükte vardı da benim buyuk boyum var orta eskimisti buda yeter artik buna koymayi dusunuyorum herseyi ama sıgmazsa büyüge gecerim artık
Aa büyüğün varmıydı. Ben büyüğe yapmayı planlıyorum bakalım değişiklik olmazsa. Ama sevindim hayırlı olsun hele kârlı alışverişe bayılırız

Sonradan da kullanmak için aslında benim valizim yok da. O yüzden almışken büyük alsak demiştim

Aa büyüğün varmıydı. Ben büyüğe yapmayı planlıyorum bakalım değişiklik olmazsa. Ama sevindim hayırlı olsun hele kârlı alışverişe bayılırız
Haha aynen seviniyorum resmenbüyugüm varda biz normalde de memleketlere gittigimiz icin yetmiyor hem bebise bavul olur hemde hastaneye gider diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…