Bak o tulumların aynı marka erkeğini de aldım gelmedi daha ihtiyacın varsa gönderirim sana güzeller gerçekten. Çok sağol yavrum. L aldım alt da üst de oldu şu göbekli haliyle bile. Doğumdan sonra da olur diye temenni ediyorum doğuma kadar 100 kilo olmam heraldeAman Allah ım o tulumların tatlığı nedir öylePijama da güzel olmuş kuzum iyi günlerde kullan kaç beden aldın. Araba da güzel duruyor bu arada
Travel sistem canım. Tulumları eklemeden bebelere kıyafet aldım ebebek harici ilk ama gerçekten güzel çıktılar çok amin hepimiz inşallahYaa cok güzeller tulumlara bayildm güle güle giysinler insallah arabada gayet güzelmiis valla travel sistem mi yoksa normal mi bide pijemalar hosmus simdi giymek icin mi aldn hastaneye mi
Anladım. Mantıklı ozamn sneşn için bu. Hayırlı uğurlu olsun sana daHaha aynen seviniyorum resmenbüyugüm varda biz normalde de memleketlere gittigimiz icin yetmiyor hem bebise bavul olur hemde hastaneye gider diye dusundum
hadi gözün aydın cnm.sonunda bavuluna kavuştunAyy bende yolda giderken esimle rastgele bavul gördük orta boy hemen alıverdim şoktakinden de ucuz oldu 100 tl ye kapadm isi
güle güle kullan cnm..pijaman çok güzelmişÇektim kızıkalar. Kızın 3 lü tulumu da gelmiş onu da atayım bu markayı öneririm güzelde öyle pahalı da değil. Bi de Bi pijama gördüm görmüşken aldım lcw den. Geceliklere kıran gelmiş hemen lohusa takımı gösteriyorlar hemen
Ya ben hep bol giymeyi severim xl alsam cok mu büyük olur aceba ben azcık basenliyimde alt anca olur heraldeTravel sistem canım. Tulumları eklemeden bebelere kıyafet aldım ebebek harici ilk ama gerçekten güzel çıktılar çok amin hepimiz inşallah
Pijamayı sonrası için aldım valla l aldım m giyiyorum normalde l da olur yani heralde hastanede
Sagolasn kuzum bavul bavul die diehadi gözün aydın cnm.sonunda bavuluna kavuştun
Kuru olmak etkiliyor ama çatlak olayı hiç belli olmuyor kuzum. Öyle onlardan anı diyeceğiz artıkYa aynen bio oil den herkes cok memnun bende ona baslıycam insallah ya isin ilginc yanı kuru degilim ben cok nasil o kadar catladi hic anlamadm bile neyse bebisin hatırası kendimi öyle teselli ediyorum
Sonradan için hiç rahat olmaz kuzum iki orta boy al daha güzel. Büyük boylar hantal ve çabuk yıpranıp yamuluyor özellikle çok kalite bir markanın değilseSonradan da kullanmak için aslında benim valizim yok da. O yüzden almışken büyük alsak demiştim
Olur olur inşallah. Yaa gönder bakayım nasıllarBak o tulumların aynı marka erkeğini de aldım gelmedi daha ihtiyacın varsa gönderirim sana güzeller gerçekten. Çok sağol yavrum. L aldım alt da üst de oldu şu göbekli haliyle bile. Doğumdan sonra da olur diye temenni ediyorum doğuma kadar 100 kilo olmam heralde
Yaa yerim çok teşekkür ederimmgüle güle kullan cnm..pijaman çok güzelmiş
Alt dar gelmesin rahat olsun Bi de illaki çekme payları olur ürünlerin ozman sen xl al. Ki ben de xl mı alsaydım acaba diye düşünmekteyimYa ben hep bol giymeyi severim xl alsam cok mu büyük olur aceba ben azcık basenliyimde alt anca olur heralde
Yorumlarda yaziyordur aslinda sen benden uzunsun galiba sana olur benceAlt dar gelmesin rahat olsun Bi de illaki çekme payları olur ürünlerin ozman sen xl al. Ki ben de xl mı alsaydım acaba diye düşünmekteyim
Bunu mağazadan aldım Lc bin. İşte takribi 2 ay sonrasına alt taraf çok şişer mi şişmez heralde yaa olurYorumlarda yaziyordur aslinda sen benden uzunsun galiba sana olur bence
Bunlar yavrum. Daha gelmedi ama kıza aldıklarımla aynı marka malı aynıdır model de bunlardı. Necix marka. Dur ya link de atayımOlur olur inşallah. Yaa gönder bakayım nasıllar
Ya cok kilo almadigimiz surece olur bnece bugun bende bi trenckot aldm kadina 3 aydaha var beni kurtarir mi dedim tecrubeme inan artik cok asırı kilo almazsn dedi insallah öyle olurBunu mağazadan aldım Lc bin. İşte takribi 2 ay sonrasına alt taraf çok şişer mi şişmez heralde yaa olur
Olur olur inşallah. Yaa gönder bakayım nasıllar
Ayy ne cesaret trençkotYa cok kilo almadigimiz surece olur bnece bugun bende bi trenckot aldm kadina 3 aydaha var beni kurtarir mi dedim tecrubeme inan artik cok asırı kilo almazsn dedi insallah öyle olur
Yavrum çıkmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?