Aman Allah ım o tulumların tatlığı nedir öyle Pijama da güzel olmuş kuzum iyi günlerde kullan kaç beden aldın. Araba da güzel duruyor bu arada
Bak o tulumların aynı marka erkeğini de aldım gelmedi daha ihtiyacın varsa gönderirim sana güzeller gerçekten. Çok sağol yavrum. L aldım alt da üst de oldu şu göbekli haliyle bile. Doğumdan sonra da olur diye temenni ediyorum doğuma kadar 100 kilo olmam heralde

Yaa cok güzeller tulumlara bayildm güle güle giysinler insallah arabada gayet güzelmiis valla travel sistem mi yoksa normal mi bide pijemalar hosmus simdi giymek icin mi aldn hastaneye mi
Travel sistem canım. Tulumları eklemeden bebelere kıyafet aldım ebebek harici ilk ama gerçekten güzel çıktılar çok amin hepimiz inşallah
Pijamayı sonrası için aldım valla l aldım m giyiyorum normalde l da olur yani heralde hastanede

güle güle kullan cnm..pijaman çok güzelmiş

Ya ben hep bol giymeyi severim xl alsam cok mu büyük olur aceba ben azcık basenliyimde alt anca olur heralde

Ya aynen bio oil den herkes cok memnun bende ona baslıycam insallah ya isin ilginc yanı kuru degilim ben cok nasil o kadar catladi hic anlamadm bile neyse bebisin hatırası kendimi öyle teselli ediyorum
Kuru olmak etkiliyor ama çatlak olayı hiç belli olmuyor kuzum. Öyle onlardan anı diyeceğiz artık

Sonradan da kullanmak için aslında benim valizim yok da. O yüzden almışken büyük alsak demiştim
Sonradan için hiç rahat olmaz kuzum iki orta boy al daha güzel. Büyük boylar hantal ve çabuk yıpranıp yamuluyor özellikle çok kalite bir markanın değilse

Olur olur inşallah. Yaa gönder bakayım nasıllar

Bunu mağazadan aldım Lc bin. İşte takribi 2 ay sonrasına alt taraf çok şişer mi şişmez heralde yaa olur
Ya cok kilo almadigimiz surece olur bnece bugun bende bi trenckot aldm kadina 3 aydaha var beni kurtarir mi dedim tecrubeme inan artik cok asırı kilo almazsn dedi insallah öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…