çok güzel göünüyor cnmKızlarrr ben bebek hediyesine karar verdim yani yüzde 90 diyim bir annemle görüşcem çünkü o yapıyor bu tarz şeylerikolonya şişesi aşağıdaki gibi benzeri yani nasıl sizcee ?
Ya daraltırım sonra napym kapalı olunca havalar cok sogudu burda önüm kapanmiyor kendiminkilerde rahatsız oldum alıym bi tane dedim kadinda israrla daha enine gitmezsin dedi biraz gobek payimda var bakalım yasayıp görücem ne kadar kilo alıyormAyy ne cesaret trençkothani dış parça ya olmazsa peki sonradan ondan dedim büyük gelirse napcaksın
Evin İnterneti e de benim internetime de bişe oldu saçma sapan şeyler yapıyo Bi atamadın onun linkini yaa sinir oldumYavrum çıkmamış
Ay hadi bakalım yaa kadın da ısrar ettiyse vardır daa bildiği. Hadi hayırlısı uğurlu olsun güle güle gitmek nasip olsunYa daraltırım sonra napym kapalı olunca havalar cok sogudu burda önüm kapanmiyor kendiminkilerde rahatsız oldum alıym bi tane dedim kadinda israrla daha enine gitmezsin dedi biraz gobek payimda var bakalım yasayıp görücem ne kadar kilo alıyorm
Cok güzellerrKızlarrr ben bebek hediyesine karar verdim yani yüzde 90 diyim bir annemle görüşcem çünkü o yapıyor bu tarz şeylerikolonya şişesi aşağıdaki gibi benzeri yani nasıl sizcee ?
Yaaa evettt ben de pandemi icin kullanisli olur diye dusundum bir de guzel pudrali bi koku bulursam icine tam bebis icinçok güzel göünüyor cnmkolonya şişeleri kalıcı oluyor hemde..
Oy Allahım yarabbim tiplere bak çok güzellerKızlarrr ben bebek hediyesine karar verdim yani yüzde 90 diyim bir annemle görüşcem çünkü o yapıyor bu tarz şeylerikolonya şişesi aşağıdaki gibi benzeri yani nasıl sizcee ?
Ben acayip heyecanlıyım canım yaa..
Yaaa pazartesıı artıkk anacıgının rahmınde mı olCaklarrrrBen acayip heyecanlıyım canım yaa..
Elim ayağıma dolanıyo, yapılacak son bir iki iş var evde biraz onları bile kafamda planlayamıyorum.
Pazartesi saat 15:00’da çağırdılar merkeze.
Ahhhhhhhh, çooooooook heyecanlı.
hazırlıklarımı yapıyorum.temizlik,yemek ,ışarı işleri vs..
Yapma yabi stres hersey cok ama cok güzle olacak insallahhazırlıklarımı yapıyorum.temizlik,yemek ,ışarı işleri vs..
bu sefer çok fazla heyecan yok yaa
sanki doktora muayane olmaya gideceğim yinebirde çok düşünmeye çalışıyorum stres olmamak için..
benide 14.00 de çağırdılar..
Bence de çok heyecanlı ben bişe heyecanlıyım sizin adınıza. Ama en güzeli ne oldu biliyomusun. İyice de deneyimledinz. İşinizi gücünüzü kışlıjşarınızı tenizlikleirnizi hep tamamladınız maşalllah. Aklınızda onlar olmayacak. Allahım hayır döşesin o gün attığınız her yola. Tamamen ona teslim olun gönlünüzdekini nasip etsinBen acayip heyecanlıyım canım yaa..
Elim ayağıma dolanıyo, yapılacak son bir iki iş var evde biraz onları bile kafamda planlayamıyorum.
Pazartesi saat 15:00’da çağırdılar merkeze.
Ahhhhhhhh, çooooooook heyecanlı.
Buldum kuzum markadan sağ olEvin İnterneti e de benim internetime de bişe oldu saçma sapan şeyler yapıyo Bi atamadın onun linkini yaa sinir oldum
inşallah cnm.kendime hep olumlama yapıyorum.normalde çok stresli bir insanımdır hatta eşimle en büyük taetışmalarımız bundan çıkar.eter artk abartma herşeyi diyeYapma yabi stres hersey cok ama cok güzle olacak insallah
Ianna bende aynisiyim normalde hala da kurarim ama transfer zamani elimden geldikce hep olumlu kosulladm kendimi hep güzel düsündm buna cok inaniyorum güzel düsün güzel olsn insallahinşallah cnm.kendime hep olumlama yapıyorum.normalde çok stresli bir insanımdır hatta eşimle en büyük taetışmalarımız bundan çıkar.eter artk abartma herşeyi diyebu sefer herşey güzel olacak.sağlıklı bir gebelik yaşayacağım diye geziyorum
Ay peşpeşeymiş ya saatlerinizhazırlıklarımı yapıyorum.temizlik,yemek ,ışarı işleri vs..
bu sefer çok fazla heyecan yok yaa
sanki doktora muayane olmaya gideceğim yinebirde çok düşünmeye çalışıyorum stres olmamak için..
benide 14.00 de çağırdılar..
evet cnm diğerinde hep olumsuz düşünüyordum.caba tuttu mu,yok öyle oldu mu,kesin olmayacak vs..Ianna bende aynisiyim normalde hala da kurarim ama transfer zamani elimden geldikce hep olumlu kosulladm kendimi hep güzel düsündm buna cok inaniyorum güzel düsün güzel olsn insallah
Buldum kuzum markadan sağ ol
Ayyyyyyy, inşallah canım inşallah.Yaaa pazartesıı artıkk anacıgının rahmınde mı olCaklarrrrAhh hadıı rabbımm ınslalahh cok heyecanlı gercekten sanki o duyguları bastan yasıyrouz burda sızınle
Amiiiiiiiiiin canım benim, Rabbim hayırlısıyla bu sefer kucağımızı sağlıklı bir şekilde soldursun.Bence de çok heyecanlı ben bişe heyecanlıyım sizin adınıza. Ama en güzeli ne oldu biliyomusun. İyice de deneyimledinz. İşinizi gücünüzü kışlıjşarınızı tenizlikleirnizi hep tamamladınız maşalllah. Aklınızda onlar olmayacak. Allahım hayır döşesin o gün attığınız her yola. Tamamen ona teslim olun gönlünüzdekini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?