Kızlarrr ben bebek hediyesine karar verdim yani yüzde 90 diyim bir annemle görüşcem çünkü o yapıyor bu tarz şeyleri kolonya şişesi aşağıdaki gibi benzeri yani nasıl sizcee ?
çok güzel göünüyor cnm kolonya şişeleri kalıcı oluyor hemde..

Ayy ne cesaret trençkot hani dış parça ya olmazsa peki sonradan ondan dedim büyük gelirse napcaksın
Ya daraltırım sonra napym kapalı olunca havalar cok sogudu burda önüm kapanmiyor kendiminkilerde rahatsız oldum alıym bi tane dedim kadinda israrla daha enine gitmezsin dedi biraz gobek payimda var bakalım yasayıp görücem ne kadar kilo alıyorm

Ay hadi bakalım yaa kadın da ısrar ettiyse vardır daa bildiği. Hadi hayırlısı uğurlu olsun güle güle gitmek nasip olsun

tupaaaaa H hayrun877
Kızlarım son 1 heyecan durumları nasıl
Ben acayip heyecanlıyım canım yaa..
Elim ayağıma dolanıyo, yapılacak son bir iki iş var evde biraz onları bile kafamda planlayamıyorum.
Pazartesi saat 15:00’da çağırdılar merkeze.
Ahhhhhhhh, çooooooook heyecanlı.

Yaaa pazartesıı artıkk anacıgının rahmınde mı olCaklarrrr Ahh hadıı rabbımm ınslalahh cok heyecanlı gercekten sanki o duyguları bastan yasıyrouz burda sızınle

tupaaaaa H hayrun877
Kızlarım son 1 heyecan durumları nasıl
hazırlıklarımı yapıyorum.temizlik,yemek ,ışarı işleri vs..
bu sefer çok fazla heyecan yok yaa
sanki doktora muayane olmaya gideceğim yine birde çok düşünmeye çalışıyorum stres olmamak için..
benide 14.00 de çağırdılar..

Yapma yabi stres hersey cok ama cok güzle olacak insallah

Bence de çok heyecanlı ben bişe heyecanlıyım sizin adınıza. Ama en güzeli ne oldu biliyomusun. İyice de deneyimledinz. İşinizi gücünüzü kışlıjşarınızı tenizlikleirnizi hep tamamladınız maşalllah. Aklınızda onlar olmayacak. Allahım hayır döşesin o gün attığınız her yola. Tamamen ona teslim olun gönlünüzdekini nasip etsin

Yapma yabi stres hersey cok ama cok güzle olacak insallah
inşallah cnm.kendime hep olumlama yapıyorum.normalde çok stresli bir insanımdır hatta eşimle en büyük taetışmalarımız bundan çıkar.eter artk abartma herşeyi diye bu sefer herşey güzel olacak.sağlıklı bir gebelik yaşayacağım diye geziyorum

Ianna bende aynisiyim normalde hala da kurarim ama transfer zamani elimden geldikce hep olumlu kosulladm kendimi hep güzel düsündm buna cok inaniyorum güzel düsün güzel olsn insallah

Ay peşpeşeymiş ya saatleriniz heyecan çok stres yapıyorsa bu durum iyi tabi heyecansız olman. Ay sen ben heyecandan transfer esnasında arkada da ney dinletisi çalıyor ben ayetel kürsimi okuyorum tam o anda ekrana batırdılar Allaaah Bi ağlamaya başladım hıçkıra hıçkıra tutamıyorum kendimi
E o esnada da da gülüp ağlamak yapılcak şeyler mi öksürme gibi ister istemez sarsılıyosun
Doktor geldi başımı okşadı dedi şşş sakin iyimisin, kızlara dedi ben size demedim mi açmayın böylr müzikler arkaya diye dedi, telefondan para bizde şöhret bizde yi açtı havamız değişsin diye. Bu sefer sinirim bozuldu gülmeye başladım yani en olmucak şeyleri yaptım
Rabbim güzell Allahım ol desin yeter ki. Sizler de kalbinizin duası karşılık bularak geri dönün inşallahh Aminnn

Ianna bende aynisiyim normalde hala da kurarim ama transfer zamani elimden geldikce hep olumlu kosulladm kendimi hep güzel düsündm buna cok inaniyorum güzel düsün güzel olsn insallah
evet cnm diğerinde hep olumsuz düşünüyordum.caba tuttu mu,yok öyle oldu mu,kesin olmayacak vs..
bu sefer hep olumlu düşünüyorum.kesin tutacak,dwvamı gelecek,betayı hiç sıkıntı etmiyorum zaten kesin güzel artacak o kadar yani

Yaaa pazartesıı artıkk anacıgının rahmınde mı olCaklarrrr Ahh hadıı rabbımm ınslalahh cok heyecanlı gercekten sanki o duyguları bastan yasıyrouz burda sızınle
Ayyyyyyy, inşallah canım inşallah.
Bak daha da heyecanlandım şimdi.
Amiiiiiiiiiin canım benim, Rabbim hayırlısıyla bu sefer kucağımızı sağlıklı bir şekilde soldursun.
Aynen, biraz fazla hazırlık yaptım sanırım.
Yemeği olmayana yemek gönderebilirim.
Kaç kavanoz sebze yemeği var dolapta bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…