yaaaa ama ne güzel geçmiş transferin doktordan yana şanslısın bence

bana doktor transfer esnasında söylemedi.ama okuduklarımdan anladım tomurcuklar göründüğünde transfer yapıyorlar diye onları gördüm ekrandan.transferden hemen sonra ultrasonu tutan hemşire ekranı çevirdi gösterdi bak oradaki prinç tanesi senin bebeğin diye.ben bir ağlamaya başladım mutluluktan.yardımcı kadın başımı okşadı,göz yaşlarımı sildi..
bak böyle konuşunca heyecan sardı

Heh aynen öyle valla insallah güzel olacak kızlar ikiniz icinde bütün dualarımız sizinle Allah ım yar ve yardimciniz olsun bebisleri alıp gelin insallah

Heh aynen öyle valla insallah güzel olacak kızlar ikiniz icinde bütün dualarımız sizinle Allah ım yar ve yardimciniz olsun bebisleri alıp gelin insallah
Amiiiiiiiin canım benim.
İnşallah sizin doğumunuza neredeyse H Hazel9 kadar olmuş oluruz.

Ahh hadıı kuzularım alın gelın bebelerııı bırda hep bırlıkte duacıyız ınsallaaahhh

Yaa süpersinnn. Kavanoza sebze yemeği şeklinde mi koydun anlatsana

Yok yaaa heyecanlanma sende stres yapıyormuş

Yaa süpersinnn. Kavanoza sebze yemeği şeklinde mi koydun anlatsana

10-15 gündür yaptığım sulu yemeği çok yapıyorum. Sıcak sıcak kavanoza koyup yeni kapakla kapatıyorum. Bi gece bekleyince vakumluyo canım.
Dışarıda bekletebilirim ama buzdolabında çok yerim var, ertesi gün buzdolabına alıyorum ben.

Aynı seyı bende ustu uste fazla yemek olunca bıkmamak ııcn yapıyorum cok ıyı oluyor

Aaa ben bunu ilk kez duydum komple yemek hazır yemek oluyor yani. Normal bızdolabına mı koyuyorsun. Ne kadar dayanıyor yemek öylr bızdolabında peki

kızlarr bakın hıc bı yere guvenemıyorsanız eger hepsıburda ya gırınce orda cıcek bölumunu tıklayınca sonra cıkolata bölumu var ordan melodiyi tıklayın ve bu uygun cıkolata olan madlen e tıklayın 75 tl ye 500 gr var ve yarım kıloda 70 ad cıkolata var belkı ıstedıgınız baska cesıt lerı de bulabilirsiniz ozel ısım vs olmasını ıstersenız de tavsiyem melodının kare cıkolatası var effsaannee ıcınde butun fıstık var ve uzerıde kalın karton kaplı onun uzerıne de pleksıden ısım yaptırıp sıcak silikonla yapıstırabılırısnız

Eklentiler

• Screenshot_20210925_231605.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 28
Aaa ben bunu ilk kez duydum komple yemek hazır yemek oluyor yani. Normal bızdolabına mı koyuyorsun. Ne kadar dayanıyor yemek öylr bızdolabında peki
Evet canım, aslında dışarıda da dursa bozulmuyo.
Tıpkı domates konservesi gibi, önemli olan kaynar kaynar koyup yeni kapakla sıkıca kapatmak.
Genelde 20 gün içerisinde tüketiyorum ben.
1-2 ay durur bence. Domatesler 6 ay duruyor.

Yeni bişey daha öğrenmiş oldum vallahi bilmiyordum bunu sağol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…