yaaaa ama ne güzel geçmiş transferinAy peşpeşeymiş ya saatlerinizheyecan çok stres yapıyorsa bu durum iyi tabi heyecansız olman. Ay sen ben heyecandan transfer esnasında arkada da ney dinletisi çalıyor ben ayetel kürsimi okuyorum tam o anda ekrana batırdılar Allaaah Bi ağlamaya başladım hıçkıra hıçkıra tutamıyorum kendimi
E o esnada da da gülüp ağlamak yapılcak şeyler mi öksürme gibi ister istemez sarsılıyosun
Doktor geldi başımı okşadı dedi şşş sakin iyimisin, kızlara dedi ben size demedim mi açmayın böylr müzikler arkaya diye dedi, telefondan para bizde şöhret bizde yi açtı havamız değişsin diye. Bu sefer sinirim bozuldu gülmeye başladım yani en olmucak şeyleri yaptım
Rabbim güzell Allahım ol desin yeter ki. Sizler de kalbinizin duası karşılık bularak geri dönün inşallahh Aminnn
Heh aynen öyle valla insallah güzel olacak kızlar ikiniz icinde bütün dualarımız sizinle Allah ım yar ve yardimciniz olsun bebisleri alıp gelin insallahevet cnm diğerinde hep olumsuz düşünüyordum.caba tuttu mu,yok öyle oldu mu,kesin olmayacak vs..
bu sefer hep olumlu düşünüyorum.kesin tutacak,dwvamı gelecek,betayı hiç sıkıntı etmiyorum zaten kesin güzel artacak o kadar yani
aminn cnm inşallahHeh aynen öyle valla insallah güzel olacak kızlar ikiniz icinde bütün dualarımız sizinle Allah ım yar ve yardimciniz olsun bebisleri alıp gelin insallah
Ayy insallah insallah
Ahh hadıı kuzularım alın gelın bebelerııı bırda hep bırlıkte duacıyız ınsallaaahhhhazırlıklarımı yapıyorum.temizlik,yemek ,ışarı işleri vs..
bu sefer çok fazla heyecan yok yaa
sanki doktora muayane olmaya gideceğim yinebirde çok düşünmeye çalışıyorum stres olmamak için..
benide 14.00 de çağırdılar..
Kuzucummm kuzularim Allahin izniyle cok guzel sonuclar alcaksiniz hayirli haberlerinizi bekliyor olucaz
Yaa süpersinnn. Kavanoza sebze yemeği şeklinde mi koydun anlatsanaAyyyyyyy, inşallah canım inşallah.
Bak daha da heyecanlandım şimdi.
Amiiiiiiiiiin canım benim, Rabbim hayırlısıyla bu sefer kucağımızı sağlıklı bir şekilde soldursun.
Aynen, biraz fazla hazırlık yaptım sanırım.
Yemeği olmayana yemek gönderebilirim.
Kaç kavanoz sebze yemeği var dolapta bilmiyorum.
aminn cnm inşallah..Ahh hadıı kuzularım alın gelın bebelerııı bırda hep bırlıkte duacıyız ınsallaaahhh
ayyy cnm inşallah..Kuzucummm kuzularim Allahin izniyle cok guzel sonuclar alcaksiniz hayirli haberlerinizi bekliyor olucaztupaaaaa
Yok yaaa heyecanlanma sende stres yapıyormuşyaaaa ama ne güzel geçmiş transferindoktordan yana şanslısın bence
bana doktor transfer esnasında söylemedi.ama okuduklarımdan anladım tomurcuklar göründüğünde transfer yapıyorlar diye onları gördüm ekrandan.transferden hemen sonra ultrasonu tutan hemşire ekranı çevirdi gösterdi bak oradaki prinç tanesi senin bebeğin diye.ben bir ağlamaya başladım mutluluktan.yardımcı kadın başımı okşadı,göz yaşlarımı sildi..
bak böyle konuşunca heyecan sardı
Ayyyyy inşallah canım benimKuzucummm kuzularim Allahin izniyle cok guzel sonuclar alcaksiniz hayirli haberlerinizi bekliyor olucaztupaaaaa
Yaa süpersinnn. Kavanoza sebze yemeği şeklinde mi koydun anlatsana
Aynı seyı bende ustu uste fazla yemek olunca bıkmamak ııcn yapıyorum cok ıyı oluyor
10-15 gündür yaptığım sulu yemeği çok yapıyorum. Sıcak sıcak kavanoza koyup yeni kapakla kapatıyorum. Bi gece bekleyince vakumluyo canım.
Dışarıda bekletebilirim ama buzdolabında çok yerim var, ertesi gün buzdolabına alıyorum ben.
Aaa ben bunu ilk kez duydum komple yemek hazır yemek oluyor yani. Normal bızdolabına mı koyuyorsun. Ne kadar dayanıyor yemek öylr bızdolabında peki
10-15 gündür yaptığım sulu yemeği çok yapıyorum. Sıcak sıcak kavanoza koyup yeni kapakla kapatıyorum. Bi gece bekleyince vakumluyo canım.
Dışarıda bekletebilirim ama buzdolabında çok yerim var, ertesi gün buzdolabına alıyorum ben.
Evet canım, aslında dışarıda da dursa bozulmuyo.Aaa ben bunu ilk kez duydum komple yemek hazır yemek oluyor yani. Normal bızdolabına mı koyuyorsun. Ne kadar dayanıyor yemek öylr bızdolabında peki
Yeni bişey daha öğrenmiş oldum vallahi bilmiyordum bunu sağol kuzumEvet canım, aslında dışarıda da dursa bozulmuyo.
Tıpkı domates konservesi gibi, önemli olan kaynar kaynar koyup yeni kapakla sıkıca kapatmak.
Genelde 20 gün içerisinde tüketiyorum ben.
1-2 ay durur bence. Domatesler 6 ay duruyor.
Ne demek canım benim.Yeni bişey daha öğrenmiş oldum vallahi bilmiyordum bunu sağol kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?