- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Bebek arabası çok hoş, hafif görünüyo, taşıması da kolay olur , tulumlarda mükemmelÇektim kızıkalar. Kızın 3 lü tulumu da gelmiş onu da atayım bu markayı öneririm güzelde öyle pahalı da değil. Bi de Bi pijama gördüm görmüşken aldım lcw den. Geceliklere kıran gelmiş hemen lohusa takımı gösteriyorlar hemen
Ben yenidogan icin düsünmüyorum canım ilerisi icin alırım uzerini örtmez acar diye zaten dedigin gibi sürekli uyanacak evin ısısına gore ayarlanir benceGünaydıın kızlar iyi pazarlar herkesesize pazar sorusu ile geldim. Uyku tulumu kullanacak mısınız? Ya bu kış ayı benim kafamı karıştırıyor ne giydirsem ne örtsem kafam karışık yenidoğan için yatağında bir şey olmasın deniliyor ama uyku tulumu da kullanışlı gelmiyor çok sık uyanacakları için ne diyorsunuz ?
Ben kundak yapmayı düşünüyorum açıkçası heralde üzerine battaniye filan örtsek kafasına kadar çıkaramaz değil miBen yenidogan icin düsünmüyorum canım ilerisi icin alırım uzerini örtmez acar diye zaten dedigin gibi sürekli uyanacak evin ısısına gore ayarlanir bence
Heh aynen öyleBen kundak yapmayı düşünüyorum açıkçası heralde üzerine battaniye filan örtsek kafasına kadar çıkaramaz değil mibaşında nöbet tutacağım heralde 7/24
Valla hafif hiç böyle beklemiyordum. Aynı markanın 3 tekwrlisi de var da onda ön daralıyor Bi de Bi kaç şey vardı hoşuma gitmeyen onu almadık o yüzden çok sağol kuzumBebek arabası çok hoş, hafif görünüyo, taşıması da kolay olur , tulumlarda mükemmel
Gece cok karnım ağrıyordu esimi uyandirdim heralde üsüdüm die hemen uyandi niye ki felan diye korktu 2 dk sonra bi baktım horul horul ben agriyla kaldmGünaydın kızlar. Benim kocacım saat 7 de gözü kapalı oğlumuzu rüyamda gördüm çok tatlıydı dedi sevdim onu dedi anlattı anlattı rüyasını ama hep gözü kapalı sonra uyudu e ben uyandım uyanış o uyanış. Erkekler bunu neye borçlular hani nasıl beceriyorlar uyanınca küt diye yine gitmeyi falan
Al işte buyur burdan yakGece cok karnım ağrıyordu esimi uyandirdim heralde üsüdüm die hemen uyandi niye ki felan diye korktu 2 dk sonra bi baktım horul horul ben agriyla kaldm
Ben Bi tane 1.5 tog 3 6 ay almayı düşünüyorum canım. İlk ayı atlatırız dediğin gibi kundak vs ama sonra korkarım Bi şey olursa diyeGünaydıın kızlar iyi pazarlar herkesesize pazar sorusu ile geldim. Uyku tulumu kullanacak mısınız? Ya bu kış ayı benim kafamı karıştırıyor ne giydirsem ne örtsem kafam karışık yenidoğan için yatağında bir şey olmasın deniliyor ama uyku tulumu da kullanışlı gelmiyor çok sık uyanacakları için ne diyorsunuz ?
Karın ağrın oluyormu böyle. Benim de sabahları oluyor daGece cok karnım ağrıyordu esimi uyandirdim heralde üsüdüm die hemen uyandi niye ki felan diye korktu 2 dk sonra bi baktım horul horul ben agriyla kaldm
Banada ilk başlarda tulum çok kullanışlı gelmiyor canım o yüzden kullanmayacam ama biraz daha ilerisi için düşünüyorum yeğenlerimi kundak yapardık öyle yapmayı düşünüyorum üstünede artık evin sıcaklığına göre birşeyler örterizGünaydıın kızlar iyi pazarlar herkesesize pazar sorusu ile geldim. Uyku tulumu kullanacak mısınız? Ya bu kış ayı benim kafamı karıştırıyor ne giydirsem ne örtsem kafam karışık yenidoğan için yatağında bir şey olmasın deniliyor ama uyku tulumu da kullanışlı gelmiyor çok sık uyanacakları için ne diyorsunuz ?
Bende çok merak ediyorum bu konuyu ve acayip kıskanıyorum kafasını yastığa koyması yeterliGünaydın kızlar. Benim kocacım saat 7 de gözü kapalı oğlumuzu rüyamda gördüm çok tatlıydı dedi sevdim onu dedi anlattı anlattı rüyasını ama hep gözü kapalı sonra uyudu e ben uyandım uyanış o uyanış. Erkekler bunu neye borçlular hani nasıl beceriyorlar uyanınca küt diye yine gitmeyi falan
Bende kundaklamak istiyorum rahat uykuya daldım e bebekte olan önden fermuarlı kundaklar çok rahat bide normal kundak yaparım dönüşümlü tmmdir uyku tulumu ileriye doğru düşünüyorum bendeBen kundak yapmayı düşünüyorum açıkçası heralde üzerine battaniye filan örtsek kafasına kadar çıkaramaz değil mibaşında nöbet tutacağım heralde 7/24
Evet evet kıskanıyorum.Bende çok merak ediyorum bu konuyu ve acayip kıskanıyorum kafasını yastığa koyması yeterlibende dön dön ancak öyle uyuyabiliyorum geçen gün diyoki benim uykum kaçtı senin var mı benimde yok dedim aradan 2-3 dakika geçti baktım ki uyumuş sabah diyorum ki hani uykun kaçmıştı benim için mesele değil diyor
Bak o e bebektekiler çok pahalı da değil ben de gidip gidip gelmiştim başına. Ama tog falan görmedim onda. Eğer maksat ısı sıcaklık değil elini kolunu kontrol etmekse gayet iş görür anlar belki ben de düşünürüm emin değilim amaBende kundaklamak istiyorum rahat uykuya daldım e bebekte olan önden fermuarlı kundaklar çok rahat bide normal kundak yaparım dönüşümlü tmmdir uyku tulumu ileriye doğru düşünüyorum bende
Aynen ısı sıcaklık kalın alırsam bu sefer terlerse ev sıcaklığıyla hasta olur o yüzden kundak ve üzerine bişey örtmek mantıklı şimdilik fikrim bu değişmezseBak o e bebektekiler çok pahalı da değil ben de gidip gidip gelmiştim başına. Ama tog falan görmedim onda. Eğer maksat ısı sıcaklık değil elini kolunu kontrol etmekse gayet iş görür anlar belki ben de düşünürüm emin değilim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?