Ben Bi tane 1.5 tog 3 6 ay almayı düşünüyorum canım. İlk ayı atlatırız dediğin gibi kundak vs ama sonra korkarım Bi şey olursa diye yeğenlerimde de hiç kullanmadık yorgan battaniye falan
Doktorlar da bir yaşına kadar çok önermiyor sanırım yorgan battaniye de ilk bir iki ay atlattıktan sonra olmadı bakarım bende

Ay sevindim bu fikir paylaşımına çok kararsız kalmıştım çünkü

Aynen ısı sıcaklık kalın alırsam bu sefer terlerse ev sıcaklığıyla hasta olur o yüzden kundak ve üzerine bişey örtmek mantıklı şimdilik fikrim bu değişmezse
Aynen aynen. Zaten bizden 1 kat fazla ister bebişler. Şapkası eldiveni olur hep kış çıkana kadar

Bende kundaklamak istiyorum rahat uykuya daldım e bebekte olan önden fermuarlı kundaklar çok rahat bide normal kundak yaparım dönüşümlü tmmdir uyku tulumu ileriye doğru düşünüyorum bende
Öyle şimdi bende düşünüyorum evimiz çok sıcak oluyor bizim bu yıl aksi bir durum olmazsa yani tog u düşük uyku tulumları da Çar ama sık sık altını değiş emzir emzirirken uyursa zaten geri içine yerleştirmek olmaz gibi.

Kızlar ya bugün resmen ayağa kalkamıyorum mesaneme nasıl baskı var idrar torbam çıkacak gibi oluyorum ay benim suyum daha da artmaz demi ya neyse az kaldı diyorum muayeneye ama baskı maskı olunca gidip gelip aklıma takılıyor. Bugün sabah öyle bir tatlı isteği ile uyandım ki elim gitti gitti geri döndü bal tahin filan zor tuttum kendimi hepsi de hemen şeker fırlatan şeyler

Bence bebisler büyüdügü icin mesaneye baskı yapıyorlardır canım ben biranda suyunun öyle artacagını sanmam 200 300 sekerle gezmiyorsun ki diyetine de dikkat ediyorsun rahat tut icini tatlıya gelimce de az kaldı inslalah dayan kuzum dogumdan sonra cıkar acısını insallah

Kızlar napıyosunuz birkaç gün girememiştim 2 gündür topluca okudum her konuşmayı epey birikmiş gördüm ki herkes iyi çok şükür yarın yeni transferlerimiz var süper ben de bu arada uzun uğraşlar ve araştırmalar sonucu beşiği sipariş verdim, lohusa takımlarını hallettim, emzikleri aldım (2 avent -2 bibs, sanırım 4 tane çok oldu ama ne bileyim elim bol), gümüş kapaklar geldi denedim komik durdu aynada karşı tarafa gümüş ışın darbeleri gönderiyormuşum gibi hissettim kendimi

Canım bu his bende genel olarak var bebek oradan çıkacakmış hissi geliyor elimle tutma ihtiyacı hissediyorum anlamadım gitti Birazcık yürüyorum hemen semsert oluyor ağırlaşıyor rahim ve aşağıya baskı yapıyor. Bunun olması normal mi yat çağrısı mı veriyor vücut anlamadm. Dr beni 1 ay sonraya çağırmıştı yani 6 ekime denk geliyor ama bu çarşamba 3 hafta olmus olacak giderim belki merak ediyorum ne durumda bebiş diye

Yani öyle çabucak artan bir şey değildir demi. Öyle ölçüyorum o kadar yüksek değilken doktor biraz fazla diyince bilemedim gerçi başka sebepleri de olabiliyormuş ya da sebepsiz de olabiliyormuş ama inşallah normaldir Normalde iki haftayı geçti diyet ama ilk defa bu gün müthiş zorlandım zor tuttum kendimi. Rabbim kimseye vermesin. Hani büyük ihtimalle geçici diyorlar gebelik şekeri ama bir de ömür boyu taşıyanlar var. Rabbim yardımcıları olsun keşke kesin çözümü olsa

Ya evet çok komik bir şey o kapaklar inşallah işe yarıyordur hayırlı olsun kuzum aldıkların iyi günlerde inşallah neler beğendin aldın

Ay seninki de mi bir aycı benimde 6 ekimde nasipse. Normalde de var da bugün çok. Rahme değil aslında mesaneye baskı var artık ayak filan mı denk geldi bilmiyorum mecbur yatıyorum yoksa sürekli tuvaleti gelmiş hissim var zorlanıyorum

Ya evet çok komik bir şey o kapaklar inşallah işe yarıyordur hayırlı olsun kuzum aldıkların iyi günlerde inşallah neler beğendin aldın
Teşekkür ederim kuzucm inşallah. Yani bence de inşallah işe yarıyordur eşime bahsetmedim bile bizim yakın zmaanda bebekli kimse yoktu en az bi 15 yıl önce bebek görşmüştür iki taraftan da. aileden flan kapakları gören olsa bende şok geçirecekler buldugu herşeyi almış diyecekler eşime dedim buhar makinesini de alsammı bu ay. Cattle a su koysak buhar yapmazmı odaya dedi

Evet sürekli wc ye giidyourm ama 2 gr çıkıyor baskının sebebi bu değildir heralde diyorum. Ben son bir haftadır sabhatan akşama dışardayım yürüyorum geziyorum dinlene dinlene ağırlaşana kadar ve havalar soğuyana kdar değerlendireym diyorum

Benim eşim gördü de hala şokunu atamadı garibim elime gelince bana da bir tuhaf gelmedi değil ne bileyim herkes övünce aldık valla bizde almadık annemde var getiririm diyor eşim ay diyorum o soğuk buhar değil yok diyor soğuk buhar bir ikna edemedim neyse olmadı havlu ıslatıp peteğe sererim

İyi yapıyorsun kuzum belli ki hareket etmek baya zorlaşacak çünkü dün bir çıktık on dakika sonra hadi dönelim wc ye gitmeliyim dedim

Bunları aldım kuzucm. Suwenden aldıgım beyaz takımın üstüne diğerinin sabhalıgını da uydururum dedim. Mağzada denedim 399 dan 130 a düşmüştü tek kalmıştı ondan aldım aslnda kısa kol pek cazip gelmedi ama en kötü sonra giyerm dedim kumaşı mükemmeldi. Ekstra bir de lcw veya pentiden normal bi pijama takımı da alırım yeterli olur.

Eklentiler

• DCD363E5-3A5B-449D-9698-B333939E0BC9.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 00F361B2-A2F3-47C7-8C77-477B3123EDE8.webp
    12 KB · Görüntüleme: 34
  • A1557D34-C93C-46D0-A92D-F3E441C47B0B.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 39
Çok güzeller suwen in bu takımını bende çok beğenmiştim kısa kol diye kararsız kaldım ama normal doğum düşünüyorsan bence iyi olmuş hatta. Çünkü aşırı terliyorlarmış özellikle emzirmeye çalışırken ben sezaryen olacak büyük ihtimalle diye uzak durdum. Çünkü kan kaybı fazla olduğu için üşüyorlarmış çıkınca

Evet canım sezaryende aşırı titreme oluyor uzun tercih etmen iyi. Ben normal istiyorum ama tabi bebek nasıl gelirse artık hayırlısı için dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…