Doktorlar da bir yaşına kadar çok önermiyor sanırım yorgan battaniye de ilk bir iki ay atlattıktan sonra olmadı bakarım bendeBen Bi tane 1.5 tog 3 6 ay almayı düşünüyorum canım. İlk ayı atlatırız dediğin gibi kundak vs ama sonra korkarım Bi şey olursa diyeyeğenlerimde de hiç kullanmadık yorgan battaniye falan
Ay sevindim bu fikir paylaşımına çok kararsız kalmıştım çünküBanada ilk başlarda tulum çok kullanışlı gelmiyor canım o yüzden kullanmayacam ama biraz daha ilerisi için düşünüyorum yeğenlerimi kundak yapardık öyle yapmayı düşünüyorum üstünede artık evin sıcaklığına göre birşeyler örteriz
Aynen aynen. Zaten bizden 1 kat fazla ister bebişler. Şapkası eldiveni olur hep kış çıkana kadarAynen ısı sıcaklık kalın alırsam bu sefer terlerse ev sıcaklığıyla hasta olur o yüzden kundak ve üzerine bişey örtmek mantıklı şimdilik fikrim bu değişmezse
Öyle şimdi bende düşünüyorum evimiz çok sıcak oluyor bizim bu yıl aksi bir durum olmazsa yani tog u düşük uyku tulumları da Çar ama sık sık altını değiş emzir emzirirken uyursa zaten geri içine yerleştirmek olmaz gibi.Bende kundaklamak istiyorum rahat uykuya daldım e bebekte olan önden fermuarlı kundaklar çok rahat bide normal kundak yaparım dönüşümlü tmmdir uyku tulumu ileriye doğru düşünüyorum bende
Ya normalde olmazdı dün kuru fasulye yemistimKarın ağrın oluyormu böyle. Benim de sabahları oluyor da
Bence bebisler büyüdügü icin mesaneye baskı yapıyorlardır canım ben biranda suyunun öyle artacagını sanmam 200 300 sekerle gezmiyorsun ki diyetine de dikkat ediyorsun rahat tut icini tatlıya gelimce de az kaldı inslalah dayan kuzum dogumdan sonra cıkar acısını insallahKızlar ya bugün resmen ayağa kalkamıyorummesaneme nasıl baskı var idrar torbam çıkacak gibi oluyorum ay benim suyum daha da artmaz demi ya neyse az kaldı diyorum muayeneye ama baskı maskı olunca gidip gelip aklıma takılıyor. Bugün sabah öyle bir tatlı isteği ile uyandım ki elim gitti gitti geri döndü bal tahin filan zor tuttum kendimi hepsi de hemen şeker fırlatan şeyler
Canım bu his bende genel olarak var bebek oradan çıkacakmış hissi geliyor elimle tutma ihtiyacı hissediyorum anlamadım gittiKızlar ya bugün resmen ayağa kalkamıyorummesaneme nasıl baskı var idrar torbam çıkacak gibi oluyorum ay benim suyum daha da artmaz demi ya neyse az kaldı diyorum muayeneye ama baskı maskı olunca gidip gelip aklıma takılıyor. Bugün sabah öyle bir tatlı isteği ile uyandım ki elim gitti gitti geri döndü bal tahin filan zor tuttum kendimi hepsi de hemen şeker fırlatan şeyler
Ya biz de Kuru fasulye nohut Bi rahat durmuyoruz haYa normalde olmazdı dün kuru fasulye yemistimona bagladim biraz
Yani öyle çabucak artan bir şey değildir demi. Öyle ölçüyorum o kadar yüksek değilken doktor biraz fazla diyince bilemedim gerçi başka sebepleri de olabiliyormuş ya da sebepsiz de olabiliyormuş ama inşallah normaldirBence bebisler büyüdügü icin mesaneye baskı yapıyorlardır canım ben biranda suyunun öyle artacagını sanmam 200 300 sekerle gezmiyorsun ki diyetine de dikkat ediyorsun rahat tut icini tatlıya gelimce de az kaldı inslalah dayan kuzum dogumdan sonra cıkar acısını insallah
Ya evet çok komik bir şey o kapaklarKızlar napıyosunuzbirkaç gün girememiştim 2 gündür topluca okudum her konuşmayı epey birikmiş gördüm ki herkes iyi çok şükür yarın yeni transferlerimiz var süper ben de bu arada uzun uğraşlar ve araştırmalar sonucu beşiği sipariş verdim, lohusa takımlarını hallettim, emzikleri aldım (2 avent -2 bibs, sanırım 4 tane çok oldu ama ne bileyim elim bol), gümüş kapaklar geldi denedim komik durdu aynada karşı tarafa gümüş ışın darbeleri gönderiyormuşum gibi hissettim kendimi
Ay seninki de mi bir aycıCanım bu his bende genel olarak var bebek oradan çıkacakmış hissi geliyor elimle tutma ihtiyacı hissediyorum anlamadım gittiBirazcık yürüyorum hemen semsert oluyor ağırlaşıyor rahim ve aşağıya baskı yapıyor. Bunun olması normal mi yat çağrısı mı veriyor vücut anlamadm. Dr beni 1 ay sonraya çağırmıştı yani 6 ekime denk geliyor ama bu çarşamba 3 hafta olmus olacak giderim belki merak ediyorum ne durumda bebiş diye
Teşekkür ederim kuzucm inşallah. Yani bence de inşallah işe yarıyordur eşime bahsetmedim bile bizim yakın zmaanda bebekli kimse yoktu en az bi 15 yıl önce bebek görşmüştür iki taraftan da. aileden flan kapakları gören olsa bende şok geçirecekler buldugu herşeyi almış diyeceklerYa evet çok komik bir şey o kapaklarinşallah işe yarıyordur hayırlı olsun kuzum aldıkların iyi günlerde inşallah neler beğendin aldın
Evet sürekli wc ye giidyourm ama 2 gr çıkıyorAy seninki de mi bir aycıbenimde 6 ekimde nasipse. Normalde de var da bugün çok. Rahme değil aslında mesaneye baskı var artık ayak filan mı denk geldi bilmiyorum mecbur yatıyorum yoksa sürekli tuvaleti gelmiş hissim var zorlanıyorum
Benim eşim gördü de hala şokunu atamadı garibimTeşekkür ederim kuzucm inşallah. Yani bence de inşallah işe yarıyordur eşime bahsetmedim bile bizim yakın zmaanda bebekli kimse yoktu en az bi 15 yıl önce bebek görşmüştür iki taraftan da. aileden flan kapakları gören olsa bende şok geçirecekler buldugu herşeyi almış diyeceklereşime dedim buhar makinesini de alsammı bu ay. Cattle a su koysak buhar yapmazmı odaya dedi
İyi yapıyorsun kuzum belli ki hareket etmek baya zorlaşacak çünküEvet sürekli wc ye giidyourm ama 2 gr çıkıyorbaskının sebebi bu değildir heralde diyorum. Ben son bir haftadır sabhatan akşama dışardayım yürüyorum geziyorum dinlene dinlene ağırlaşana kadar ve havalar soğuyana kdar değerlendireym diyorum
Bunları aldım kuzucm. Suwenden aldıgım beyaz takımın üstüne diğerinin sabhalıgını da uydururum dedim. Mağzada denedim 399 dan 130 a düşmüştü tek kalmıştı ondan aldım aslnda kısa kol pek cazip gelmedi amaYa evet çok komik bir şey o kapaklarinşallah işe yarıyordur hayırlı olsun kuzum aldıkların iyi günlerde inşallah neler beğendin aldın
Çok güzellerBunları aldım kuzucm. Suwenden aldıgım beyaz takımın üstüne diğerinin sabhalıgını da uydururum dedim. Mağzada denedim 399 dan 130 a düşmüştü tek kalmıştı ondan aldım aslnda kısa kol pek cazip gelmedi amaen kötü sonra giyerm dedim kumaşı mükemmeldi. Ekstra bir de lcw veya pentiden normal bi pijama takımı da alırım yeterli olur.
Evet canım sezaryende aşırı titreme oluyor uzun tercih etmen iyi. Ben normal istiyorum ama tabi bebek nasıl gelirse artık hayırlısı için dua ediyorumÇok güzellersuwen in bu takımını bende çok beğenmiştim kısa kol diye kararsız kaldım ama normal doğum düşünüyorsan bence iyi olmuş hatta. Çünkü aşırı terliyorlarmış özellikle emzirmeye çalışırken ben sezaryen olacak büyük ihtimalle diye uzak durdum. Çünkü kan kaybı fazla olduğu için üşüyorlarmış çıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?