Aynen bende gerekli mi acaba diyorum çok işlevsel gelmedi
Annem sert olur diyor akşam eşim gelince açıp bakacagim sert mi yumuşak mi?bişey alıyoruz bi de ekstra masraf için başka bişey çıkıyor pek bi ihtiyacımız kalmadi artik alışveriş olayını noktalandirmak ıstiyorum ama mümkün olmuyor

Bizde aynı durumdayız tamam artık herseyi var baska eksik yok diyorum her gittigimde bisey aliyorm

Bizde aynı durumdayız tamam artık herseyi var baska eksik yok diyorum her gittigimde bisey aliyorm
Yok ya bitmiyor göğüs ucu kalkani mesela alayim mi almayim mi?bi yandan kış geldi üstüme giyecek bisey bulamaz oldum ,ayriyeten ana kucagi alinacak mi? Daha yeni lohusa geceliklerine harcama yaptim henüz sütyen,çamaşır yok valla annemle k.v devreye girdi artik eşim kafayi sıyırmak uzere alip almamakta kararsiz olduğun biseyler var mi bana fikir verin...bu aradaev çığrından çıktı kadin gelmesi gerekiyor ayarlarim bozuldu valla haaa sonradan aklima geldi bi de bebek bakim çantası var

hayrunnisa85 tupaaaaa bugün büyük gün meleklerinizi alın da gelin güzel haberlerle inşallah
İnşallah canım benim.
Gunaydinlar herkese
Güzel haftalar olsun hepimize
Bugün ins hayrunnisa85 ve tupaaaaa ins bebislerimize olacaksiniz
Günaydınlar, inşallah canım inşallah.
Günaydın Kızlar
Herkese iyi haftalar diliyorum.Sıkıntısız sorunsuz bir hafta olur umarım.
hayrunnisa85 ve tupaaaaa transferleriniz çok güzel geçsin güzel haberlerinizi alalım inşallah.
İnşallah güzel haberler getiririz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…