- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Icinin pedi yumusaksa gerek yok bnceKızlar şu puset minderine gerek var mı yakemer onunla bağlanır mı ki
var kuzucum satıyorlar ekstra minder merak ettimPusetinin minderi vardır yokmu balım
Bugün teslim edilirse göreceğiz inşallahIcinin pedi yumusaksa gerek yok bnce
Bende alayım mi almayim mı kararsiz kaldim puset örtüsü ve minder 160 tl ama lüzum var mi bilemedimKızlar şu puset minderine gerek var mı yakemer onunla bağlanır mı ki
aminn cnm inşallahhh
günaydın... inşallah cnm.hayırlı haberler veririz...Gunaydinlar herkese
Güzel haftalar olsun hepimize
Bugün inshayrunnisa85 ve tupaaaaa ins bebislerimize olacaksiniz
aminnn cnm inşallah.güzel haberler verelim..Günaydın Kızlar
Herkese iyi haftalar diliyorum.Sıkıntısız sorunsuz bir hafta olur umarım.
hayrunnisa85 ve tupaaaaa transferleriniz çok güzel geçsin güzel haberlerinizi alalım inşallah.
Aynen bende gerekli mi acaba diyorum çok işlevsel gelmediBende alayım mi almayim mı kararsiz kaldim puset örtüsü ve minder 160 tl ama lüzum var mi bilemedim
Annem sert olur diyor akşam eşim gelince açıp bakacagim sert mi yumuşak mi?bişey alıyoruz bi de ekstra masraf için başka bişey çıkıyorAynen bende gerekli mi acaba diyorum çok işlevsel gelmedi
Aman ekstrayı napcanvar kuzucum satıyorlar ekstra minder merak ettim
Yün korseAaa nasıl ki görsel marka var mı kuzum
Bizde aynı durumdayız tamam artık herseyi var baska eksik yok diyorum her gittigimde bisey aliyormAnnem sert olur diyor akşam eşim gelince açıp bakacagim sert mi yumuşak mi?bişey alıyoruz bi de ekstra masraf için başka bişey çıkıyorpek bi ihtiyacımız kalmadi artik alışveriş olayını noktalandirmak ıstiyorum ama mümkün olmuyor
Yok ya bitmiyorBizde aynı durumdayız tamam artık herseyi var baska eksik yok diyorum her gittigimde bisey aliyorm
İnşallah canım benim.
Günaydınlar, inşallah canım inşallah.Gunaydinlar herkese
Güzel haftalar olsun hepimize
Bugün inshayrunnisa85 ve tupaaaaa ins bebislerimize olacaksiniz
İnşallah güzel haberler getiririz canım.Günaydın Kızlar
Herkese iyi haftalar diliyorum.Sıkıntısız sorunsuz bir hafta olur umarım.
hayrunnisa85 ve tupaaaaa transferleriniz çok güzel geçsin güzel haberlerinizi alalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?