Allah aşkına sorsana biAy merak ettim benm eşim ne kdr fiyat verirdi
Niye gec olsun ben 2 doz olmustm sinovac tee subatta 18.hafta da 3.doz biontech oldum canımBaşka olan yok mu kızlar
Ölçü model malzeme bilgisi yaz bana kuzum soraym ama fiyatlar cidden uçuk diyorum sen olmasaydın dolap molap nasıl yaptırırdm benAllah aşkına sorsana bi
Skıntı oldumu pekiNiye gec olsun ben 2 doz olmustm sinovac tee subatta 18.hafta da 3.doz biontech oldum canım
Hatta 20.haftaydı pardon yani kol agrisi oldu birazda eklem agrisi olmustu bnde parol icmistim ilk gün 2 kez ama herkeste ayni deil tabi baskada bir sorun olmadı sükürSkıntı oldumu peki
O zmn sende aşılısın canım
Sanslısn vallaÖlçü model malzeme bilgisi yaz bana kuzum soraym ama fiyatlar cidden uçuk diyorum sen olmasaydın dolap molap nasıl yaptırırdm ben
ayy ben ekşiciyim yaaa.ver önüme bir kavanoz turşu yer bitiririmTatlı yenilmez mi sevilmez mi ya
Anladım canım çok kararsızım yaHatta 20.haftaydı pardon yani kol agrisi oldu birazda eklem agrisi olmustu bnde parol icmistim ilk gün 2 kez ama herkeste ayni deil tabi baskada bir sorun olmadı sükür
Oh valla güzelmişayy ben ekşiciyim yaaa.ver önüme bir kavanoz turşu yer bitiririmsalata hayatımın tam ortasında salata yanında yemek yiyenlerdenim
Ben de yaptıramıyorum bir türlü cesaret edipAnladım canım çok kararsızım ya
Aslında o kadar kolay ki. Keşke yanında olabilsem de çat çat göstersem nasıl yapıldığını. 2 dk. da anlarsın. Ama video bile atamıyoruz nasıl yapsak bilemedimBen bu takvimi nasıl girip de doğrusunu yazdıracapımı bilemedim zıkkım ya25+4 üm yavrum
Gercek ne taraftan baksak göremiyrz ucunu işi riskede atmak istemyrm bir yndanda korkuyrmBen de yaptıramıyorum bir türlü cesaret edip
Günaydın kuzumGünaydın canlar
Yaptım canım çok sağolasnAslında o kadar kolay ki. Keşke yanında olabilsem de çat çat göstersem nasıl yapıldığını. 2 dk. da anlarsın. Ama video bile atamıyoruz nasıl yapsak bilemedim
Pusetinin minderi vardır yokmu balımKızlar şu puset minderine gerek var mı yakemer onunla bağlanır mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?